DżonyBi 1 975 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 1 minutę temu, Fenrir_14 napisał(a): Ja dałem za Astrala LC OC 13370 Sa gdzies testy tego Astrala LC?
ODIN85 3 505 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał(a): @x-kom To jak to będzie z tymi Astral i TUF? Ci co dostali maila, że wysyłka w poniedziałek to będzie wysyłka w poniedziałek czy jakieś kręcenie znowu? A skąd mają to wiedzieć? Dostaną w pn to wyślą jak nie to nie.
samsung70 210 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia @Kadajo szeryfie, jest jakis temat gdzie mozna dodawac swoje fotki sprzetu?
Fenrir_14 827 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 1 minutę temu, DżonyBi napisał(a): Sa gdzies testy tego Astrala LC? Nie widzialem właśnie nigdzie
Gret 558 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 2 minuty temu, Kadajo napisał(a): i tez go wymienia co dwa lata ? No a jak? Tam też co chwile wychodzą jakieś nowości i napaleńcy wymieniają rowery częściej jak my karty
Kadajo 7 426 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 1 minutę temu, samsung70 napisał(a): @Kadajo szeryfie, jest jakis temat gdzie mozna dodawac swoje fotki sprzetu? Chyba gdzieś coś było takiego Panowie co tu lubią szpanować cie naprowadza zaraz
Kadajo 7 426 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Teraz, Gret napisał(a): No a jak? Tam też co chwile wychodzą jakieś nowości i napaleńcy wymieniają rowery częściej jak my karty Widać wariatów wszędzie pełno
Zachy 590 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) 28 minut temu, TheMr. napisał(a): 5090 - 13849 zł. 5080 - 6899 zł. a gdzie liquidy byly po tyle? bo jak ja klikalem z predkoscia swiatla to na morele nic a nic nie bylo w komputroniku tez nic. Edytowane 31 Stycznia przez Zachy
ODIN85 3 505 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Teraz, PiPoLiNiO napisał(a): A ja pytam Mietka spod monopolu o to kiedy będzie dostawa browaru w sklepie na osiedlu czy przedstawiciela jednego z największych sklepów komputerowych w Polsce o najbardziej rozchwytywaną w tej chwili kartę? Nie wydaje Ci się, że profesjonalna firma takie rzeczy ma wiedzieć w obowiązku skoro SPRZEDAŁA MI TOWAR Z DOSTAWĄ NA DZIŚ? Od akcji z 30xx i Ps5 tam nie kupuje. Radzę Ci to samo.
Zachy 590 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 22 minuty temu, lysyn napisał(a): W komputroniku ceny normalne. Nie ma nic po 16 tys. wczoraj patrzylem to prawie kazda karta, poza asusem czy msi, po 16-17k jesli o 5090 chodzi moze zmienili ceny pozniej stan taki do 18-20 byl.
dawidoxx 976 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 27 minut temu, Joloxx9 napisał(a): To co, oficjalnie jestem pierwszy? Bez karteczki się nie liczy
Joloxx9 941 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 25 minut temu, samsung70 napisał(a): mialem pisac ze kadajo i ktos tam sie posraja jak chłopaki z uk dostana swoje sztuki Ale o dziwo ram nie przyszedł, drugi kierowca dpd to przywiezie potem
Zachy 590 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 19 minut temu, samsung70 napisał(a): czyli nikt na forum nie ma blackwella jeszcze kto zgadnie jaka karta i co z nia nie tak? jakis 1080 / 1080 TI? A moze 1060 6gb wiatrak uszkodzony ostatni. Ja siedze na potworze - MSI GTX 1060 6GB Gaming+ Wyglada ladnie, tylko wydajnosciowo to juz retro sprzet prawie
lysyn 96 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Jak kupić kartę 5090FE na stroni Nvidii? Nie mówię że teraz ale, ale.
Joloxx9 941 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Teraz, dawidoxx napisał(a): Bez karteczki się nie liczy Będę w domu do 2h wrzucę z karteczką 1
serenity40 7 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Z takimi cenami nie zmieniam swojej 4080 super która kupiłem tydzień temu w xkom bo to jest parodia
samsung70 210 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 4 minuty temu, Kadajo napisał(a): Chyba gdzieś coś było takiego Panowie co tu lubią szpanować cie naprowadza zaraz mam nadzieje, cholerni szpanerzy
ODIN85 3 505 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Teraz, Joloxx9 napisał(a): Będę w domu do 2h wrzucę z karteczką Ja myślałem że już zamontowane.
dawidoxx 976 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Teraz, serenity40 napisał(a): Z takimi cenami nie zmieniam swojej 4080 super która kupiłem tydzień temu w xkom bo to jest parodia Za ile kupiłeś?
Umpero 979 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Morelaki badziewiaki nawet nie wprowadzili jeszcze kategorii dla nowych kart na swojej stronie. 1
samsung70 210 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 1 minutę temu, Zachy napisał(a): jakis 1080 / 1080 TI? A moze 1060 6gb wiatrak uszkodzony ostatni. Ja siedze na potworze - MSI GTX 1060 6GB Gaming+ Wyglada ladnie, tylko wydajnosciowo to juz retro sprzet prawie asus strix 1070, kosztowal chyba 380 funtow, do dzisiaj mysle co kolezka ktory go kupil z nim robi,
Kadajo 7 426 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 1 minutę temu, Joloxx9 napisał(a): Będę w domu do 2h wrzucę z karteczką Za 2H to może cie ktoś ubiec
samsung70 210 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Teraz, Kadajo napisał(a): Za 2H to może cie ktoś ubiec ktos
Joloxx9 941 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Ale moja fotka poszła pierwsza więc wygrałem wyścig proszę mi płacić daninę 1
samsung70 210 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia ktokolwiek doda legitne foto z nowo karto to mu z UK przesle piataka
Rekomendowane odpowiedzi