Umpero 135 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Teraz, x-kom napisał(a): Sprzedaż rusza od 15:00 , w przypadku zamówień do godziny 16:00, wysyłka powinna nastąpić jeszcze dzisiaj. https://www.x-kom.pl/p/1292320-procesor-amd-ryzen-7-amd-ryzen-7-9800x3d.html Ile sztuk będziecie mieli na stanie?
GlaDOS 3 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Spoiler https://www.amazon.de/AMD-RyzenTM-7-9800X3D-100001084WOF/dp/B0DKFMSMYK?ie=UTF8&tag=hotstock0c5-21 Macie link do niemieckiego amazona
aureumchaos 90 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Teraz, GlaDOS napisał(a): Ukryj zawartość https://www.amazon.de/AMD-RyzenTM-7-9800X3D-100001084WOF/dp/B0DKFMSMYK?ie=UTF8&tag=hotstock0c5-21 Macie link do niemieckiego amazona juz nie ma stocku
Fenrir_14 57 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Ale tu będzie kocioł i zamęt za 35 minut
Ali 57 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada MSRP - 479 usd to +- 1950zl +23% VAT +- 2399zl ciekawe czy z poza PL da sie ogarnac cos taniej
x-kom 63 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada 10 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): @x-kom Może chociaż raczycie napisać czy 15 czy 17 czy 19? Ktoś mi wytłumaczy zasadność bytu reprezentanta jakiegokolwiek sklepu na forum, gdzie i tak nigdy nie można się niczego dowiedzieć i jedyne co robią to dodają tematy z ofertami i czasem rzucą kod zniżkowy jak ochłap? Rozumiem, że może to być frustrujące – niestety, nie zawsze jesteśmy w stanie być na forum cały czas. Staramy się jednak odpisywać na bieżąco, jak tylko możemy Odpowiedzieliśmy na Twój post tutaj
Mizu 7 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Ciekawe czy Media Expert w tym roku znowu zaskoczy jak przy 7800X3D i będzie miało dużą ilość i wysyłka w ten sam dzień nawet przy zamówieniu wieczorem
PiPoLiNiO 246 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada (edytowane) @x-kom Super! Dzięki za odpowiedź zupełnie nie związaną z tematem! Jesteście EXTRA ! EDIT. Nie pokazało mi Dzięki. Teraz bez ironii Edytowane 7 Listopada przez PiPoLiNiO 1 1
Mizu 7 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Teraz, PiPoLiNiO napisał(a): @x-kom Super! Dzięki za odpowiedź zupełnie nie związaną z tematem! Jesteście EXTRA ! Odpowiedzieli Ci wyżej kolego. Sklep jest wredny ale krytykować trzeba za fakty a nie swój słaby wzrok 1
wrobel_krk 224 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada @PiPoLiNiOdziś ewidentnie podgrzany premiera i wali głupoty i ciosy na prawo i lewo na ślepo 1 3 1
Pitt_34 102 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada O ja w odpowiedziach na stronie sklepu xkom wyczytałem że od 19
Fenrir_14 57 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada 2 minuty temu, wrobel_krk napisał(a): @PiPoLiNiOdziś ewidentnie podgrzany premiera i wali głupoty i ciosy na prawo i lewo na ślepo @PiPoLiNiO nabity hormonem jak stary wyposzczony byk na rykowisku 2
aureumchaos 90 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada 4 minuty temu, Pitt_34 napisał(a): O ja w odpowiedziach na stronie sklepu xkom wyczytałem że od 19 od userow.... przeciez sami sobie odpowiadaja 1
CajraX 47 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Uff. Nareszcie ogarnąłem większość testów i zdążyłem w sam raz przed tutejszym szałem zakupowym. Procesor wiadomo, miazga i daje mi 100% pewności na co wymienić platformę. Życzę Wam dziś owocnych łowów, a ja sobie poczekam parę miesięcy na promki dla cierpliwych
Umpero 135 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Idę se kawkę strzelę to może wskoczy +3 do zręczności i bystrości wzroku 2
muszka 88 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada 5 minut temu, Pitt_34 napisał(a): O ja w odpowiedziach na stronie sklepu xkom wyczytałem że od 19 Dobrze jelenie o 19 przyjdą i już wyprzedane będzie 4
sniper76 45 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada 3 minuty temu, CajraX napisał(a): Uff. Nareszcie ogarnąłem większość testów i zdążyłem w sam raz przed tutejszym szałem zakupowym. Procesor wiadomo, miazga i daje mi 100% pewności na co wymienić platformę. Życzę Wam dziś owocnych łowów, a ja sobie poczekam parę miesięcy na promki dla cierpliwych Promek nie będzie, bo po co ?? jak nie ma konkurencji 1
PiPoLiNiO 246 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Za 15 minut zacznie się polowanie... 1 3
Fenrir_14 57 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada @PiPoLiNiO Ty sobie kielicha nalej żeby Ci się palec ze spustu nie omsknął
Krzysiak 202 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada (edytowane) Może i ja popoluję z dostawą do salonu (w razie co Kraków) i komuś oddam zamówienie...albo i nie...nie no oddam Edytowane 7 Listopada przez Krzysiak 2
CajraX 47 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada 1 minutę temu, sniper76 napisał(a): Promek nie będzie, bo po co ?? jak nie ma konkurencji Będą promki tych, co za chwilę już będą kupować 9950X3D
Rekomendowane odpowiedzi