Mizu 102 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 6 minut temu, Joloxx9 napisał(a): No dobra, ale serio to jakiegos wielkiego kopa da w grach? Nie słucham na beyerdynamicach muzyki tylko karam boty zazwyczaj Raczej nie da, DAC/AMP ma z reguły zapewnić najbardziej neutralny dźwięk i jakość, żeby jak najlepiej oddać źródło a to, że słowo teraz w modzie to reklamują je jak karty dźwiękowe z różnymi bajerami, jeszcze brakuje dopisku AI na modelu Ale fakt faktem, że na kickstarterze cena 650zł jest atrakcyjna za niego patrząc na jego możliwości i bebechy 1
Godlike 880 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 4 minuty temu, Joloxx9 napisał(a): https://rog.asus.com/uk/motherboards/rog-strix/rog-strix-x870e-e-gaming-wifi/ Mam wrazenie, że jak czytalem manual to jeden port miał ja obsługiwać, ale wchodze do biosu, a tam 4x sata - zgadza się, 2x nvme - też dobrze ale nie mam nic na temat 5tego dysku sata więc wnioskuję, że jednak nie obsługuje Ten mobas nie obsługuje dysków sata typu m, na AM5 to chyba żadna mobo nie obłsuguje tych dysków.
MJRegul 495 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Wy serio słyszycie różnicę w DACach? Ja do PC mam podpiętego optykiem pod audiolaba 6000A Play i do niego słuchawki i nie słyszę różnicy między audiolabem a bezpośrednim wpięciem w dźwiękówkę. Ba, nie słyszę jak podepnę pod Marantza SR7015, wszystko dla mnie brzmi tak samo
Joloxx9 941 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 1 minutę temu, Godlike napisał(a): Ten mobas nie obsługuje dysków sata typu m, na AM5 to chyba żadna mobo nie obłsuguje tych dysków. Ta, najwyraźniej opis mi się inna mobo pomieszał, no nic poleci na dysk przenośny 😅
Kadajo 7 411 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Godzinę temu, maxmaster027 napisał(a): Nie jest ten sam...stary dawał 50% wiecej FPS, ten daje 100% wiecej. dlatego sie nazywa 2x, z tym że po jego włączeniu wydajnosc nieco spada, jak miales 40fps, FG daje 75fps okolo. Wczesniej dawalo 60. Stary generator dawał 100% fps tylko w okreslonych sytuacja takich jak bottleneck ze strony CPU. np GPU wyciagnie 80fps, CPU blokowalo na 50, po wlaczeniu starego FG dawało Ci 100% bo GPU mialo zasoby. Teraz zawsze daje 100%. Z tym, że ciut wiekszym kosztem tzn natywnego fpsa 3
Element Wojny 4 775 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 44 minuty temu, DżonyBi napisał(a): +36% raster +42% RT I to mi pasuje. Dziękować. 2
sawner 7 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 5 godzin temu, PiPoLiNiO napisał(a): Ale też rozumiem wolny rynek i fakt, że każdy miał takie same szanse na zakup. (a propos scalperów) A chwilę wcześniej: 6 godzin temu, PiPoLiNiO napisał(a): Stara praktyka czy nie, wystarczy odpowiednie prawo żeby sklepy nie robiły takich cyrków. Nie masz towaru to nie możesz go sprzedawać. Proste jak sranie. To w końcu wolisz wolny rynek, czy regulacje?
Kadajo 7 411 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Woli wolny rynek tylko jak mu pasuje No i właśnie dlatego teraz jest jak jest. Gdyby ludzie nie kombinowali, januszowali i roboli z siebie debili to by się nam wszystkim lepiej żyło. 1
Godlike 880 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 9 minut temu, Element Wojny napisał(a): I to mi pasuje. Dziękować. Tyle czekania, żeby połasić się na 4070Ti Super?
