Umpero 979 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia 16 minut temu, Johnny Tomala napisał(a): Kiedyś stery od sideband były bez bloatware, nie wiem, jak jest z tymi najnowszymi. Ja te od NVIDIA instaluję przez NVCleanInstall i same sterowniki wgrywam. Jak to kiedyś? Czyli jednak klepiecie je gdzieś w piwnicy?
Kiper09 22 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia W ogóle na jakieś pierwsze testy 5070 przyjdzie nam czekać do połowy lutego? Czy coś szybciej będzie?
bofff 127 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia u mnie te nowe stery wymuszają emeryturę u Wiedzmina nie rusza CP2077 za to ładnie
Phoenix. 4 727 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia 23 minuty temu, Kiper09 napisał(a): W ogóle na jakieś pierwsze testy 5070 przyjdzie nam czekać do połowy lutego? Czy coś szybciej będzie? Koniec marca 1
Reddzik 2 775 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia 3 minuty temu, Phoenix. napisał(a): Koniec marca Czyli Radeony jednak 1 kwietnia
cichy45 607 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia Teraz, Reddzik napisał(a): Czyli Radeony jednak 1 kwietnia Lisa Su wyjdzie na scenę i powie że żadnych radeonów nie ma, to był tylko żart. 4
MJRegul 495 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia Jestem pod takim wrażeniem, że o ja pierdzielę. 3060Ti 8GB z włączonym Transem na Performance (wygląda jak stare Quality jak na moje oko) pozwala grać w ~60fps w 1440p ze wszystkim na maxa z pełnym RT oprócz PT (z PT mam 35fps). Oczywiście są spadki w najbardziej obciążających miejscach do 50+ ale są i miejsca z 70+. A bez RT to już w ogóle 90-110fps. Taki prezent to ja rozumiem. 3 1
galakty 3 332 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia 36 minut temu, Kiper09 napisał(a): W ogóle na jakieś pierwsze testy 5070 przyjdzie nam czekać do połowy lutego? Czy coś szybciej będzie? A po co czekać na 5070? Kup sobie 4070S
wiecho65 0 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia 44 minuty temu, bofff napisał(a): u mnie te nowe stery wymuszają emeryturę u Wiedzmina nie rusza CP2077 za to ładnie w tej paczce jest nowa wersja Nvidia app ktora ma wyjsc oficjalnie 30 stycznia?
Reddzik 2 775 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia (edytowane) 12 minut temu, MJRegul napisał(a): 3060Ti 8GB z włączonym Transem Ja szybko odinstalowałem, bo w trybie balans zamulało i tak, długo nie testowałem, ale ja ganiałem po dodatku, a tam fps leci na łeb, do tego użycie vram idzie w górę. No i ja mam słabszy proc, to też pewnie swoje robi. Więc może kiedyś będzie mi dane zagrać w pełnym RT, jak dożyję. Edytowane 26 Stycznia przez Reddzik
Element Wojny 4 775 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia 25 minut temu, Reddzik napisał(a): Czyli Radeony jednak 1 kwietnia O tak, a jak zobaczysz cenę to długo będziesz się zastanawiał czy to żart... czy jednak nie 1
MJRegul 495 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia 7 minut temu, Reddzik napisał(a): Ja szybko odinstalowałem, bo w trybie balans zamulało i tak, długo nie testowałem, ale ja ganiałem po dodatku, a tam fps leci na łeb, do tego użycie vram idzie w górę. No i ja mam słabszy proc, to też pewnie swoje robi. Więc może kiedyś będzie mi dane zagrać w pełnym RT, jak dożyję. Racja, dodatek to 30-35fps z RT a o PT nie ma mowy, właśnie sprawdziłem, chyba, że na Wysoka Wydajność ale wtedy to nie wygląda Ale tak czy siak skok jakościowy i szybkościowy (dzięki możliwości używania trybu Wydajność bez bólu oczu) na duży plus. 1
Joloxx9 941 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia Widzial ktoś jakąs dobrą reckę MSI 5090 16GB SUPRIM LIQUID?
