wrobel_krk 283 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu @KadajoWeż mnie już nie dołuj, może coś wypuszczą dobrego jeszcze z rt w 4k co na 5090 będize wyglądać chodzić dobrze;) @CryptTMNo ale to jest przykład gry, która wymaga ale i też wygląda. Jak gra będzie super wyglądać i klękać będzie 5090 i jeden czy 2 suwaki w lewo są spoko, czy nawet ten DLSS Quality, ja metro grałem na 3060ti DLSS Quality i tez wyglądało. Nie wiem np jak ten Wukong czy on dobrze tak wygląda, czy jest cos spaprane bo nie grałem i nie mój typ:)
Kadajo 576 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 20 minut temu, galakty napisał(a): Problem w tym że stoi, a FPSy spadają Stalker 2 idealny przykład...
galakty 271 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Metro EE ma full RT, wygląda pięknie i wydajność wcale nie jest zła.
Kadajo 576 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 17 minut temu, wrobel_krk napisał(a): @KadajoWeż mnie już nie dołuj, może coś wypuszczą dobrego jeszcze z rt w 4k co na 5090 będize wyglądać chodzić dobrze 1
razeks 48 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 46 minut temu, Doamdor napisał(a): Narzekasz na RTX 5090, a sam posiadasz RTX 4070TI S, który jest dla ciebie ponoć wystarczający. RTX 5090 to jedyna karta w serii RTX 5xxx, która wniesie sensowny wzrost wydajności. Kompletnie czego innego dotyczyła dyskusja, no ale nie każdy umie czytać ze zrozumieniem 1
Art385 90 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 24 minuty temu, wrobel_krk napisał(a): @KadajoWeż mnie już nie dołuj, może coś wypuszczą dobrego jeszcze z rt w 4k co na 5090 będize wyglądać chodzić dobrze;) @CryptTMNo ale to jest przykład gry, która wymaga ale i też wygląda. Jak gra będzie super wyglądać i klękać będzie 5090 i jeden czy 2 suwaki w lewo są spoko, czy nawet ten DLSS Quality, ja metro grałem na 3060ti DLSS Quality i tez wyglądało. Nie wiem np jak ten Wukong czy on dobrze tak wygląda, czy jest cos spaprane bo nie grałem i nie mój typ:) Intro w Wukongu to ryje dekiel a potem jest ładne. Doszedłem do jakiegoś pierwszego dużego bobo dostałem po ryju i dalej nie grałem. Nie lubię soulslikeów a grę kupiłem tylko po to aby lewaków dupa bolała 5
Brolly 44 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 4 godziny temu, wrobel_krk napisał(a): @galaktyTrzeba po prostu nie grać w gry na premierę tylko się przesunąć w czasie jak ja gram w gry co maja 2 lata minimum i są dopracowane, wtedy wymienię 3080 po 3 latach Pomaga też że takie gry jak diablo4 nie potrzebują rtx5090 Tak jak kiedyś nie kupowałeś na premierę i za 5 lat dostawałeś gre za free w gazetce
wrobel_krk 283 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Ja kota w worku nie kupuje. Jak kupię 5080/90 i wyjdzie dobra gra to kupie. Np mi diablo4 podeszło to kupiłem grałem w każdym sezonie. Stalkera 2 wypróbowałem. Teraz będę ogrywać rdr2/cyberpunka a jeszcze takie czasy mamy że te dobre gry trzymają ceny bo większość wychodzi słaba;) Ja tak stary jestem że nagrywanie z radia na kasetę gier pamiętam. Kupowanie płyt na bazarze zanim internet był. Itp i takie np: https://image.ceneostatic.pl/data/products/30952712/i-civilization-iv-wydanie-kompletne-rozszerzone-pomaranczowa-kolekcja-klasyki-gra-pc.jpg
JeRRyF3D 367 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) 4 godziny temu, Art385 napisał(a): Doszedłem do jakiegoś pierwszego dużego bobo dostałem po ryju i dalej nie grałem. Nie lubię soulslikeów a grę kupiłem tylko po to aby lewaków dupa bolała Weź jeszcze ze dwie sztuki. Co się będziesz szczypał. Urwie im zady! Edytowane 5 godzin temu przez JeRRyF3D
Art385 90 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Po co przecież ich już boli od tej gry. Wyobraź sobie, że będę następne i będzie można zrobić 2Hit Combo albo nawet 3Hit.
Spychcio 293 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 6 godzin temu, wrobel_krk napisał(a): @KadajoWeż mnie już nie dołuj, może coś wypuszczą dobrego jeszcze z rt w 4k co na 5090 będize wyglądać chodzić dobrze;) Będzie taka gra i to na UE5, ale tylko jedna. Gears of War: E-Day od studia The Coalition, którzy są mistrzami jeśli chodzi o silnik Unreal Engine. Dopiero ta gra pokaże co idzie zrobić z grafiką i optymalizacją tego silnika.
maxmaster027 94 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 8 godzin temu, galakty napisał(a): Ja zobaczę co pokaże 5070 Ti 16GB i w jakiej cenie będzie, jak nie będzie dużej dopłaty to może sobie wymienię, taki RTX 4080S byłby dla mnie kuszący bo w VR miałbym tyle ile bym chciał. Jak nie to wleci AM5... Według mnie w 1440p będzie na poziomie 4090 ~ w 4k 4090 mu odjedzie.
muszka 95 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Dawać już te karty bo mi się 9800x3d w kompie nudzi
Gret 122 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 18 minut temu, muszka napisał(a): Dawać już te karty bo mi się 9800x3d w kompie nudzi może monitor zmień? mam jeden w piwnicy 720p chcesz? 1
muszka 95 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu @Gret Nie po to czekam 4 lata z odpaleniem Cyberpunka by go w 720p grać 1
cichy45 139 Opublikowano 8 minut temu Opublikowano 8 minut temu Czekasz tyle, że jak już tego CP 2077 odpalisz nawet z tym PT to żadnego szoku nie doświadczysz
Rekomendowane odpowiedzi