Skocz do zawartości

AMD ZEN 5 (SERIA RYZEN 9xxx / SOCKET AM5) - wątek zbiorczy

Ogider

Rekomendowane odpowiedzi

Ktoś podpowie na szybko jak zainstalować sterowniki LAN do płyty X870E Taichi podczas instalacji Win 11?
Ściągnąłem z neta sterowniki, rozpakowałem, wpakowałem na USB, a instalka windowsa twierdzi, że nie widzi żadnych sterowników i nie mogę przejść dalej podczas instalacji windowsa.

1 minutę temu, Umpero napisał(a):

Ktoś podpowie na szybko jak zainstalować sterowniki LAN do płyty X870E Taichi podczas instalacji Win 11?
Ściągnąłem z neta sterowniki, rozpakowałem, wpakowałem na USB, a instalka windowsa twierdzi, że nie widzi żadnych sterowników i nie mogę przejść dalej podczas instalacji windowsa

https://answers.microsoft.com/pl-pl/windows/forum/all/brak-możliwości-połączenia-z/eed4cc0a-fec9-48cc-bb05-dc4659d59b20 tak na szybko

Godzinę temu, Umpero napisał(a):

Ściągnąłem z neta sterowniki, rozpakowałem, wpakowałem na USB, a instalka windowsa twierdzi, że nie widzi żadnych sterowników i nie mogę przejść dalej podczas instalacji windowsa.

Do menedżera urządzeń, znajdź "Kontroler Ethernet" i ręcznie zainstaluj sterowniki z załącznika. To są ze strony ASRocka, tylko rozpakowałem instalator i wyciągnąłem same sterowniki.

rt640x64.zip

W koncu usiadlem do kompa :)

Tak na szybkiego:

nie zawsze wiecej znaczy lepiej :)

jurek-pi-2.png

@PiPoLiNiO ja w windzie na pulpicie tez mam 37 z malym kawalkiem stopni ;) na 360 Nucleusie.

Mam jeszcze AlphaCool HPE ale go nie podlaczalem juz dawno :D

I jeszcze na prio - normal:

jurek-pi-3.png

Edytowane przez Zachy