Stalker2 to jest chyba pierwsza gra od bardzo dawna gdzie każdy preset tekstur jest lepszy i wdać rożnice nawet EPIC przy High wygląda zauważalnie lepiej, a nie jak w większości gier gdzie między Ultra a High nie widać różnicy jest tak kosmetyczna że trzeba okiem po ekranie.
Witam. Poszukuję głośników 2.0 do komputera. Mój budżet to plus minus 500 zł, nie mam za dużo miejsca więc szukam dwóch niezbyt dużych głośników (12 cm na szerokość to już maks). Na ten moment mam creative sbs230, ale niestety już się psują. Zainteresowały mnie Creative t100 lub t60, a dziś jeszcze wpadły mi w oczy Edifier M60, na amazonie do wyrwania w promocji za 470 zł sklep, co byście polecili?
Sprawdziłem, chyba jednak tekstury mogą coś mieszać, bo przecież przed momentem jak testowałem w.w opcje graficzne z lockiem na 30fps, to nie miałem spadku do 19fps i takiego rwania jak zbliżałem się do miasta, ogólnie gra nie wygląda lepiej, lepiej coś innego ustawić wyższego niż tekstury, szczególnie lepiej dać dlss np jakość i tekstury średnie niż balans i tekstury wysokie. Ogólny odbiór gry się poprawia.
screeny w spoilerze, by nie zaśmiecać
Ale ta gra dziwaczny balans gameplayowy. Przez 90% czasu lata się po pustawych terenach, ale są i takie misje, że robi się z niej pieprzone Call of Duty, gdzie musiałem zabić ze 100.
No jak ławą nie puszczą to będzie dym. Ja tam bym uszanował taki dym.
Niemniej jednak prowadzący powinni mieć dobre wykształcenie. Jak sięgam pamięcią, to u mnie w szkole były podobne lekcje. Przyszła babka i nam powiedziała m.in. że mężczyzna nie jest zdolny do odczuwania prawdziwej miłości oraz że zakochują się tylko kobiety. I ja jej wtedy zawierzyłem.
Rekomendowane odpowiedzi