Prezeska AMD akurat będzie w niekorzystnej sytuacji.
Ich konferencja jest przed konferencją NVIDII, więc będą musieli sami wymyślić cenę, a nie tylko odjąć 50$ od ceny NVIDII.
Teoretycznie telefon bez srogiego obciążenia powinna ładować, bo wg. ulotki Kaszkaj ma 15W ładowanie, czyli oficjalne max W dla bezprzewodowego ładowania topowych modeli Samsunga / Apple'a np.
Chociaż siakiś 1. temat na forum modelu i ludzie zwracają uwagę, że albo im odcina ładowanie albo po ~45min mają tylko parę procent doładowania;
Ja właśnie można powiedzieć że odkrywam FC5 na nowo i zakochałem się . I ten OST... I Faith (już kiedyś wpadła w oko)
U mnie far craje to głównie od trójki się zaczęły, chociaż miało się serię w świadomości, ale jedynka nieosiąglana na swoje czasy (cena/ wymagania), dwójka jakoś ominęła, chociaż było o niej słychać to i owo.
Trójka to głównie benchmark na pc, a ukończyłem dopiero na ps3 . Rozgrywka mi się podobała, ale jakoś niczego nie urwała żeby uważać na najlepszą. Bardziej denerwowało ratowanie tych leszczy. Czwórka i klimat siadły dużo bardziej i przeszedłem chyba ze 3 razy i już czeka na dysku na xboxie na kiedyś .
I teraz piąteczka... Na początku jakoś meh, ten wiejski klimat, "znowu" jakaś sekta (a w czasach premiery chyba było aż nadto tego tematu), wszędobylskie rednecki na quadach, helikopterach i myśliwcach . Do tego na ps4 w "30" fps nie grało się w to za dobrze, pamiętam że dropiło przez tą rozwałkę. Ale cały czas gdzieś podświadomie ciągnęło do tego tytułu.
Dopiero jak fc6 wyszedł "średni" i gra dostała 60fps na nowe konsole to wybór był tylko jeden. Konsolę chciałem praktycznie dla dwóch gier: fc5 i forza horizon 4 . Reszta to dodatek, może jeszcze nowości w game pass, jak bo6 i indiana.
Do tego teraz jeszcze mam ze wszystkimi dodatkami więc jeszcze więcej frajdy.
Ale muza to teraz dla mnie coś pięknego
Rekomendowane odpowiedzi