Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 minut temu, Fenrir_14 napisał(a):

@srekal34 Lubię to :thumbup: Do tego jedynie słuszne wentyle - T30 & Toughfan 14 Pro ?

Widzę że po zmianie cepa LC poszło do szafy. Karta chłodna i ładnie trzyma zegary. Gratki :thumbup:

Niee, LC poszlo do szafy na czas grafy :) nie oplaca mi sie bawic z LC na samo CPU, dlatego mam zastepczego True Spirita ;)

Tak, t30 i Toughfan 14 pro.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, lukadd napisał(a):

Ale bez podania RPM wentyli to wiele nie mówi.

Astral 1 od góry, moja karta zaznaczona kolorem. :] 

Screenshot_20250221_150916_Chrome.thumb.jpg.f2390c749c95abceb9fab140718352ba.jpg

3 minuty temu, Stjepan napisał(a):

To może niektóre dostaną więcej :E

Edytowane przez Joloxx9
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Stjepan napisał(a):

Generacja mem. :E 

Dopisałbym nieszczesnych nabywców jako kolejny mem... osoby które wspieraja ten żart zasługują na wyróżnienie :)

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, marioking napisał(a):

Dopisałbym nieszczesnych nabywców jako kolejny mem... osoby które wspieraja ten żart zasługują na wyróżnienie :)

Czekaj jeszzcze moment i zaczną mnie dojeżdżać, że mnie zazdrość zżera i mnie nie stać :E

Edytowane przez Crew 900
  • Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Crew 900 napisał(a):

Czekaj jeszzcze moment i zaczną mnie dojeżdżać, że mnie zazdrość zżera i mnie nie stać :E

Ja tylko memika wstawiłem za to wyzywanie od frajerów jednocześnie szczycąc się, że się chleje, mega osiągnięcie i mega luz xd Ale tak to no-offence mimo wszystko

Opublikowano
2 minuty temu, Lameismyname napisał(a):

Karty pocięte z ROP, ciekawe jak z niższymi modelami.
Jakieś takie cyganienie to powinno się o UOKiK otrzeć.

Nie zdziwilbym się gdyby sklep zażądali od gościa dopłaty za dodatkowe ROP :E

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Lameismyname napisał(a):

Karty pocięte z ROP, ciekawe jak z niższymi modelami.
Jakieś takie cyganienie to powinno się o UOKiK otrzeć.

Pozwy zbiorowe w USA, chcemy 10 mld dolarów zadośćuczynienia i pełne karty za friko. :E 

• Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Tester Wrażeń napisał(a):

Ja tylko memika wstawiłem za to wyzywanie od frajerów jednocześnie szczycąc się, że się chleje, mega osiągnięcie i mega luz xd Ale tak to no-offence mimo wszystko

No sorki, ale też bez obrazy ale dla mnie tacy co doznają orgazmu na tych kartach i kupują za każdą cenę to jakbyś to nazwał? Dla mnie to jest frajerstwo łagodnym językiem pisząc.

A potem narzekanie, że kupiłem taką kartę za tyle kasy a ona ma problemy z 2k i trzeba ficzery odpalać... 

I wracamy znów, po co produkcja gier i optymalizacja ma sens skoro nvidia im to ułatwiła i nawet z tym "ficzerami" jest mizernie...

Edytowane przez Crew 900
Opublikowano
1 minutę temu, Crew 900 napisał(a):

No sorki, ale też bez obrazy ale dla mnie tacy co doznają orgazmu na tych kartach i kupują za każdą cenę to jakbyś to nazwał?

Trochę odebrałem, że odnosisz się tu do nas, a nie tych jaśków co za 20k kartę kupują, bo zgadzam się, że to głupie i sam bym nawet 15k nie dał.