DżonyBi 1 966 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego 12 minut temu, areczek1987 napisał(a): Jak dostaliście wiadomość że są na stanie?
Doamdor 1 778 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego 54 minuty temu, sovas napisał(a): Jest nowy, więc oby nie 34 minuty temu, muszka napisał(a): O to to było! Z tej całej stawki budżetowych konstrukcji, to tylko Asus wypadł dobrze, a najgorzej Ventus.
Danio31b 2 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego (edytowane) Z OLX Nikt go nie uświadomił, ze może i dostanie w czwartek ale liczy się którego roku?? Edytowane 25 Lutego przez Danio31b Bład 2
SylwesterI. 865 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego (edytowane) No co? podbije cenę, zażąda wpłaty i przetrzyma kasę jak xscam Edytowane 25 Lutego przez SylwesterI.
Phoenix. 4 711 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego 6 minut temu, Danio31b napisał(a): Nikt go nie uświadomił, ze może i dostanie w czwartek ale liczy się którego roku?? Jesli kupil FE to dostanie w terminie, nvidia na stronie nie sprzedaje towaru ktorego nie ma. 1
kendo999 99 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego 44 minuty temu, Voodoo2 napisał(a): Magiczna premiera, użytkownicy 4090 i 4080 się cieszą, 5090 też, a nawet nabywcy 5080. Każdy zadowolony, chociaż kart jak na lekarstwo się cieszą zobaczymy w lato jak przyjdą upały palenie topienie wtyczek
areczek1987 898 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego Life is a bitch. Były przed 14 i coś koło 15
SpeaR 7 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego (edytowane) Jest tu ktoś z rtx'em 5080 i mógłby sprawdzić czy ma opcje skalowania na GPU w ustawieniach nvidii? Wczoraj zainstalowałem nową karte i nie mam już tej opcji przez co CS2 ma rozpixelowany tekst Edytowane 25 Lutego przez SpeaR
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego My nie sprzedajemy byku mowie Ci, zle widziales, dobrze pisaliśmy, my nic nie wiemy 1
tobem90 78 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego Ale czego Wy sie spodziewacie po sklepie który nie potrafi ustalic daty i ilosci dostawy produktu, oni kontaktują się z dystrybutorem za pomocą gołębia pocztowego. 1
areczek1987 898 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego https://marketplace.nvidia.com/pl-pl/consumer/graphics-cards/?locale=pl-pl&page=1&limit=12&search=5080&manufacturer=NVIDIA Raczej prędzej niż później wrócą... Przynajmniej tu... Już na olx oferty...
Brolly 758 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego (edytowane) 5 minut temu, areczek1987 napisał(a): Już na olx oferty... https://www.olx.pl/oferty/q-rtx-5090-founders/ oj tam kupione za 10300 a wystawie za 17 k XDDDDD Podludzie szukający frajera btw "mam do sprzedania kartę graficzną Nvidia GeForce RTX 5090 Founders Edition, zakupioną w sklepie x-kom. Edytowane 25 Lutego przez Brolly
areczek1987 898 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego Komu dziś chcę się klikać za 7 stówek jak jeszcze może ci skarbówka wejść na plecy?
Phoenix. 4 711 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego 4 minuty temu, Brolly napisał(a): https://www.olx.pl/oferty/q-rtx-5090-founders/ oj tam kupione za 10300 a wystawie za 17 k XDDDDD Podludzie szukający frajera btw "mam do sprzedania kartę graficzną Nvidia GeForce RTX 5090 Founders Edition, zakupioną w sklepie x-kom. A gwarancja na FE est tylko na pierwszego wlasciciela 1 1
areczek1987 898 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego Jak jeszcze na tobie zarobił to nie powinno być problemu jak odbierasz osobiście. Ja miałem kiedyś 2080ti fe i truć trzeba było bo się następny kupujący na platformie AMD dorobił jakiś problemów z jednak pamięciami. Po prawie 2 latach. Jeszcze wtedy nie było przez X-kom to może odpowie czy takie coś u nich przejdzie. @x-kom Jak ktoś na kogo dowód zakupu na te fe nie jest czy dystrybucja przepchnie gwarancję jak ktoś się z tym dowodem zakupu zgłosi.
maras2574 889 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego 41 minut temu, tobem90 napisał(a): Ale czego Wy sie spodziewacie po sklepie który nie potrafi ustalic daty i ilosci dostawy produktu Przecież to nie zależy od sklepu 2
tobem90 78 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego (edytowane) 20 minut temu, maras2574 napisał(a): Przecież to nie zależy od sklepu Sprzedaż produktu bez posiadania go fizycznie, bez informacji o przedsprzedaży nie zależy od sklepu? To już było wałkowane i nie ma nic do gadania w tym aspekcie. Sprzedali, to mają dostarczyć, nie ma gadania. Klientów nie interesuje dystrybutor i dostępność, bo momencie zakupy była dostępna, co więcej była sprzedana z informacją o dostawie na drugi dzień. Wewnętrzna kwestia biznesowa, nie może obciążać konsumenta. Edit: Jaki poważny podmiot biznesowy pozwala sobie na tak ograniczony kontakt ze swoim dystrybutorem. Jak można nie wiedzieć ile kart wyślę i kiedy będą. To jest patologia. Edytowane 25 Lutego przez tobem90 1
ket_rab 227 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego (edytowane) Astral znajomego ma 118 ROPs W recenzjach widziałem to miały 112. 118 ROPs jest nieprawdą. Fałszywe zdjęcie. Edytowane 25 Lutego przez ket_rab Fałszywe zdjęcie
ket_rab 227 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego @PiPoLiNiO z tymi 118 to on w uja mnie chyba robi
Doamdor 1 778 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego 7 minut temu, ket_rab napisał(a): Astral znajomego ma 118 ROPs W recenzjach widziałem to miały 112. Nieźle, a jaka wydajność? Robił test w 3DMark?
maras2574 889 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego (edytowane) @tobem90 Czytaj ze zrozumnieniem. Ja odniosłem się TYLKO do ustalania dat i ilości dostawy produktu. Reszta to inna bajka Edytowane 25 Lutego przez maras2574
ket_rab 227 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego @PiPoLiNiO Sferis. Podesłał mi zdjęcie. Mógł przerobić zdjęcie i mnie wkręca z tymi 118 ?
deathrabit 74 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego (edytowane) 4 minuty temu, ket_rab napisał(a): @PiPoLiNiO Sferis. Podesłał mi zdjęcie. Mógł przerobić zdjęcie i mnie wkręca z tymi 118 ? Zdjęcie wygląda ok nawet prawidłowy pixel rate dla większej liczby ROP jest z drugiej strony może to być bug sterownika lub GPU-Z bo o ile mi wiadomo liczba ROP powinna się zmieniać o 8. Edytowane 25 Lutego przez deathrabit
ket_rab 227 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego (edytowane) No to trzeba dopisać że to fałszywe zdjęcie i wprowadza w błąd. Edytowane 25 Lutego przez ket_rab
Rekomendowane odpowiedzi