Tester Wrażeń 839 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego Skoro te przygłupy z NVIDII wiedzieli, jak to się skończy, to czemu nie przesuną premiery... to jest żałosne po prostu 1 1
dhyde00 240 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 11 minut temu, Tester Wrażeń napisał(a): I co? Nikt się nie skusi? Toć to jak za darmo Juz bylo i ktos juz kupil w tej cenie
Marcusfff 274 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 5 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Patrząc co się dzieje, to komu się spóźnił X-kom z wysyłką, zrobił deal życia z Astralem za 13700 🤣🤣🤣 (zakładając, że w końcu wyślą) Panie, ja się czuję jakby mi Kurteczka wręcz płacił 1
Phoenix. 4 728 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego https://videocardz.com/newz/geforce-rtx-5060-5060-ti-to-feature-standard-8-pin-power-connectors-650w-psu-requirement 1
Zachy 586 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 3 minuty temu, Marcusfff napisał(a): Panie, ja się czuję jakby mi Kurteczka wręcz płacił A co Pan zamowił? 1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał(a): Lipton testuje Astral LC. Pewnie na dniach wrzuci test O to bedzie recka z pierwszej reki!
Marcusfff 274 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 2 minuty temu, Zachy napisał(a): A co Pan zamowił? Czekam na 5090 Astral
Alonzo 40 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 32 minuty temu, Tester Wrażeń napisał(a): I co? Nikt się nie skusi? Toć to jak za darmo Foxkomputer przebijają już swoimi cenami oferty oficjalnych skaleprów. 1 1
Marcusfff 274 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 3 minuty temu, Alonzo napisał(a): Foxkomputer przebijają już swoimi cenami oferty oficjalnych skaleprów. Chytre liski 1
Kiper09 22 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 3 minuty temu, dhyde00 napisał(a): Co to za strona?
dhyde00 240 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego (edytowane) Teraz, Kiper09 napisał(a): Co to za strona? e-shop MSI https://pl-store.msi.com/collections/karty-graficzne Edytowane 5 Lutego przez dhyde00
RTX4090 358 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 4090 na OLX już powyżej 10 tys (nowe aukcje) - zaraz przebijemy próg zakupu nowej na premierę
Kiper09 22 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 1 minutę temu, dhyde00 napisał(a): e-shop MSI https://pl-store.msi.com/collections/karty-graficzne I teraz pytanie brać tego suprima soc czy jednak 7 tyś to przesada… ale że miesiąc ile będzie taniej 500?
JeRRyF3D 1 726 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 2 minuty temu, RTX4090 napisał(a): 4090 na OLX już powyżej 10 tys (nowe aukcje) - zaraz przebijemy próg zakupu nowej na premierę to jest popie... !!! Co prawda woda na mój młyn, ale... no chore.
dhyde00 240 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 2 minuty temu, Kiper09 napisał(a): I teraz pytanie brać tego suprima soc czy jednak 7 tyś to przesada… ale że miesiąc ile będzie taniej 500? Ja bralem Suprima na poczekanie na 5090 i Ventusa do SFF
Kiper09 22 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego Wziąłem tego suprima uważam że to przesada dawać za niego 7 tys, ale jak mam czekać 2-3 miesiące żeby go kupić za 6500zl to wolę mieć już teraz 3
Zachy 586 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 35 minut temu, Marcusfff napisał(a): Czekam na 5090 Astral a o ktorej godzinie bylo skladane zaomwienie? (ja mam 15:18, @PiPoLiNiO 15:19) ustalmy jak wyglada nasza kolejka
Umpero 979 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 16 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Nie zejdzie. Mój z gwara rok i 9 miesięcy jeszcze, za 8500 było zero zainteresowania Moja oferta aktualna jak by co. Mogę dorzucić do niej jeszcze tysiaka i robimy deal
P.Wiśnia 129 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego (edytowane) Scalperzy już sprzedają na morele: https://www.morele.net/karta-graficzna-msi-geforce-rtx-5080-gaming-trio-oc-16gb-gddr7-dlss4-14458150/ Edytowane 5 Lutego przez P.Wiśnia 1
Godlike 880 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego Odebrałem juz swoją 5080 Pytanie od posiadaczy 5080, czy zaobserwowali jakieś dziwne działanie kart na PCI 5.0 czy zmieniać tryb na 4.0?
AvengerGT 60 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego (edytowane) 21 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Nie zejdzie. Mój z gwara rok i 9 miesięcy jeszcze, za 8500 było zero zainteresowania Dzisiaj nie zejdzie ale za tydzień albo dwa jeśli sytuacja się nie poprawi na rynku gpu to kto wie. Może się trafi jakiś niecierpliwy. 21 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Edytowane 5 Lutego przez AvengerGT
P.Wiśnia 129 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego MSRP: RTX 5060TI 16GB: 3299rmb = 459,99$ RTX 5060: 2259rmb = 309,99$ 1
Smalec 1 551 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego @P.Wiśnia Jeszcze za msrp to można się zastanawiać, jak ktoś czeka od Touringa czy Ampere, ale za 8,5k kartę z 16gb vram? Za tyle to schodziły 3080 non-LHR w szczycie krypto, ale teraz? To jest tak absurdalne, że aż śmieszne i nie wiem jakim trzeba być lamusem w technologii żeby dla siebie kupić.
JeRRyF3D 1 726 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 4 godziny temu, FszoQ napisał(a): Patrząc na używane karty graficzne to jeżeli powiedzmy karta była używana 14 miesięcy w większości grając w gry w 4k to taka karta jest mocno zajechana? Nie powiem ile dziennie było grane bo facet nie napisał. Tak się po prostu zastanawiam czy warto kupować używkę żeby zaraz nie padła jak kawka. Bez jaj. Zajechana... graniem? Do tego 90% userów na UV. Nie szalejmy. To nie pokoparkowe szroty. Przesadzasz. Jak karta jest ok, to będzie działa kolejne 5 lat. Jak wadliwa, to padnie następnego dnia po rozpakowaniu ze sklepu. Przecież masz gwarę.
Rekomendowane odpowiedzi