Zhao 578 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 3 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Są już ceny w UK, najtańszy 5080 - 1199 funtów. Zotac. Mogę tylko życzyć abyś załapał się na swoją 5080 FE z 4070 to i tak będzie petarda 1
Zachy 586 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 5 minut temu, Umpero napisał(a): Drodzy Łowcy Technologii, Dziś stajemy przed jednym z najważniejszych momentów w naszym życiu – momentem, który może zmienić wszystko. Godzina 15:00 to nie tylko czas, to symbol naszego poświęcenia, determinacji i pasji. To chwila, w której zwyciężają najsilniejsi, najszybsi i najbardziej zdeterminowani. RTX 5090 – to nie tylko karta graficzna, to bilet do przyszłości. To narzędzie, które otwiera przed nami bramy do nieskończonych możliwości. Wyobraźcie sobie świat, w którym każda klatka, każdy piksel, każdy detal jest doskonały. To właśnie oferuje nam ta legenda technologii. Ale pamiętajcie – ilość jest ograniczona, a chętnych są tysiące. Dziś nie ma miejsca na wahanie, na strach, na zwątpienie. Dziś musimy być gotowi jak nigdy dotąd. To nie jest zwykły zakup – to bitwa, w której zwycięzca bierze wszystko. To nasz czas, nasza szansa, nasza chwila chwały. Przygotujcie swoje myszki, odświeżcie strony, miejcie gotowe karty kredytowe i/lub debetowe. Każda sekunda będzie się liczyć, każdy ruch musi być precyzyjny. To nie jest czas na błędy, to czas na działanie. Pamiętajcie, że za każdym wielkim osiągnięciem stoi ogromna determinacja. To nie tylko karta graficzna – to symbol naszego zaangażowania, naszej pasji i naszej wiary w to, że możemy osiągnąć wszystko, czego pragniemy. Więc kiedy zegar wskaże 15:00, niech każdy z was stanie się wojownikiem, drapieżnym łowcą. Niech wasze serca biją szybciej, a umysły będą skupione jak laser. To nasz moment, nasza szansa, nasza przyszłość. Do boju, wojownicy! Niech moc technologii będzie z wami! Ku chwale!! RTX 5090 – zdobądź ją, albo giń!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lecz sie czlowieku to zwykła karta graficzna. Do tego o niewiele większej wydajnosci od 4090 a piszesz jakby ludzie domy na Bali za darmo dostawali... 3 2
Joloxx9 941 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Teraz, Zhao napisał(a): Mogę tylko życzyć abyś załapał się na swoją 5080 FE z 4070 to i tak będzie petarda A ja to co? He, he......?!?!?!??! Kto za mnie się pomodli 2
Umpero 979 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) 3 minuty temu, DżonyBi napisał(a): Ty w takim stanie nie ogarniesz zakupu o tej 15-tej. Spoko głowa. Zdążę wytrzeźwieć do 15:00 1 minutę temu, Zachy napisał(a): Lecz sie czlowieku to zwykła karta graficzna. Do tego o niewiele większej wydajnosci od 4090 a piszesz jakby ludzie domy na Bali za darmo dostawali... Sam się lecz. Tylko na na nogi bo na głowę to już za późno. Z tego co wiem to sam będziesz kupował, a wyjeżdżasz mi tu z jakimiś smętami. Kolejny z kijkiem w tyłku. Edytowane 30 Stycznia przez Umpero 1
Fenrir_14 825 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Ale to dziś wszystko spektakularnie yeb**e kilka minut po 15tej LOL. Jak domek z kart 🤣 1
kendo999 99 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia podnieta tymi 5090 idzie równa jak by nie mieli na czym grac
TheMr. 2 600 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) 5 minut temu, Element Wojny napisał(a): Prime niewiele lepiej wypadnie przeciwko Phoenix czy Gaming Pro, dopłata do TUFa praktycznie żadna, ale to już 50% ponad MSRP Producent dodatkowo zarabia na przewalutowaniu. I to ma być ta cena 1349 funtów już po obniżce czy jeszcze sklepy nie ogarnęły informacji od Asusa? Żadnej 5080 powyżej 1199 funtów bym nie kupował. FE to £979. Edytowane 30 Stycznia przez TheMr.
michaelius33 354 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 1 minutę temu, kendo999 napisał(a): podnieta tymi 5090 idzie równa jak by nie mieli na czym grac Jak sprzedali swoje Ady to całkiem możliwe , że teraz tylko na komórce 1
lukadd 2 901 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 1 minutę temu, Element Wojny napisał(a): Czekam na oficjalne ceny 5090. No przecież już wiele sklepów podało. W zależności od modeli AIB 2500-3500euro. Euro stoi po ~4.2pln. Tylko, że co po cenach jak dostępność będzie mega bidna i wiele sklepów będzie skalpować zwiększając ceny.
