TheMr. 2 606 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Dla samego grania z tym DLSS 4.0 powoli jestem zainteresowany 5xxx. Po prostu musze na oczy zobaczyć jak to działa, i czy nie będzie mi przeszkadzało w późniejszym czasie, bo odwrotu od tej technologii nie będzie. Może w tym roku uda się kupić 5070Ti poniżej 3.5k zł w fajniejszej wersji, oby.
sk09372 66 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia 8 minut temu, TheMr. napisał(a): Dla samego grania z tym DLSS 4.0 powoli jestem zainteresowany 5xxx. Po prostu musze na oczy zobaczyć jak to działa, i czy nie będzie mi przeszkadzało w późniejszym czasie, bo odwrotu od tej technologii nie będzie. Może w tym roku uda się kupić 5070Ti poniżej 3.5k zł w fajniejszej wersji, oby. W tej cenie to raczej wątpię.
MJRegul 495 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Po przemyśleniach i zaglądnięciu w portfel - zaczynam przygotowywać się na polowanie na 5070 Ti FE, ciekaw jestem jaki wzrost w rastrze bez dodatków EJ AJ w porównaniu do 4070TiS, jeśli w ogóle 1
P.Wiśnia 129 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia (edytowane) Edytowane 9 Stycznia przez P.Wiśnia 1
MJRegul 495 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia 3 minuty temu, vitucky napisał(a): 5070Ti FE nie będzie Hmmmm. Ok, to zmienia moje podejscie do tej serii w takim razie, skads se ubzduralem, ze bedzie FE
maxmaster027 887 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia 3 godziny temu, muszka napisał(a): Skopiowane, ale ładnie pasuje do dyskusji o fake klatach Mi sie podoba analogia. Ale niezgodze sie do końca z tym, że to jest złe. Jeżeli wyjdzie giera ciezsza od Indiana gdzie np 4090 bedzie w 4k wypluwal 15fps, to nawet 6090 sobie nie da rade. Dlatego takie techniki jak wlasnie DLSS 4.0 w przypadku ustawien quality i x4 frame gen, zmienia całkowicie odbiór rozgrywki. Podobnie w przypadku np. starszych prockow, nie kazdego stac na 9800x3d (szczegolnie w takiej absurdalnej cenie), nowa technika w przypadku gier fabularnych itp (w sensie nie esportowych) rozwiązuje problem słabego procesora. Wiec tutaj duzy plus dla posiadaczy starszych PC którzy chcieliby sobie zmodernizowac jakis element i polepszyc rozgrywke.
Element Wojny 4 775 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Trochę drożej niż mówili na konfie, no ale kto bogatemu zabroni. 1 1
Godlike 880 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia 1 minutę temu, ODIN85 napisał(a): Dobra cena, zamawiam wszystkim na forum 2 2
P.Wiśnia 129 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia 8 minut temu, ODIN85 napisał(a): Hrywien czy rubli? 1
Godlike 880 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Powiem ci stary ze teraz nieźle przysucharzyles, przeciez jak byk jest "zł" 1
P.Wiśnia 129 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Teraz, Godlike napisał(a): Powiem ci stary ze teraz nieźle przysucharzyles, przeciez jak byk jest "zł" Ale za 99999 rubli bym wziął, bo to wychodzi 4028zł.
Reddzik 2 775 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia 9 minut temu, Godlike napisał(a): Dobra cena, zamawiam wszystkim na forum Nie żebym nalegał, ale nie obrażę się jak dotrzymasz słowa
TheMr. 2 606 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia 29 minut temu, sk09372 napisał(a): W tej cenie to raczej wątpię. Zakład?
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia 32 minuty temu, P.Wiśnia napisał(a): Czy ja dobrze widze? 5400 wklepali cene? Niezle
P.Wiśnia 129 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia (edytowane) 3 minuty temu, Tester Wrażeń napisał(a): Czy ja dobrze widze? 5400 wklepali cene? Niezle W dzień premiery może się kupi w takiej cenie ale dzień po i przez pierwsze 2 miesiące w takiej cenie i się nie kupi. Pierw będą niskie ceny które automatycznie będą rosły wraz z popytem. Edytowane 9 Stycznia przez P.Wiśnia
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Jak było ostatnio, ceny kart pojawią się jakoś przed możliwością kupna, czy w tym samym momencie? 1
Spl97 1 293 Opublikowano 9 Stycznia Autor Opublikowano 9 Stycznia https://videocardz.com/newz/cooler-master-unveils-innovative-geforce-rtx-50-coolers-exclusive-to-its-prebuilt-pcs 1
ket_rab 227 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia W proshop jest siedem modeli 5080 i info: 30 stycznia 15:00 1 1
Spl97 1 293 Opublikowano 9 Stycznia Autor Opublikowano 9 Stycznia Asusa i Gigabyte tam są. Szkoda, że nie ma cen podanych.
sk09372 66 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia 31 minut temu, TheMr. napisał(a): Zakład? Przecież cena nvidi to 3899, liczysz że dolar będzie po 3zł ?
Rekomendowane odpowiedzi