SpeaR 7 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego 1 minutę temu, Zachy napisał(a): Pewnie wyzsze zegary Jeżeli się nie mylę to zegary są te same w wersji OC i OC Plus
sovas 662 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego 1 minutę temu, DżonyBi napisał(a): Ale Ty wodujesz przeciez? Woduję woduję. Te 2 stopnie i 100 rpm to chyba nie taka duża różnica Jakby wysłali to mam 14 dni na zwrot więc niczym nie ryzykuję. Dla mnie cewki są dość istotne i to będzie główne kryterium, czy zostaje, czy leci zwrot.
Doamdor 1 799 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego 2 minuty temu, SpeaR napisał(a): Jakaś opinia o GeForce RTX 5080 16G VENTUS 3X OC PLUS? Pierwotna cena była 6100 zł a teraz widzę za 6300 zł na stronie MSI i nie wiem czy się nie skusić. Nie za bardzo wiem czym różni się ta wersja z plusem. Lekkie, gorące i głośne, tak można opisać RTX 5080 Ventus. 1
SpeaR 7 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego 3 minuty temu, Doamdor napisał(a): Lekkie, gorące i głośne, tak można opisać RTX 5080 Ventus. Miałeś zachęcić a nie odwrotnie
Doamdor 1 799 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego (edytowane) Miałem Ventusy RTX 3080/Ti, jakbym miał kupować ponownie Ventusa, to co najwyżej RTX 4060Ti. Chłodzenie 1080g i 360W, to już ze słuchawkami z ANC. Edytowane 18 Lutego przez Doamdor
sovas 662 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego @Umpero Czyli też masz jak ja 2 zamówienia i czekasz, czy coś wyślą?
SpeaR 7 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego 2 minuty temu, Doamdor napisał(a): Miałem Ventusy RTX 3080/Ti, jakbym miał kupować ponownie Ventusa, to co najwyżej RTX 4060Ti. Chłodzenie 1080g i 360W, to już ze słuchawkami z ANC. To może jednak ten GAMING TRIO?
Gość Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego (edytowane) @Umpero Bo aż 13 tysięcy złotych z konta zniknęło? Edytowane 18 Lutego przez muszka
Zachy 590 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego (edytowane) 1 minutę temu, sovas napisał(a): @Umpero Czyli też masz jak ja 2 zamówienia i czekasz, czy coś wyślą? Tez mam teraz astrala i trio Można dołączyć do szanowanego grona skalperow Edytowane 18 Lutego przez Zachy 1
Umpero 979 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego 1 minutę temu, sovas napisał(a): @Umpero Czyli też masz jak ja 2 zamówienia i czekasz, czy coś wyślą? Gdzie masz dwa zamówienia? W którym sklepie? Teraz, Zachy napisał(a): Tez mam teraz astrala i trio To była walka z cholernymi limitami. Ciągle wisiała płatność i co rusz próbowałem z innego banku.
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego K*RWA MAC AKURAT KLIENTOW MIALEM W ROBOCIE JAK RZUT 5090 BYL? CZY TO DOBRY MOMENT NA RYTUALNE BUKKAKE? 2
DżonyBi 1 975 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego (edytowane) 9 godzin temu, SpeaR napisał(a): To może jednak ten GAMING TRIO? Zauwaz, ze MSI nie wysyla do testow Ventusow, bo nie ma czym sie chwalic. Tutaj juz bylo info na temat Ventusa 5080. Forumowicz pisal, ze ma ponad ~75C i ponad 2200 rpm. Edytowane 18 Lutego przez DżonyBi
sovas 662 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego @Umpero x-cum i msi tu macie testy w furmarku, bo parę osób widzę tu kupiło
Umpero 979 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego Normalnie jaram się jak tęcza na Placu Zbawiciela 2
Doamdor 1 799 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego 1 minutę temu, SpeaR napisał(a): To może jednak ten GAMING TRIO? Zdecydowanie, lecz szału też nie ma 1362 g.
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego 19 minut temu, Zachy napisał(a): Ciekawe kiedy i za ile beds Suprimki. I czy w ogole na razie będą. Wzialem Trio zeby miec punkt zaczepienia. Jutro bedzie wiadomo co z Astralami w najblizszym czasie. @ITHardwareGPT Czy MSI RTX 5090 Gaming X-Trio to dobra karta? Sprzedaj Pan jak Astrale przyjdą :C 1
sovas 662 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego (edytowane) Ta. Jutro przyjedzie lepszy kabelek "premium" od corsaira to pokażę jak wygląda w porównaniu do standardowego. Edytowane 18 Lutego przez sovas
Umpero 979 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego @sovas @Zachy to teraz odstąpcie któreś z Waszych dwóch zamówień potrzebującym @PiPoLiNiO też upolowałeś ?
sovas 662 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego 1 minutę temu, Umpero napisał(a): @sovas @Zachy to teraz odstąpcie któreś z Waszych dwóch zamówień potrzebującym Ale jak to, przecież nikt tych kart nie chce po 13k bo są słabe i przepłacone. Za 2 miesiące będą po 8 tys
Rekomendowane odpowiedzi