GAZuOOT 192 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego Wiecie właśnie może jakiego gluta daje teraz MSI do Blackwelli?
AndrzejTrg 2 755 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 6 minut temu, Kadajo napisał(a): Nvidia wyłączyła możliwość monitorowania HS. To okazuje się że ten odczyt jest zbędny i nie ma się co przejmować? Czy o co chodzi?
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 6 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): To okazuje się że ten odczyt jest zbędny i nie ma się co przejmować? Czy o co chodzi? Zebys sie nie interesowal, ze karta sie topi 3
Zachy 590 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego czego oczy nie widza tego zyci nie zal... po co masz patrzec jak ci gpu okolice 100 w hotspocie pokazuje 2
cervandes 67 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 3 godziny temu, JeRRyF3D napisał(a): Ja tak się zastanawiam, jaki czarodziej budował filtry na tych np. morelach. Możesz gpu szukać po vramie, wymiarach, długości kabla, outletu, marce i po rodzaju złocenia śledzia, ale ni uja - generacją: 4090, 5080, itd. Geniusz.
lukadd 2 917 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 10 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): To okazuje się że ten odczyt jest zbędny i nie ma się co przejmować? Czy o co chodzi? O to chodzi, aby ludzie nie widzieli jaką fuszerkę odwalają przy nakładaniu pasty i montażu chłodzenia na GPU za 10 czy 15 koła. A, że wentyle będą wyły wyższymi RPM, gpu będzie zrzucać zegary, co tam Działa przecież, narazie 1 2
Godlike 880 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 14 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): To okazuje się że ten odczyt jest zbędny i nie ma się co przejmować? Czy o co chodzi? Nie interesuj sie bo kociej mordki dostaniesz 2
NoviAMG 432 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego Na przejściówce ? Poza tym, procesor lubi to :E. 4
Tornado3 336 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego (edytowane) pasuje jakiś mały wentylatorek puścić na ten makaron Edytowane 5 Lutego przez Tornado3
Michael_ 55 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 2 na froncie 140mm, 2 na topie 140mm i na tyle 1x 120mm raczej starczy. Jak również zasilacz jest w odwróconej pozycji.
Kiper09 22 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 9 minut temu, Michael_ napisał(a): Powiem tak, karta wlazła na styk. Co ty masz za chłodzenie i Procka? Bo się zastanawiam czy mój Navis F240 uciągnie nowego i9 14900f, którego też wymieniałem razem z grafiką 😁
Radio Tirana 1 060 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 2 minuty temu, Kiper09 napisał(a): Co ty masz za chłodzenie Noctua NH-D15. Do niedawna prawdziwy Mercedes wśród chłodzeń.
Michael_ 55 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 4 minuty temu, Kiper09 napisał(a): Co ty masz za chłodzenie i Procka? Bo się zastanawiam czy mój Navis F240 uciągnie nowego i9 14900f, którego też wymieniałem razem z grafiką 😁 D15, ale komputer nie jest aż taki "mocny", to tylko R9 3900x na mobo asus X570-E Gaming
Smalec 1 552 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 28 minut temu, Tester Wrażeń napisał(a): Zebys sie nie interesowal, ze karta sie topi 9
Umpero 979 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 5 minut temu, Michael_ napisał(a): D15, ale komputer nie jest aż taki "mocny", to tylko R9 3900x na mobo asus X570-E Gaming Przecież to jest marnotrawienie potencjału tej karty. Pisałem żebyś do mnie ją przekierował. U mnie będzie miała miło, przytulnie, kolorowo i dostanie odpowiednie papu aby rozwinąć swe skrzydła 1
DżonyBi 1 975 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego https://ithardware.pl/testyirecenzje/gigabyte_geforce_rtx_5090_gaming_oc_test_recenzja_opinia-38726.html 1
Smalec 1 552 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 21 minut temu, Michael_ napisał(a): Powiem tak, karta wlazła na styk. 1 19
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 1 minutę temu, Umpero napisał(a): Przecież to jest marnotrawienie potencjału tej karty. Pisałem żebyś do mnie ją przekierował. U mnie będzie miała miło, przytulnie, kolorowo i dostanie odpowiednie papu aby rozwinąć swe skrzydła Bezczelny jest, nie? Ide płakać
Kadajo 7 426 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego @Michael_ jak ty budę zamkniesz @Smalec mem złoto 1 1 1
Umpero 979 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 2 minuty temu, DżonyBi napisał(a): https://ithardware.pl/testyirecenzje/gigabyte_geforce_rtx_5090_gaming_oc_test_recenzja_opinia-38726.html Tego szukałem
DżonyBi 1 975 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego (edytowane) 2 godziny temu, GAZuOOT napisał(a): Gaming Trio 5090 porządny sprzęt, ładnie się kręci, cicha, wydajna i waży tylko 2.1kg A jak temperatury gpu i vram? Na reddicie wlasciciel 5090 Trio napisal: "Nie przeprowadziłem jeszcze żadnych syntetycznych testów porównawczych, ale po kilku minutach gry w Cyberpunk 2077 temperatura dochodzi do 77°C na cichym biosie. Jest jednak naprawdę cicho, duża pozytywna różnica w porównaniu do 3080TI FE." Edytowane 5 Lutego przez DżonyBi
GAZuOOT 192 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 25 minut temu, Michael_ napisał(a): Powiem tak, karta wlazła na styk. To jest grafa wciśnięta na styk 1 7
ODIN85 3 505 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego (edytowane) 27 minut temu, Michael_ napisał(a): Powiem tak, karta wlazła na styk. 18+ Edytowane 5 Lutego przez ODIN85 3
Rekomendowane odpowiedzi