Element Wojny 4 775 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Załatwione. 4070FE sprzedany, 4070 Ti Super i nowy QD-OLED w drodze Zmieściłem się w budżecie, bo ludzie rzucili się na mojego 4070FE jak Reksio na szynkę. Miałem 5 ofert w ciągu 20 minut, przy cenie zbliżonej do tej, za ile go kupiłem. I jeszcze Stalker 2 wpada za darmo 13 2
Totek 784 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 43 minuty temu, Joloxx9 napisał(a): No dobra, ale serio to jakiegos wielkiego kopa da w grach? Nie słucham na beyerdynamicach muzyki tylko karam boty zazwyczaj Pół dnia nie dają Ci spokoju z DACem Ja mam stare X-Fi Titanium (SB0880) z 2008r i nawet nie myślę się z nim rozstać, kosztowała grosze, zajmuje slot i jest brzydka ale spełnia zadanie aż za dobrze 1
deathrabit 74 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 56 minut temu, DżonyBi napisał(a): +36% raster +42% RT Szczerze poczekaj z upgradem jak będzie +50%
Kadajo 7 411 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 1 minutę temu, Element Wojny napisał(a): Załatwione. No i super, zobaczysz jak ci oledzik podkręci wrażenia z 70 TIs 1 1
Gret 557 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) @Element Wojny Idealne podsumowanie premiery 5000 Edytowane 31 Stycznia przez Gret 2
Godlike 880 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) 3 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Załatwione. 4070FE sprzedany, 4070 Ti Super i nowy QD-OLED w drodze Zmieściłem się w budżecie, bo ludzie rzucili się na mojego 4070FE jak Reksio na szynkę. Miałem 5 ofert w ciągu 20 minut, przy cenie zbliżonej do tej, za ile go kupiłem. I jeszcze Stalker 2 wpada za darmo A jaki monitor kupiłeś? 1 minutę temu, Kadajo napisał(a): No i super, zobaczysz jak ci oledzik podkręci wrażenia z 70 TIs Zależy w jakiej grze Edytowane 31 Stycznia przez Godlike
Element Wojny 4 775 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) 4 minuty temu, Gret napisał(a): @Element Wojny Idealne podsumowanie premiery 5000 Szukałem karty do 1440p. Moim celem były 5080 albo 5070Ti, ale jak już najlepszy sklep w UK zaczyna skalpować cenami w czasie rzeczywistym (200 funtów w kilka sekund), i wywalać mnie, klienta ,który od nich kupował od 15 lat, z czata, to nie mamy o czym dyskutować. To co mam starczy mi do tego co potrzebuję, a ten OLED powinien według Was tak podkręcić wrażenia, że chyba będzie dobrze. 3 minuty temu, Godlike napisał(a): A jaki monitor kupiłeś? https://aoc.com/uk/gaming/products/monitors/ag276qzd2 Edytowane 31 Stycznia przez Element Wojny 5
Godlike 880 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Zacznij od Horizona na mnie na oledzie zrobił mega wrażenie 1
sk09372 66 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 8 minut temu, Element Wojny napisał(a): Załatwione. 4070FE sprzedany, 4070 Ti Super i nowy QD-OLED w drodze Zmieściłem się w budżecie, bo ludzie rzucili się na mojego 4070FE jak Reksio na szynkę. Miałem 5 ofert w ciągu 20 minut, przy cenie zbliżonej do tej, za ile go kupiłem. I jeszcze Stalker 2 wpada za darmo No, i to można nazwać męską decyzją 1 1 2
ntt_system 73 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia ja w ramach protestu wydajności i cen nowych kart kupiłem wersalkę, a miedzy czasie znalazła się okazja zakupu od kumpla 10 miesięcznej Inno3D RTX 4080 Super Ichill Black za 4k złociszy 1 1
MJRegul 495 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 20 minut temu, Element Wojny napisał(a): I jeszcze Stalker 2 wpada za darmo akurat tu nie ma się z czego cieszyć 9
areczek1987 908 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 3 minuty temu, ntt_system napisał(a): ja w ramach protestu wydajności i cen nowych kart kupiłem wersalkę, a miedzy czasie znalazła się okazja zakupu od kumpla 10 miesięcznej Inno3D RTX 4080 Super Ichill Black za 4k złociszy Sam bym za tę cenę brał. Daj znać jak pompka.
baster 8 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 4 godziny temu, Umpero napisał(a): Dostaniesz amnestię na forum jak się wyspowiadasz jakim cudem upolowałeś trzy karty gdy inni nie dali rady nawet jeden? Tak trzy... Skoro dwie masz do rozdania to zakładam, że trzecią wziąłeś dla siebie. Nie do końca rozumiem o co Ci chodzi. To, że Twój niedoszły bot nie zadziałał a zwykły szary człowiek mógł dodać dwie karty do koszyka to już nie moja wina. Zamówiłem 2 sztuki z czego jedną oddałem innej osobie, która się tutaj czasami udziela, BEZINTERESOWNIE. Tak, za darmo, pomimo, że ten ktoś chciał postawić mi flaszkę.
ntt_system 73 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 11 minut temu, areczek1987 napisał(a): Sam bym za tę cenę brał. Daj znać jak pompka. ok dam znać, póki co czekam aż kolega dostanie swoja 5090
Umpero 979 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 1 minutę temu, baster napisał(a): Nie do końca rozumiem o co Ci chodzi. To, że Twój niedoszły bot nie zadziałał a zwykły szary człowiek mógł dodać dwie karty do koszyka to już nie moja wina. Zamówiłem 2 sztuki z czego jedną oddałem innej osobie, która się tutaj czasami udziela, BEZINTERESOWNIE. Tak, za darmo, pomimo, że ten ktoś chciał postawić mi flaszkę. O nic. Pytam jak to zrobiłeś, że udało Ci się kupić dwie sztuki gdy większość miała problem z zakupem czegokolwiek. Strony padły więc mnie to zastanawia. Boty nie zagrały bo x-kom poleciał sobie w kulki i wpędził mnie na minę.
Rekomendowane odpowiedzi