Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szlag mnie zaraz trafi z EURO RTV AGD. Od 2 tygodni przetrzymują mi pieniądze za dwie karty i ani widu, ani słychu. Czy ogólnie mogę odzyskać te pieniądze bez anulowania zamówienia? Przecież to cyrk - równie dobrze mogę czekać kilka miesięcy…

Opublikowano
Teraz, Tester Wrażeń napisał(a):

Ja nie mam w co włożyć tego Astrala XDD Musze wątek jakiś założyć co mi pomożecie kompika złożyć, co? :D

A co tu myśleć, 9800x3d, jakaś dobra płytka i ramy 6000@cl30 :)

• Upvote 1
Opublikowano
21 minut temu, Kiper09 napisał(a):

Jak zaktualizować lub wgrać nowy BIOS do karty graficznej? Bo jestem w tym zielony 

Sciagasz gotowy exe ze strony, 2-3klikniecia myszka i gotowe ;) Bardzo proste i nie da sie tego zepsuc.

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, RTX4090 napisał(a):

Wpisz w Googlach 8PIN burn  .... Problem był, jest i nadal będzie. Porpostu nikt o tym głośno nie mówi. 

Patrząc na ilość kart ze starym złączem co wyszły i nadal wychodzą vs problemy z nowym złączem fakty są takie a nie inne. Nowe złącze jest bardziej awaryjne i źle zaprojektowane. A mało się mówi o starym złączu bo procentowo jest tego mniej i trzeba się postarać by je ujarać.

Edytowane przez skypan
Opublikowano
3 minuty temu, skypan napisał(a):

Patrząc na ilość kart ze starym złączem co wyszły i nadal wychodzą vs problemy z nowym złączem fakty są takie a nie inne. Nowe złącze jest bardziej awaryjne i źle zaprojektowane. A mało się mówi o starym złączu bo procentowo jest tego mniej i trzeba się postarać by je ujarać.

Problem w weryfikacji zjaranych złączy jest taki, że nikt się nie przyzna, że źle osadził wtyczkę w gnieździe...

Opublikowano
1 minutę temu, sovas napisał(a):

Corsair 12VHPWR vs nvidia 12V-2x6 %-) (nie, piny się nie cofają w tym po prawej :)) Obydwa nowe.

image.thumb.png.bdf7d311a4bb841a50d00da0fd6cf939.png

Ty vs koleś o którego masz się nie martwić