Dobra Panowie,
Myślę, że na razie jestem zadowolony z ustawień pamięci ( będę się zabierał za redukcję napięć dzisiaj albo jutro)
Mam ustawione PBO -35 i + 200 mhz. Z tego, co widziałem ,to raczej może to być niestabilne.
Czym testować, żeby sprawdzić?
30 min cinebench r23 idzie, tm5 idzie, ycruncher idzie, ale nie wiem, jak długo powinien lecieć.
Pozdrawiam
wziąłem ostatecznie taki zestaw
fajne promki na black friday siadły w większości
w porównaniu do twojego zestawu wziąłem inną obudowę, płytę główną i zasilacz - też były na fajnej promce
ocenka?
@Klakier1984 Inni maja tak samo. Tak w klasie średniej jak pracującej, ale poniżej tejże średniej.
Po prostu się do tego standardu przyzwyczailiśmy i często nawet nie zauważamy jak nam się dobrze i wygodnie oraz bezpiecznie żyje.
Ale też do tego że zarabiający minimalną są od nas znacznie biedniejsi bo tak było od dekad. Tak widocznie biedniejsi. Gwałtowne i znaczne podniesienie minimalnej mocno to zniwelowało. Poprzez poprawę sytuacji biedniejszych, bogatszym(czyli średniej) nic się nie pogorszyło, a wręcz też nam się wciąż polepsza standard życia.
Za mieszkanie można płacić z opóźnieniem i nic się nie dzieje, więc część osób tak robi. Nie ma żadnych kar nawet jak ktoś ma wielomiesięczne opóźnienia.
Rekomendowane odpowiedzi