Monitory OLED - temat zbiorczy
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez misieq · Opublikowano
Na twoim miejscu poczekałbym już chyba na remake jedynki. Jedynka jest mocno oderwana fabularnie od 3, wiele nie stracisz jak zaczniesz od 2. -
Przez Elder · Opublikowano
Wszystko można modyfikować,kwestia kosztów bo koszty decydują czy to ma sens. Mody AIO w których wykorzystasz ori węże wymagają złączek kompresyjnych, zwykle jak padnie pompa ASETEK w AIO GPU jest taka jazda. ASETEK nie ma w ofercie części zamiennych do swoich pomp a jest mega gruzem który sypie się zawsze...zawsze,to tylko kwestia czasu więc mamy takie patenty jak w RTX 3090 Kingpin jak pompa zdechnie. W skrócie,bierzesz węże dokładnie takiej średnicy jak masz ori węże w AIO,plus złączki kompresyjne do nich i można kombinować. Prawdopodobnie takich końcówek jak na foto pokazałeś w sklepach w PL nie dostaniesz (nie wiem na 100%,nie szukałem tego) ani nic co do nich pasuje bo to tylko w AIO jest używane więc hybryda jest konieczna z gratami typowymi w CLC. Wykonalne ale...nie robiłem takich patentów. Nienawidzę AIO. Jeden jedyny PC u mnie ma AIO360 do CPU i do GPU. Wyjątek od reguły,nie użyję więcej AIO w żadnym PC...jakość pompek ich odgłos pracy ich awaryjność kompletnie mi nie pasuje. Więcej fotek masz tutaj: https://www.facebook.com/photo/?fbid=1348718275525228&set=pcb.1348722042191518 Pod blok na ram czeka Ciebie ta sama rzeźba co w filmie na YT,także gadanie że to jest tani mod można między bajki włożyć. -
Przez Tankietka · Opublikowano
Czyli nic się nie opłaca kupować oprócz 5090. Spoko. Pewnie w wątku samochodowym tyż się nic nie opłaca kupować oprócz Maybacha czy cóś. -
Przez Pawelek6 · Opublikowano
Inaczej. Tak naprawdę nikt nie jest w 100% normalny. Ludzi, których za takich uznajemy mają na tyle małe zaburzenia, że zwykłe osoby ich nie dostrzegają. Jednak po wizycie u psychologa coś im wyjdzie. Nie bez powodu sami psycholodzy również poddają się terapii. Ogólnie jak wyżej, można się duuużo dowiedzieć o zachowaniach i przede wszystkim... o sobie. Dlaczego jest tak, a nie inaczej. Problem polega tylko na tym, że terapia trwa latami. Coś co zostało utrwalone przez lata przeżyciami, często od dziecka itd., nie da się ot tak odkręcić. No i oczywiście psycholog to też człowiek i ma swój charakter, więc nie zawsze pierwszy to będzie akurat ten dla nas. Jednemu podejdzie pierwszy, a innemu trzeci np.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi