Element Wojny 4 775 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) 4 minuty temu, Phoenix. napisał(a): Ah ten pierwszy raz z oledem, co to było za WOW i jak ogladalem film w nocy gdzie ramki zlewaly sie z sciana po ciemku! Ok kurwa żona mnie zabije - który ?! Jeden to HDR10, drugi to HDR400. Edytowane 31 Stycznia przez Element Wojny
samsung70 210 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 1 minutę temu, Element Wojny napisał(a): Ok kurwa żona mnie zabije - który ?! ktory bardziej swieci po oczach?
Phoenix. 4 727 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) To zalezy jak ci pada swiatlo na monitor z okien, jak na wprost monitora to bierz WOLED. Bo jak wpadnie ci swiatlo na QD to bedziesz mial czerwona plame z czerni. Edytowane 31 Stycznia przez Phoenix.
Kadajo 7 411 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 1 minutę temu, Umpero napisał(a): Eight years later: still waiting... Najdłużej siedziałem na jednej karcie 4 lat (GTX 1070) i wygląda na to ze RT 4070 Ti powtórzy przynajmniej ten wynik
Element Wojny 4 775 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) 1 minutę temu, Phoenix. napisał(a): To zalezy jak ci pada swiatlo na monitor z okien, jak na wprost monitora to bierz WOLED. Bo jak wpadnie ci swiatlo na QD to bedziesz mial czerwona plame z czerni. Okno 4 metry po lewej stronie monitora. Ten z HDR10 nie będzie lepszy od tego z HDR400? Edytowane 31 Stycznia przez Element Wojny
samsung70 210 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia tak to bedzie wygladac finalnie, moze daloby dac kable pod karta, wole tak jak jest, nie wiem czemu 1
X360 84 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) 7 minut temu, Kadajo napisał(a): Wolno mu być opętanym Nie chodzi konkretnie o niego. Chodzi o każdego kto wpadnie na "genialny" pomysł kupna RTX 5070 za 5-7 tysięcy Bo polemiki nie ma z tym żadnej,że "5080" to 100% 5070 Edytowane 31 Stycznia przez X360
Kadajo 7 411 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 1 minutę temu, samsung70 napisał(a): tak to bedzie wygladac finalnie, moze daloby dac kable pod karta, wole tak jak jest, nie wiem czemu Nie lepiej zainwestować w porządny przewód albo nowe PSU ? 1
lysyn 96 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) Kup dłuższy kabel (adapter, przedłużacz) Edytowane 31 Stycznia przez lysyn
matakujce 84 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Teraz, samsung70 napisał(a): tak to bedzie wygladac finalnie, moze daloby dac kable pod karta, wole tak jak jest, nie wiem czemu Może te kable nie wyglądają ładnie ale za to karta nie była tania. 3 1
samsung70 210 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 1 minutę temu, Kadajo napisał(a): Nie lepiej zainwestować w porządny przewód albo nowe PSU ? 4 letni thermaltake da rade 1 minutę temu, lysyn napisał(a): Kup dłuższy kabel. idzie z amazona, ale jak wspomnialem komp na biurku bedzie do jutra zeby sie jarac jak to wyglada , za niedlugo pojdzie na ziemie i tyle go widzieli, Teraz, matakujce napisał(a): Może te kable nie wyglądają ładnie ale za to karta nie była tania. wiem 1
Kabor 460 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 10 minut temu, Element Wojny napisał(a): Ten by się nadawał? Na RTINGS go jeszcze nie przetestowali. Ogólnie patrząc na ceny to już coraz więcej rozsądnych modeli jest poniżej 2500 PLN.
ODIN85 3 502 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 4 minuty temu, samsung70 napisał(a): tak to bedzie wygladac finalnie, moze daloby dac kable pod karta, wole tak jak jest, nie wiem czemu Dobra rób testy. Kable i tak do wymiany
Kadajo 7 411 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 3 minuty temu, X360 napisał(a): Nie chodzi konkretnie o niego. Chodzi o każdego kto wpadnie na "genialny" pomysł kupna RTX 5070 za 5-7 tysięcy Bo polemiki nie ma z tym żadnej,że "5080" to 100% 5070 Ale to już było wiadomo odkąd specki wyciekły, już wtedy było widać co Nvidia znowu kombinuje. Tylko tym razem nie popełnili błędu wydania 2 "80" jednoczenie dlatego się udało.
Phoenix. 4 727 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 7 minut temu, Element Wojny napisał(a): Okno 4 metry po lewej stronie monitora. Ten z HDR10 nie będzie lepszy od tego z HDR400? Oba maja true black 400.
Element Wojny 4 775 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Teraz, Phoenix. napisał(a): Oba maja true black 400. Ten pierwszy jedzie na matrycy LG, drugi Samsunga.
samsung70 210 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Teraz, Phoenix. napisał(a): Oba maja true black 400. ale czy warto za 2000PLN? mam monitor 1080p i TV 55 cali, jakis tam TCL, z zeszlego roku
sovas 662 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) 4 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): X-kom znowu przesunął wysyłkę. Teraz twierdzą, że mają mieć dostawę w środę. Coraz weselej się robi. Do mnie nic nie napisali jeszcze, ostatnia wiadomość to, że w poniedziałek wyślą. A w szczegółach zamówienia oczywiście, że dziś Edytowane 31 Stycznia przez sovas
Yedi 277 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 4 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): X-kom znowu przesunął wysyłkę. Teraz twierdzą, że mają mieć dostawę w środę. Coraz weselej się robi. Nie dałeś w łapę to czekaj w kolejce
Phoenix. 4 727 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 1 minutę temu, samsung70 napisał(a): ale czy warto za 2000PLN? Kazda cena jest warta oleda
Element Wojny 4 775 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 2 minuty temu, samsung70 napisał(a): ale czy warto za 2000PLN? mam monitor 1080p i TV 55 cali, jakis tam TCL, z zeszlego roku AG276QZD2 Zastanawiam się nad tym, ale seryjnie nie wiem czy warto.
lysyn 96 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 6 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): X-kom znowu przesunął wysyłkę. Teraz twierdzą, że mają mieć dostawę w środę. Coraz weselej się robi. To przekieruj kartę ma mnie. Ja poczekam 😊 Oczywiście kasę oddam.
sk09372 66 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 1 minutę temu, Element Wojny napisał(a): AG276QZD2 Zastanawiam się nad tym, ale seryjnie nie wiem czy warto. Zawsze możesz oddać.
Fenrir_14 825 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia @Element Wojny bierz oleda nie wahaj się, podejrzewam że będziesz bardziej zadowolony niż z nowego GPU. W razie czego zmienisz później żonę 😀😀 2
samsung70 210 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 4 minuty temu, Phoenix. napisał(a): Kazda cena jest warta oleda poważnie pytam nigdy nie miałem z tym styczności 4 minuty temu, Element Wojny napisał(a): AG276QZD2 Zastanawiam się nad tym, ale seryjnie nie wiem czy warto. ja rowniez,
Rekomendowane odpowiedzi