Element Wojny 4 775 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia (edytowane) 4 minuty temu, Joloxx9 napisał(a): Widzial ktoś jakąs dobrą reckę MSI 5090 16GB SUPRIM LIQUID? https://www.techpowerup.com/review/msi-geforce-rtx-5090-suprim-liquid/ https://hothardware.com/reviews/msi-geforce-rtx-5090-suprim-liquid-review Czyżbyś wygrał na loterii? Może EuroMiliony albo coś? Edytowane 26 Stycznia przez Element Wojny 1
bofff 127 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia 12 minut temu, wiecho65 napisał(a): w tej paczce jest nowa wersja Nvidia app ktora ma wyjsc oficjalnie 30 stycznia? nie Appka ta sama, update Cudy i sterów z tego co pamiętam 1
Joloxx9 941 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia 1 godzinę temu, galakty napisał(a): Złom w sensie porównując do obecnej generacji... Po co szukasz dziury w całym i walisz takie teksty? Wow, 5080 mocniejsza o 10% od 4080S... To teraz ile bierze prądu? 10% więcej? Dlatego ZŁOM, a nie dlatego że jest słaba Nie szukam dziury w całym, z tkaim podejsciem wszystko można w pewien sposób nazwać złomem, mam G3, w tamtym roku najlepszy albo drugi OLED jeśli chodzi o jakość, jak sie czlowiek uprze to też można przez jakis pryzmat patrzeć i mówić że to złom. 1 minutę temu, Element Wojny napisał(a): https://www.techpowerup.com/review/msi-geforce-rtx-5090-suprim-liquid/ https://hothardware.com/reviews/msi-geforce-rtx-5090-suprim-liquid-review Czyżbyś wygrał na loterii? Może EuroMiliony albo coś? To bym nie pytał tylko brał 2 Szczerze to interesuje mnie najbardziej samo chłodzenie, bo naszedł mnie pewien(głupi) pomysł
Element Wojny 4 775 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia 2 minuty temu, Joloxx9 napisał(a): Szczerze to interesuje mnie najbardziej samo chłodzenie, bo naszedł mnie pewien(głupi) pomysł Już chyba nawet wiem jaki Miałem podobnie, ale to nie mój próg cenowy. 1
Joloxx9 941 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia 1 minutę temu, Element Wojny napisał(a): Już chyba nawet wiem jaki Miałem podobnie, ale to nie mój próg cenowy. O niczym nie przesądziłem, czekam do 29tego na ostateczną decyzje.
Zachy 586 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia 10 minut temu, Joloxx9 napisał(a): Widzial ktoś jakąs dobrą reckę MSI 5090 16GB SUPRIM LIQUID? Twchpowerup. 1
Joloxx9 941 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia 1 minutę temu, Ogider napisał(a): Sztuka dla sztuki, zrobił zwykłą farelkę, to będzie mieć throttling albo będzie wyć jak oszalałe. SFF są świetne ale do tego trzeba odpowiednio komponenty dobrać. 2
ODIN85 3 502 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia 38 minut temu, Joloxx9 napisał(a): Widzial ktoś jakąs dobrą reckę MSI 5090 16GB SUPRIM LIQUID? Gratki zdroworozsądnego podejścia
zozolek 312 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia 30 minut temu, Joloxx9 napisał(a): O niczym nie przesądziłem, czekam do 29tego na ostateczną decyzje. również przeglądam tą wersje i jest to jeślu już jedyna opcja na 5090. Dostępność będzie 0 więc poczekamy.
maxmaster027 887 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia 29 minut temu, Joloxx9 napisał(a): Sztuka dla sztuki, zrobił zwykłą farelkę, to będzie mieć throttling albo będzie wyć jak oszalałe. SFF są świetne ale do tego trzeba odpowiednio komponenty dobrać. Wielkości konsoli, ale jaka moc
Rekomendowane odpowiedzi