Umpero 979 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 1 minutę temu, sovas napisał(a): 400... xDDDDDD Powtórzę się, ale jak kogoś uwiera tak długi czas oczekiwania to ja przytulę i zamówienie i rekompensatę, którą tak pogardzacie 2
Zachy 590 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 9 minut temu, sovas napisał(a): I jak tam? Dzwonili też do was smutni panowie z xcum? nie
sideband 1 785 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 9 minut temu, Marcusfff napisał(a): 500 zł piękny kawalerze. Starczy na waciki
Reddzik 2 777 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Co to jest 500zł, zanim dostaną kartę to już przepiją.
sovas 662 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 2 minuty temu, Umpero napisał(a): Powtórzę się, ale jak kogoś uwiera tak długi czas oczekiwania to ja przytulę i zamówienie i rekompensatę, którą tak pogardzacie Bardziej chodzi o to, dlaczego nie sprzedadzą tego po otrzymaniu dostawy? Czyli rzekomego 19 lutego, w ilości jaka przyszła. Kabaret i pre ordery
ODIN85 3 512 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 7 minut temu, baster napisał(a): Dzwonili z xkom. Wysyłki na 19 luty. I dają rekompensatę. Jp
Umpero 979 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Teraz, sovas napisał(a): Bardziej chodzi o to, dlaczego nie sprzedadzą tego po otrzymaniu dostawy? Czyli rzekomego 19 lutego, w ilości jaka przyszła. Kabaret i pre ordery Zakładam, że sami nie wiedzieli, że będą mieli takie obsuwy. To co mieli to rozesłali. 2 minuty temu, Marcusfff napisał(a): To znaczy że kupimy PONIŻEJ MSRP? A co upolowałeś, że poniżej MSRP? Sytuacja dotyczy tych co zamówili Astrale (chyba...).
ODIN85 3 512 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego (edytowane) Jak nie wiedzieli jak od 2020 robią takie cyrki?! Mało czasu żeby wystawiali tyle ile fizycznie mają? Edytowane 4 Lutego przez ODIN85
Umpero 979 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego (edytowane) 2 minuty temu, ODIN85 napisał(a): Jak nie wiedzieli jak od 2020 robią takie cyrki?! Mało czasu żeby wystawiali tyle ile fizycznie mają? Tak być powinno. Ja ich nie bronię. Piszę co przypuszczam. Pewnie mieli potwierdzoną dostawę na 03.02 więc wystawili na premierę. Dnia 03.02 dostali info o obsuwie i tak co rusz dostają info o obsuwie i przekładają. Sytuacja wkurzająca, ale i tak lepsza niż ta w której jest 99% chcących kupić 5090. Edytowane 4 Lutego przez Umpero
maxmaster027 894 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Teraz, PiPoLiNiO napisał(a): Dają zniżkę 400-500 na kartę czy śmieszny bon na kolejne zakupy? bon na zakup wykałaczek w drogerii na 100zl
sovas 662 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał(a): Dają zniżkę 400-500 na kartę czy śmieszny bon na kolejne zakupy? zwrot na konto
Voggie 71 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 10 minut temu, Michael_ napisał(a): Nie mówcie że tylko mi puścili TUFa non-oc... zostało już odebrane przez kuriera? Bo jak nie to duża szansa, że tak samo będzie czekało do 19 lutego...
Michael_ 55 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego (edytowane) Mam FV zakupową więc na 99.99% wyślą. Zobaczymy o godzinie 18, bo o tej godzinie zazwyczaj odbiera od nich inpost. Edytowane 4 Lutego przez Michael_ 1
ODIN85 3 512 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 3 minuty temu, Umpero napisał(a): Tak być powinno. Ja ich nie bronię. Piszę co przypuszczam. Pewnie mieli potwierdzoną dostawę na 03.02 więc wystawili na premierę. Dnia 03.02 dostali info o obsuwie i tak co rusz dostają info o obsuwie i przekładają. Sytuacja wkurzająca, ale i tak lepsza niż ta w której jest 99% chcących kupić 5090. To niech sobie wstawiają po parę sztuk jak fizycznie dostają karty na magazyn. Dużej filozofii w tym nie ma. 1
Umpero 979 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 1 minutę temu, ODIN85 napisał(a): To niech sobie wstawiają po parę sztuk jak fizycznie dostają karty na magazyn. Dużej filozofii w tym nie ma. Tak jest!!
Godlike 880 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego (edytowane) 30 minut temu, baster napisał(a): Dzwonili z xkom. Wysyłki na 19 luty. I dają rekompensatę. A Alex ma już swojego 5090 i to Astrala Edytowane 4 Lutego przez Godlike 1
Faflucy 312 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 27 minut temu, baster napisał(a): Dzwonili z xkom. Wysyłki na 19 luty. I dają rekompensatę. Dorzucą drugiego RTXa gratis ?
Zachy 590 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Co za alex? 19 luty... a maila to wam wyslali ze dorzuca 400zl, czy na slowo jakiegos typa z linii tel wszystko zalatwiane? Nie ma potwierdzenia droga mailowa w jakims komunikacie to i nie ma pewnej rekompensaty...
Paw79 142 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Tajemnicze zgony kart RTX 5090 i RTX 5090D. Nie aktualizujcie sterowników! Ale wtopa Nvidii, jeżeli to prawda. 1
Zachy 590 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Teraz, Faflucy napisał(a): Dorzucą drugiego RTXa gratis ? Dorzuca i jeszcze voucher 50% ceny 6090 1
eXplosiV 28 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Dzisiaj po 13 przyszła moja karta (z racji modelu pudełko wygląda niepozornie w porównaniu do 4090, no ale liczy się zawartość ). 10 1 2
Zachy 590 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego (edytowane) Malutkie to chlodzenie na inno 3d... ciekawe jak ogarnie takiego potwora Edytowane 4 Lutego przez Zachy
Rekomendowane odpowiedzi