Zachy 586 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) 5 minut temu, Umpero napisał(a): Spoko głowa. Zdążę wytrzeźwieć do 15:00 Sam się lecz. Tylko na na nogi bo na głowę to już za późno. Z tego co wiem to sam będziesz kupował, a wyjeżdżasz mi tu z jakimiś smętami. Kolejny z kijkiem w tyłku. pisac takie rzeczy o zwyklym GPU? albo trzeba miec 15-16 lat albo nierowno pod sufitem. To ze chce kupic nie znaczy ze dla mnie to wygrana zycia, czy powod do spinania sie jakby od tego moja przyszlosc zalezala Niektorzy tu to powazni, dorosli ludzie, a nie dzieci jarajace sie kawalkiem elektroniki jak lizakiem ktorego im odmawiano przez 10 lat Edytowane 30 Stycznia przez Zachy 1
Joloxx9 941 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Cena 5080 od asusa to petarda, tyle co za 5090, chlopaki swietny towar biora. 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Jeśli się nie załapię na FE, to na 100% nic nie kupię. Te ceny są nawet nie z dupy, ale z kosmosu. 1 2
Umpero 979 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Teraz, Zachy napisał(a): pisac takie rzeczy o zwyklym GPU? albo trzeba miec 15-16 lat albo nierowno pod sufitem. To ze chce kupic nie znaczy ze dla mnie to wygrana zycia, czy powod do spinania sie jakby od tego moja przyszlosc zalezala Panie maruda. Wiesz co to ironia, żart? Uśmiechnąłeś się kiedyś w życiu? Przecież jajca se robie, a Ty mi tu wyjeżdżasz jak bym całą rodzinę Ci zwyzywał. 1
Radio Tirana 1 041 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 19 minut temu, Joloxx9 napisał(a): Po czym wrócą do swojej 4090 i będą grać z powrotem w fortnajta Możecie się śmiać, ale Fortnite mocno obciąża kartę graficzną. Ta gra ma zaimplementowane Naninte, Lumen i diabli wiedzą co jeszcze. Także 4090 do rozdzielczości 4K to jak najbardziej optymalny wybór.
Zachy 586 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) 2 minuty temu, Umpero napisał(a): Panie maruda. Wiesz co to ironia, żart? Uśmiechnąłeś się kiedyś w życiu? Przecież jajca se robie, a Ty mi tu wyjeżdżasz jak bym całą rodzinę Ci zwyzywał. Juz ci wyzej odpisalem, dla mnie to nie wyglada na robienie sobie jajc, a jakas manie i popmatyczny styl wypowiedzi. Ja tam ani jednego usmieszka nie widze, nic co by wskazywalo na jakiekolwiek poczucie humoru. Tylko jakas wyzej nieopisana potrzebe kupna 5090 bo '....cos tam cos tam... albo gin!' Edytowane 30 Stycznia przez Zachy 1
Joloxx9 941 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia @ITHardwareGPT A Ty sie mozesz cos odezwac, wesprzec dobrym slowem? Czy tak tylko bedziesz marnowac energie teraz jak sie okazalo ze DeepSeek jest lepszy od Ciebie?
Spl97 1 291 Opublikowano 30 Stycznia Autor Opublikowano 30 Stycznia 7 minut temu, Kadajo napisał(a): Ta emotka wyraża więcej niż tysiąc słów na temat MLID i jego wypowiadanych bzdur.
Zhao 578 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Panowie spokojnie jeszcze 15 nie ma... Jeszcze zdążycie na siebie naskoczyć albo wyjechać w Bieszczady 2
galakty 3 305 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 8 minut temu, Kadajo napisał(a): Do boju AMD Przecież AMD może mieć milion kart w sklepach, one nie walczą z NV
Umpero 979 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Za bardzo bierzesz wszystko na poważnie. To tylko karta graficzna, która nie dzierży zaszczytów. Żeś się uniósł jak bym chciał jakiegoś menela spod budki z piwem mianować prezydentem. 1
lukadd 2 901 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 1 minutę temu, TheMr. napisał(a): Prime niewiele lepiej wypadnie przeciwko Phoenix czy Gaming Pro, dopłata do TUFa praktycznie żadna, ale to już 50% ponad MSRP Producent dodatkowo zarabia na przewalutowaniu. I to ma być ta cena 1349 funtów już po obniżce czy jeszcze sklepy nie ogarnęły informacji od Asusa? Żadnej 5080 powyżej 1199 funtów bym nie kupował. FE to £979. Te ceny są pewnie dalej placeholderami, albo to jakiś mocno skalperski sklep. 1350 funtów za najbidniejszego Prime od Asusa to wychodzi ~6800pln No, chyba, że w UK po tym brexicie, aż tak ich pogięło. No, ale nie wierzę w te ceny. Droższy model OC w niemieckim NBB ma cenę 1169 euro czy li ~4900pln 1
Rekomendowane odpowiedzi