Stjepan 2 378 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Po co kupować RTX 5090, jak wyjdzie RTX 5090 Ti. GPU Blackwell Ultra jeszcze w tym roku, Vera Rubin w kolejnym. NVIDIA potwierdza 1
Zachy 586 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego @Stjepan bylo juz, to sprzet na rynek biznesowy, a nie karty dla szaraczkow
sovas 662 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego (edytowane) 3 minuty temu, Stjepan napisał(a): Po co kupować RTX 5090, jak wyjdzie RTX 5090 Ti. GPU Blackwell Ultra jeszcze w tym roku, Vera Rubin w kolejnym. NVIDIA potwierdza "Nowa generacja kart dla AI i HPC" Edytowane 28 Lutego przez sovas
Brolly 765 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego 1 minutę temu, Umpero napisał(a): @Stjepan co z tego jak to nie dla graczy... 5070 ti super , 5080 ti 24gb i (5090 ti?) to kwestia czasu 1
lukadd 2 913 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Ale mogą również wydać Blackwelle w usprawnionej wersji w Superkach. 1
ODIN85 3 502 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego 2 godziny temu, PiPoLiNiO napisał(a): Dzwoniłem do inpost. Paczka nadana jako standardowa, wyszła po północy, więc dziś nie będzie. Nie jest weekendowa więc jutro też nie. Może będzie w poniedziałek. Dzięki @x-kom, że jednym wysyłacie weekendową innym nie. Mam nadzieje, że dobrze obrócicie tymi 2 zł które zaoszczędziliście po miesiącu przeciągania wysyłki JP
Kabor 460 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Co do żółwika to lepszy taki niż jeżyk z kawału o misiu i zajączku. (jeżyk śpi z nami)
lukadd 2 913 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego 2 godziny temu, PiPoLiNiO napisał(a): Dzwoniłem do inpost. Paczka nadana jako standardowa, wyszła po północy, więc dziś nie będzie. Nie jest weekendowa więc jutro też nie. Może będzie w poniedziałek. Dzięki @x-kom, że jednym wysyłacie weekendową innym nie. Mam nadzieje, że dobrze obrócicie tymi 2 zł które zaoszczędziliście po miesiącu przeciągania wysyłki Pewnie tak specjalnie, za dużo marudziłeś to wysłali ci jako ostatniemu i to jeszcze zwykłą paczką. Obstawiam, że żółwika z czekolady nawet nie dostaniesz. 2
wkamil73 285 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego 12 minut temu, lukadd napisał(a): żółwika z czekolady nawet nie dostaniesz A z czego?
x-kom 281 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego (edytowane) 2 godziny temu, PiPoLiNiO napisał(a): Dzwoniłem do inpost. Paczka nadana jako standardowa, wyszła po północy, więc dziś nie będzie. Nie jest weekendowa więc jutro też nie. Może będzie w poniedziałek. Dzięki @x-kom, że jednym wysyłacie weekendową innym nie. Mam nadzieje, że dobrze obrócicie tymi 2 zł które zaoszczędziliście po miesiącu przeciągania wysyłki Bardzo nam przykro z powodu tej sytuacji. Doskonale rozumiemy Twoją frustrację i wiemy, jak ważny jest każdy dzień po długim oczekiwaniu. Sprawdziliśmy w systemie i widzimy, że większość paczek wysłanych tym samym kurierem, została już dostarczona, jest gotowa do odbioru lub została wydana do doręczenia. Niestety, jedna paczka wciąż ma status „przyjęta w centrum logistycznym" przewoźnika. Edytowane 28 Lutego przez x-kom 11
Somedude 1 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Jeśli chodzi o MSI i Gigabyte to są jakieś większe różnice między MSI Vanguard/Gaming Trio a Gigabyte Aorus Master/Gaming OC? Co lepiej brać?
ODIN85 3 502 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego (edytowane) @Somedude Vanguard najlepszy. Edytowane 28 Lutego przez ODIN85
Kaczkofan 257 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego (edytowane) @PiPoLiNiO Masz chłopie pecha, ale też i dużo spokoju mimo wszystko. Mam nadzieję, że jak już dotrze karta to bez niespodzianek w stylu "dokup DLC na brakujące ROP" lub wtyczka pechowa. Edycja, zauważyłem maila sprzed dwóch minut, cofam słowa o spokoju Edytowane 28 Lutego przez Kaczkofan
Reddzik 2 776 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego 3 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): Miesiąc czekania Wytrzymałeś tyle, a oni Cię potraktowali w taki sposób. A ja czekam na płytę główną, którą mieli wczoraj wysłać ale nie wysłali, więc nie wiem po co te smsy i emaile, już im wysłałem emaila, że anuluję, bo nie będę dłużej czekać, lecą w kulki. @x-kom
ODIN85 3 502 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego 4 minuty temu, Kaczkofan napisał(a): @PiPoLiNiO Masz chłopie pecha, ale też i dużo spokoju mimo wszystko. Mam nadzieję, że jak już dotrze karta to bez niespodzianek w stylu "dokup DLC na brakujące ROP" lub wtyczka pechowa. Edycja, zauważyłem maila sprzed dwóch minut, cofam słowa o spokoju Przecież i tak pójdzie na zwrot albo dla kogoś z forum
Pawelec7 40 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Dobra co obstawiacie dalej w sprawie Pipolinio. Kurier zgubi paczkę ?
x-kom 281 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego 2 minuty temu, Reddzik napisał(a): Wytrzymałeś tyle, a oni Cię potraktowali w taki sposób. A ja czekam na płytę główną, którą mieli wczoraj wysłać ale nie wysłali, więc nie wiem po co te smsy i emaile, już im wysłałem emaila, że anuluję, bo nie będę dłużej czekać, lecą w kulki. @x-kom Podrzuć nam numer zamówienia w wiadomości prywatnej, sprawdzimy status zamówienia.
sideband 1 775 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Inpost już zna ten adres chcą przedłużyć żywot biednego Astrala 2
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Godzinę temu, Tester Wrażeń napisał(a): Komu mieszkanie odkurzyc? dostalem info, ktos zlozyl zamowienie doslownie 2 sekundy przede mna i moge czekac az przyjdzie kolejna dostawa XDD
easye 29 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego nie no za tyle Ventus to nie. Widzę, że premiera RTXa 5090 całkowicie sponiewierała psychikę użytkownika @PiPoLiNiO
Voodoo2 958 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Godzinę temu, tobem90 napisał(a): Własną dupe za czekoladkę i 500zł byś sprzedał Ale frustracja, jakbyś okrągłe 10 lat skończył a potem dziwota, że graczy kategoryzuje się jak dorosłe dzieci. Co do żółwia, to chyba tylko głupek mógł oczekiwać czegoś niezwykłego. 5 lat temu kupowałem 6800xt z casekinga i dostałem paczkę żelek, znaczy taką małą, bo było ich tam raptem 5. O jakimś zwrocie 100 euro czy coś nie było mowy, a czekać też trzeba było przez kryptoszal i nie pamiętam, żeby ktoś świrował z powodu samych żelek. 1
Rekomendowane odpowiedzi