Skocz do zawartości

Dragon Age: Straż Zasłony (Dragon Age: The Veilguard)

Recommended Posts

Bez kitu. Czytam i czytam i oglądam. Gra naprawdę skierowana do gości co lubią ssać innemu itd...

Duża większość co daje temu mutantomi wysokie noty to ludzie ze środowsika LGBTQ+. NIe mam nic do tego ale k*rwa mać. Gra polega na tym by oddalić się od tego a nie by w niej się utożsamiać z tym! To jest chore w ch*j ! Pobije Concord nie ma bata!

Przepraszam za język ale inaczej no nie idzie!

Edytowano przez Crew 900
  • Like 1
  • Upvote 2

50 minut temu, Reddzik napisał:

@ODIN85 Jak wytrzymasz w tej grze to wielki szacun, bo gra nie zanosi się na coś supcio, według mnie może skończyć jak Outlaws.

Outlaws przy tym manifeście to prawie jak GOTY.

O czym do cholery jasnej jest ta gadka w filmiku ? Co to ma wspólnego z Dragon Age ?

Edytowano przez Element Wojny
  • Like 1
  • Upvote 1

Dobra :E Ale przecież wszyscy wiemy, że tu chodzi o grę, która nawet nie potrafiła wyciągnąć max z tego świata, sprzedała się dosyć kiepsko i teraz Ubi nie może się pozbierać, ale to nie nasz problem.

Owy Dragon Age wygląda fatalnie pod każdym względem, choć pewnie po wielu patchach i przy cenie ok 30zł- jak za podobną kupiłem Inkwizycję, to może się zastanowię, do tego czasu będziemy bogatsi o większa wiedzę na temat gry, jej działania czy innych cudacznych wygibasów jakie wyjdą po premierze tejże "świetnej" gry:smiech:(podoba mi się ta emotka)

Nie czaje czemu oni wszędzie na siłę pchają to ideologie gender której nikt nie lubi tylko psują mi smak dzieciństwa coraz większe hity i stare dobre imie gier jest psute teraz zabierają się za Dragon Age :(
Akurat stare dragon age lubiłem i mi zepsują tym chłamem dobre wspomnienia z dzieciństwa. 

Po to żeby krzewić tą chorą ideologię i szczepić tym g**nem coraz młodszych, bo tak najłatwiej zmieniać tzw. światopogląd młodych ludzi, pokazywać im to na każdym kroku. W TV, w telefonie, reklamach, w grach, na plakatach po przystankach, w radiu itp itd. 

Też uważam, że powinni stworzyć jakieś IP dla ciot niech sobie odgrywają rolę cw**a w pudle albo innego pedofila próbującego przeżyć w ZK Białołęka - survival horror 😀

Niestety, będą ten ściek wpychać na siłę wszędzie gdzie się da bo za to płacą te wszystkie chore agendy. 

• Sad 1
  • Upvote 1

23 minuty temu, Quassar napisał:

Nie czaje czemu oni wszędzie na siłę pchają to ideologie gender której nikt nie lubi tylko psują mi smak dzieciństwa coraz większe hity i stare dobre imie gier jest psute teraz zabierają się za Dragon Age :(
Akurat stare dragon age lubiłem i mi zepsują tym chłamem dobre wspomnienia z dzieciństwa. 

Żeby oni potrafili to chociaż wpleść w jakiś zjadliwy sposób. A to jest subtelne jak brzeszczot.

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...