Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
54 minuty temu, sovas napisał(a):

Jest nowy, więc oby nie %-)

tenor.gif

34 minuty temu, muszka napisał(a):

O to to było!

Z tej całej stawki budżetowych konstrukcji, to tylko Asus wypadł dobrze, a najgorzej Ventus. :E

Opublikowano (edytowane)

Z OLX    

obraz.png

Nikt go nie uświadomił, ze może i  dostanie w czwartek ale liczy się  którego roku?? :D :D 

Edytowane przez Danio31b
Bład
  • Haha 2
Opublikowano
6 minut temu, Danio31b napisał(a):

Nikt go nie uświadomił, ze może i  dostanie w czwartek ale liczy się  którego roku??

Jesli kupil FE to dostanie w terminie, nvidia na stronie nie sprzedaje towaru ktorego nie ma.

• Upvote 1
Opublikowano
44 minuty temu, Voodoo2 napisał(a):

Magiczna premiera, użytkownicy 4090 i 4080 się cieszą, 5090 też, a nawet nabywcy 5080. Każdy zadowolony, chociaż kart jak na lekarstwo :D

się cieszą zobaczymy w lato jak przyjdą upały   palenie topienie wtyczek

Opublikowano (edytowane)

Jest tu ktoś z rtx'em 5080 i mógłby sprawdzić czy ma opcje skalowania na GPU w ustawieniach nvidii? Wczoraj zainstalowałem nową karte i nie mam już tej opcji przez co CS2 ma rozpixelowany tekst 

image.png.05de99fbea3d95db6a7b9abb83058376.png

Edytowane przez SpeaR
Opublikowano

Jak jeszcze na tobie zarobił to nie powinno być problemu jak odbierasz osobiście. Ja miałem kiedyś 2080ti fe i truć trzeba było bo się następny kupujący na platformie AMD dorobił jakiś problemów z jednak pamięciami. Po prawie 2 latach.

Jeszcze wtedy nie było przez X-kom to może odpowie czy takie coś u nich przejdzie. @x-kom

Jak ktoś na kogo dowód zakupu na te fe nie jest czy dystrybucja przepchnie gwarancję jak ktoś się z tym dowodem zakupu zgłosi.

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, maras2574 napisał(a):

Przecież to nie zależy od sklepu 

Sprzedaż produktu bez posiadania go fizycznie, bez informacji o przedsprzedaży nie zależy od sklepu? To już było wałkowane i nie ma nic do gadania w tym aspekcie. 

Sprzedali, to mają dostarczyć, nie ma gadania. Klientów nie interesuje dystrybutor i dostępność, bo momencie zakupy była dostępna, co więcej była sprzedana z informacją o dostawie na drugi dzień.

Wewnętrzna kwestia biznesowa, nie może obciążać konsumenta.

Edit: Jaki poważny podmiot biznesowy pozwala sobie na tak ograniczony kontakt ze swoim dystrybutorem. Jak można nie wiedzieć ile kart wyślę i kiedy będą. To jest patologia.

Edytowane przez tobem90
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, ket_rab napisał(a):

@PiPoLiNiO Sferis. Podesłał mi zdjęcie. Mógł przerobić zdjęcie i mnie wkręca z tymi 118 ?

Zdjęcie wygląda ok nawet prawidłowy pixel rate dla większej liczby ROP jest z drugiej strony może to być bug sterownika lub GPU-Z bo o ile mi wiadomo liczba ROP powinna się zmieniać o 8.

Edytowane przez deathrabit