aa, to zmienia postać rzeczy
to faktycznei dziwię się zakupowi ST w dzisiejszych czasach, chyba że autor po prostu wie że najbardziej odpowiada mu ten analogowy dźwięk, żaden inny
Stx ma wymienne opki. Ma też ten sam stock op-amp i wzmak słuchawkowy na tpa co ST. Jak dla mnie brzmią dość podobnie, porównywałem 1:1 jeszcze z aimem 808, ale daaaawno to było.
@Tafari ja porzuciłem aim808 na rzecz Daca USB i byłem zadowolony. Teraz siedzę na interfejsie audio i też jestem. Nawet pomijając dźwięk, miło mieć fizyczny potencjometr regulacji głośności.
Jakieś 1/4 sekundy u mnie Jak to jest w ogóle... Aida przy uruchamianiu wczytuje dane całego blaszaka do RAM komputera tak ? No to why na CPU od czerwonych ma być wolniej ?
A ten gostek co zalinkowałeś, to jakiś mięśniak/oszołom Po każdym filmiku klawicha i mycha do wymiany. Jak On nerwowo chwyta okienka i je otwiera, przesuwa, urywa, zarywa, przerywa, itp. Na odwyk neurologiczny
Gra nie warta świeczki, Xonar do śmietnika bo sprzedawać to to też sensu nie ma ze względu na PCI, którego już w nowych kompach nie ma.
Kup pan jakiegoś DAC, wsadź ręce w kieszenie i po robocie.
Rekomendowane odpowiedzi