Doamdor 1 787 Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia 31 minut temu, sovas napisał(a): Bo fajnie wygląda i ma super sekcje (świerszcz alert). Polowałem na nią od premiery, ale teraz się dopiero udało złapać na amazon. @kendo999 ciebie to chyba nikt nie zaprasza na żadne imprezki co? xd Ładniejszy blok ma? Cewki nie grają?
sovas 662 Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia (edytowane) 5 minut temu, Doamdor napisał(a): Ładniejszy blok ma? Cewki nie grają? Blok ładny i super wyniki z tego co widziałem na overclock.net. No cewki niestety mogą dawać, bo tak jest częściej przy mocniejszych sekcjach. Różnie jest, widziałem, że niektórym piszczy, a innym nie. Różnice między 5090 to jest rząd kilu procent, więc szału nie ma, ale zobaczę jak to wypadnie. Edytowane 12 Kwietnia przez sovas
BarBar009 62 Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia 16 minut temu, sovas napisał(a): Blok ładny i super wyniki z tego co widziałem na overclock.net. No cewki niestety mogą dawać, bo tak jest częściej przy mocniejszych sekcjach. Różnie jest, widziałem, że niektórym piszczy, a innym nie. Różnice między 5090 to jest rząd kilu procent, więc szału nie ma, ale zobaczę jak to wypadnie. Byle by świerszcze nie dawały po uszach na pulpicie 1
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia (edytowane) Ale gruzowanie @kendo999 sie odbyło. Nieźle posrałeś majty ziomek Ja też czekam AquaMan @sovas Edytowane 12 Kwietnia przez Tester Wrażeń 3
piotr07 70 Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia 3 godziny temu, kendo999 napisał(a): najwyższy wynik głupoty Nie podoba się to wypad 4
Quadro26 63 Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia (edytowane) RTX day w x-kom. https://www.x-kom.pl/aktualnosci/9726-rtx-day-w-x-komie-karty-geforce-rtx-nawet-o-5000-zl-taniej-aktualizacja.html?sm=pepper&utm_tag=ppr-pl-681432784 EDIT: Doczytałem, że tylko stacjonarnie Edytowane 12 Kwietnia przez Quadro26
sovas 662 Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia (edytowane) Ktoś pytał ostatnio, czy riser od Ek pasuje do o11d xl evo. Pasuje i siedzi jak kamień @ket_rab chyba ty Edytowane 12 Kwietnia przez sovas 1
Mar_s 2 226 Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia Panowie, trochę przystopujcie z tą agresją. Nikt nie będzie "wypadał" bo nie od was to zależy. Ja też uważam że wrzucanie tego samego do dwóch tematów jest trochę bez sensu, mamy dział poświęcony chłodzeniu cieczą, więc jak kogoś to interesuje to może tam zajrzeć. 1 2
Kadajo 7 412 Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia Słabe karty to i dymią słabo, nawet wtyczki się nie palo
SpiderX 2 Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia 27 minut temu, sovas napisał(a): Popsuło się tu komuś w ogóle 5090? Nie ma kart to i nie ma się komu popsuć
sovas 662 Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia @SpiderX Jak nie ma, jak tu część po 5+ sztuk przerzuciła. 1 2
Kakarotto 730 Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia "Popsuły" się, ponieważ były "przerzucane".
tomcug 2 440 Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia Za niedługo sklepy się powymieniają informacjami i zobaczą następnym razem Twoje dane w zamówieniu... "o, tego nie obsługujemy, napiszcie mu, że piraci napadli na statek przewożący jego niedoszłe świerszcze". 5
Kadajo 7 412 Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia Wiedziałem ze długo karta u ciebie nie posiedzi. Ty nie umiesz inaczej 1
DżonyBi 1 971 Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia (edytowane) 13k i swierszcze gratis. Ryzyko zawsze isteniej. Suprimy nie sa wyjatkami. Edytowane 12 Kwietnia przez DżonyBi
Kadajo 7 412 Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia Ta, maiłeś. Zmieniałeś pewnie co tydzień tylko nie pisałeś na forum
sovas 662 Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia 5 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): To ktoś inny będzie mi zamawiać Chyba zacznę testować taktykę kolegów ze 100 dniami Nie no, żarty żartami, ale nie zostawie z media za 15500 jak moge mieć za 13000. Co tak drogo?
Kanzu 206 Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia (edytowane) Dobrze, że to ja zadziałam na szkodę sklepów i dostanę order cebuli jak oddam im jedną kartę po 3 miesiącach, która ma zawyżoną cenę o kilka tysięcy Kilka osób na forum przez 2 miesiące w sumie ze 20 sztuk miało. Całe życie tyle nie pomacam Edytowane 12 Kwietnia przez Kanzu
piotr07 70 Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia 1 godzinę temu, Mar_s napisał(a): Panowie, trochę przystopujcie z tą agresją. Nikt nie będzie "wypadał" bo nie od was to zależy. Ja też uważam że wrzucanie tego samego do dwóch tematów jest trochę bez sensu, mamy dział poświęcony chłodzeniu cieczą, więc jak kogoś to interesuje to może tam zajrzeć. To może usadź gościa ? Obraża ludzi a jak ktoś na to zareaguje to jeszcze obrywa
Kadajo 7 412 Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia Słabo kombinujesz. Zamiast od razu zejść do 9 kola to sie bawisz. Mowie ci ty lubisz te zwroty i grzebanie, czekam aż twoja płyta z tym super Q-release uszkodzi ci kartę i będzie klops
ket_rab 227 Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia @PiPoLiNiO tylko jak już Astral LC, suprima liquid szukaj i jest perełka xtreme na chłodnicy
Rekomendowane odpowiedzi