Z tej platformy to u mnie tylko 5800xd ma jakąś allegrową wartość. B550 Tomahawk i 2x16 GB IRDM Pro cl 17 oddaje koledze za dosłownie czapkę śliwek. Jak się w to bawię od 1994r to zawsze tak było z upgradami, nie licząc oczywiście wariactwa krypto.
To kasza daje te dodatkowe około 10w więcej + kolejne 10w wyższe napięcie/zegary na 9950x3d jest też tylko jedna kasza więc 10w więcej a pobór pewnie jak w 9950x + pewnie te 20w
Wiecie co ja myślę? Myślę, że wojna potrwa max do końca 2025 r. Wszyscy tak narzekają na Trumpa, ale być może on jako jedyny jest w stanie skłonić putlera do jakiegoś rozejmu. Powie Załenkskiemu: albo oddajesz Krym i te tereny, które obecnie zajmuje rosja i zawieracie pokój albo kończmy wspieranie Ukrainy i za parę miesięcy cała Ukraina już będzie zajęta. A putlerowi powie, żeby się nie wygłupiał i zakończył to bo biznesowo mu to nie służy, a do tego chce chyba znów spokojnie podróżować on i jego świta po świecie... A sam Trump może chcieć przejść do historii jako ten, który "zakończył" wojnę... No zobaczymy...
Rekomendowane odpowiedzi