Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a):

Z fizyki to Ty uciekałeś co? :) Bo przecież poziomo żel utrzyma konsystencję. Wiadomo %-)

Pokaż jeden przypadek wyciekającego żelu przy standardowym montażu. Skoro ktoś daje kartę pionowo i wtedy żel ma drogę spływania równo z grawitacją to oczywiście jest większa szansa na takie coś. Dokładnie taka sama sytuacja była z wyciekającym ciekłym metalem w PS5 stawianym pionowo :D

Opublikowano
Teraz, PiPoLiNiO napisał(a):

Okej. Czyli jak kupi, żel wypłynie i coś uszkodzi, to w razie czego pokryjesz mu straty, bo przecież nie wypłynie :)

Gdyby żaba żyto żarła to by munką srała :D Jak dla mnie mega przesadzasz. Było parę przypadków, że żel był problemem w montażu wertykalnym, nic o standardowym montażu i dla mnie to brzmi logicznie. Nie uciekałem z lekcji fizyki, właśnie dlatego brzmi dla mnie logicznie, że skoro ten żel ma bardziej płynną konsystencję grawitacja może go stopniowo ciągnąć w dół. Jak masz normalny montaż to wątpie, że cokolwiek się stanie :P

Opublikowano
2 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a):

No tak. Kto broni żelu? Posiadacze Gigabyte. 

Nie mam linków. Ale może za miesiąc-dwa, link będzie prowadzić do Waszych postów :)

No nie masz linków bo sobie teoretyzujesz tylko :D Jakbym nie miał gigabyte to samo bym gadał. Tak samo broniłem wygląd suprima kiedy cisnąłeś go od gówna próbując na siłe kupić Astrala :D 

Opublikowano
5 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a):

No tak. Kto broni żelu? Posiadacze Gigabyte. 

Bronię, bo jeszcze mi nie wyciekł, jak wycieknie to przestanę bronić ;)

1 minutę temu, Tester Wrażeń napisał(a):

Da się, jeśli inne zalety produktu przeważają :)

Astrala z jego brzydotą nie da się obronić :E

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał(a):

Piszesz tak, jak byś nie gadał ze mną prywatnie, i nie wiedział, że najnowsza sztuka jest w pip cicha w grach, za to słychać ją w przeglądarce :) Więc gdzie te zalety ja się pytam. Astral chociaż jest ładny :)

No ale miałeś suprima gdzie na pulpicie nie grał + suprim jest chłodniejszy, ma cichsze wentyle i cichsze cewki w grach

A co do żelu jeszcze to ja przecież mam luźno nabite na tej karcie 100h-140h gameplayu + benchmarków, gdzie ten typek z posta o wycieku z wertykalnego montażu pisał, że grał godzine dziennie i mu wylazło poza kartę 

Edytowane przez Tester Wrażeń