Monitory OLED - temat zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Suchy211 · Opublikowano
Ale co zrobili? Z ok 20 letniej gówniary czy ile ona tam ma lat w 3jce zrobili 35 letnią kobietę (tak, w prawdziwym życiu jest również przepaść w atrakcyjności fizycznej między ty takimi kobietami)? W dodatku młoda Ciri opierała się na szybkości i magii. Nie była wiedźminką walczyła jednak głownie z ludźmi, ewentualnie mniejszymi potworami. Natomiast aby urżnąć łeb dużemu potworowi potrzeba jednak po prostu siły fizycznej. Zmiany w Ciri są naturalne. A surowy wygląd pomaga kobietom być postrzegany jako profesjonalista. To tak odnośnie fryzury. To co mi się nie spodobało w trailerze to emocjonalność bohaterki. Obawiam się że w finalnej wersji zrobią z niej rozemocjonowaną pseudofeministkę z nieznośnym charakterem. Geralt był jednak opanowany i miał zasady oraz kodeks moralny z którym jego fani się utożsamiają. -
Przez 8slawek8 · Opublikowano
Witam, jeżeli nie odpowiedni dział to proszę o przeniesienie. Jako iż zmieniam pracę to chciałbym odświeżyć moje umiejętności w posługiwaniu się językiem angielskim. Widzę pełno aplikacji lecz trudno mi się na coś konkretnego zdecydować. Bardziej zależy mi na gramatyce, czasach itp. Czy mógłby ktoś polecić konkretne aplikacje na telefon z ich plusami i minusami? -
Przez eNeSik · Opublikowano
Sęk w tym, ze to wyglada zgola inaczej. Jesli nie ma jak przekazac temperatur na IHS to nie wazne jakie chlodzenie zamontujesz, procesor sie bedzie gotowal W przypadku wyschnietego gluta - ilosc ciepla przekazywanego do IHS jest taka, ze wydajnosciowo - wyrobi i stock cooler i jakis lepszy. Problem jednak nadal pozostanie w glucie pod IHS Oczywiscie - lepsze chlodzenie - nieznacznie poprawi temperature ale niestety - tylko nieznacznie. Problemem nadal jest glut i IHS - po prawdzie - cooler nie moze odprowadzac ciepla w odpowiedni sposob poniewaz sam go nie otrzymuje z IHSa z ktorym na stycznosc -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Możesz zalinkować? Bo ja znalazłem 10 wykresów z Planety Faktów. Nie znalazłem nic o "zadawaniu pytan i jednoczesnie stawianiu tez". Bliżej 4-5%. A w kanałach informacyjnych wygląda to tak:
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi