GAZuOOT 192 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja (edytowane) Może tutaj nie będzie młynka od kawy Edytowane 6 Maja przez GAZuOOT 1
sovas 662 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja 5 minut temu, GAZuOOT napisał(a): Może tutaj nie będzie młynka od kawy Panie, ale rozumiem, że FV must have, stąd ta cena.
krulaks 59 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja Godzinę temu, GAZuOOT napisał(a): Może tutaj nie będzie młynka od kawy To Xkom? Skąd taka „niska” cena, jakiś drop był? bo widzę że po 16k są 1
GAZuOOT 192 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja (edytowane) komputronik, akurat byłem na ich stronie i paczam o dostępny (nie było alerta na discordzie). Cena taka wyszła z apką komputronika, jest zniżka 5% jak wpiszesz "PARTAPP". Edytowane 6 Maja przez GAZuOOT
krulaks 59 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja 2 godziny temu, GAZuOOT napisał(a): komputronik, akurat byłem na ich stronie i paczam o dostępny (nie było alerta na discordzie). Cena taka wyszła z apką komputronika, jest zniżka 5% jak wpiszesz "PARTAPP". Jak oni podchodzą do zwrotów fakturowych? Z większych sklepów to wiem, że xkom i amazon mają wywalone czy prywaciarz czy firma
baster 8 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja 8 minut temu, krulaks napisał(a): Jak oni podchodzą do zwrotów fakturowych? Z większych sklepów to wiem, że xkom i amazon mają wywalone czy prywaciarz czy firma To reguluje prawo… nie mają zbytnio nic do podchodzenia.
krulaks 59 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja 18 minut temu, baster napisał(a): To reguluje prawo… nie mają zbytnio nic do podchodzenia. Oczywiście, że mają. Według prawa - zwrot tylko i wyłącznie, gdy jesteś JDG i zakup nie ma bezpośredniego związku z twoją działalnością. Także jak masz jakikolwiek PKD związany z kompami/elektroniką - prawnie nie przysługuje zwrot
baster 8 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja Ja to wiem. Odniosłem się tylko do tego, co napisałeś. Jak podchodzą do fakturowców 😉
JacekRTX 253 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja Jakby ktoś szukał tanio RTX 5070 Klik Szkoda że taka długa, moja buda ma chyba max 290, sam bym brał
ket_rab 227 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja 36 minut temu, ODIN85 napisał(a): Co tu taka cisza? Na Superki już czekacie? 5080 Super i tak nie przegoni 4090. Ja swojego 5080 Suprim Liquid wytestowałem. 5080 Super fajnie 24vram to i jej memki fabrycznie podkręcą i coś tam core dostanie Będzie 5080 Super!
krulaks 59 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja (edytowane) 7 godzin temu, baster napisał(a): Ja to wiem. Odniosłem się tylko do tego, co napisałeś. Jak podchodzą do fakturowców 😉 To może źle zrozumiałem. Chodziło mi o to, że sklep może oferować zwroty na firmę niezależnie od typu działalności np. xkom, amazon. Inne sklepy mogą oferować tylko to co wymaga prawo. Czyli np faktura VAT na komputronik, JDG z PKD programista = brak zwrotu ------ Ktoś bierze? Edytowane 7 Maja przez krulaks
sovas 662 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja (edytowane) Blok do suprima dojechał. A ventus już jedzie do nowego właściciela Edytowane 7 Maja przez sovas 4
ket_rab 227 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja @sovas fajny krótki suprim będzie Chyba gigabyte posiada najkrótsze PCB 5090 w modelu waterforce. @Zachy posiada 1
krulaks 59 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja 29 minut temu, sovas napisał(a): Blok do suprima dojechał. A ventus już jedzie do nowego właściciela Przypomnij - w jakiej cenie wyrwałeś tego suprima? I na fakturkę, czy normalnie?
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja 11 minut temu, krulaks napisał(a): Przypomnij - w jakiej cenie wyrwałeś tego suprima? I na fakturkę, czy normalnie? 11600 około - msi sklep nie daje FV VAT, ale użył kodu studenckiego na -10%. 2
Ravenik 29 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja (edytowane) Mam pytanie czy na RTX 5090 ustawia się przełącznik na co dzień na Gaming (performance) Mode czy Silent Mode? Właśnie czekam na Suprima Edytowane 7 Maja przez Ravenik
ODIN85 3 502 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja Jak wolisz ciszę to dajesz na Silent,jak grasz na słuchawkach to ustawiasz Gaming.
GAZuOOT 192 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja Ja chwile sprawdzałem 5090 Vanguarda, to chłodzenie w porównaniu do Gigaszrota Gaming OC, kozak. Bez UV ciągłe 575W loop w Steel Nomad, karta miała temp 67-68 stopni przy 1650RPM, Giguś przy takich samych obrotach i UV 77 . Ale kurde, wentyle w tym Vanguardzie strasznie słyszalne, dużo głośniejsze od Gaming OC przy tych samych obrotach i mają takie charakterystyczne bzyczenie .
sovas 662 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja (edytowane) 1 godzinę temu, krulaks napisał(a): Przypomnij - w jakiej cenie wyrwałeś tego suprima? I na fakturkę, czy normalnie? @Tester Wrażeń już odpowiedział. Bloczek już siedzi. Edytowane 7 Maja przez sovas 5 1
GAZuOOT 192 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja Te karty świetnie wyglądają z tymi bloczkami. Ciekawe jak potencjał OC podskoczy na wodzie. Ale brak słyszalnych cewek + cisza z samego chłodzenia wodą = perfekcja
Ogider 103 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja Panowie, co teraz z gierek najszybciej pokaże(wywali) zbyt agresywne uv na gpu?
GAZuOOT 192 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja Nie wiem kto to wymyślił, ale skoro nie jeden egz. ma ten problem, to znaczy, że nie jest to przypadek, tylko ten typ tak ma
Rekomendowane odpowiedzi