Intel Core i5-8600,
Gigabyte GeForce GTX 1060 OC 6GB GDDR5,
Gigabyte B360 AORUS GAMING 3 WIFI
Dyski SSD
Win 11 x64
Witam.
Jak w temacie mam dziwny dosyć problem z rozruchem komputera. Nagle ot tak przy włączeniu zawiesił się na ekranie ładowania i dalej nie chciał ruszyć. Ponowny reset zawieszał się na automatycznej naprawie. Wiesza się również przy próbie bootu win11 i win10. Jedyne co pomaga wejść do pulpitu to upgrade albo downgrade biosu. Po tym wchodzi do pulpitu ale następny reset to znowu zawiecha. Z pulpitu nie mogę nic włączyć z win update ani zainstalować systemu na nowo bo się wiesza na procentach tak samo jak polecenie DISM... restorehealth. Sfc/scannow nie widzi żadnych problemów. Dyski też diagnozowałem i żadnych problemów. Odinstalowanie aktualizacji też się wiesza. Nie wiem już czy to wina systemu czy sprzętu.
Nie Ty jeden ... ja mam +200h ,ale mocno zawęziłem grę na 2-3 mapach i 2/3 trybach .Co do samej rozgrywki to loteria bo jeden mecz wszystko lata jak złoto zalicza strzały ,trafienia no jest ok gra się przyjemnie ,a kolejny mecz ....RPG nie zadaje obrażeń ,strzelam ślepakami chociaż widzę ze trafiam przeciwnika .
Ogólnie to nie miałem problemy z przycięciami ,ale kilka dni temu nie dało się meczu rozegrać bo miałem slajd show co 3-4 minuty ,w dodatku jakieś wywalanie do pulpitu bez powodu . Od bety ani razu nie wywaliło mnie do pulpitu az do owego dnia .
Sporo graczy odeszło z gry są tego plusy i minusy ,plus taki ze mecze na podboju wyglądają nieco bardziej taktycznie , w końcu większość zespołu to Inżynierzy ,a nie snajperzy czy szturmowcy , ludzie grają jakoś zgodnie z klasą .
Minus taki ze dobiera boty
I jak z deszczu pod rynnę .
Zalecam zapoznanie się z regulaminem giełdy, i uzupełnienie ogłoszenia z godnie z tym co tam napisano, w przeciwnym razie ogłoszenie wyląduje w śmietniku.
Rosjanie próbowali zaatakować na kilku kierunkach w podobny sposób. Mgła im bardzo pomaga bo drony nie latają w taką pogodę. Ogólnie jak przyjdzie zima to Ukraińcy będą tracić jeszcze więcej terenu bo drony będą nieaktywne.
I takie wiadomości zadają pytanie. Jest tak źle że nie mogą inaczej rozwiązać logistyki? Czy to nowy poziom zaopatrzenia i rozwijanie wojny XXII wieku. Bo drony nie mogą latać cały czas, a zaopatrzenie jest potrzebne cały czas.
Ten atak widać w statystykach. Szkoda tylko że takie staty powinny być za ostatnie 3 miesiące.
No, zważywszy na to, że ludzi też jest ze dwa razy więcej więc logiczne, że i CO2 będzie więcej.
Póki co: https://tvn24.pl/biznes/moto/samochody-elektryczne-ford-motor-amerykanski-gigant-rezygnuje-z-calej-serii-modeli-w-obliczu-trudnej-sytuacji-branzy-st8803480
Kanada też https://motoryzacja.interia.pl/auta-elektryczne/news-zainwestowali-miliony-w-auta-elektryczne-teraz-groza-im-bank,nId,22464995
U nas tylko dzięki dopłatom to jeszcze jako tako funkcjonuje.
Rekomendowane odpowiedzi