Voodoo2 964 Opublikowano 20 Lutego 2025 Opublikowano 20 Lutego 2025 12 minut temu, Lestat napisał(a): Jakie to musi być uczucie gdy ktoś się pyta gdzie pracujesz. Mieszanka wstydu, złości na cały świat, złości na samego siebie. Może braku szacunku dla samego siebie. Bez przesady, z jakiego powodu? Że 5 ludzi nie dostało karty? ale odlot tu macie
galakty 3 815 Opublikowano 20 Lutego 2025 Opublikowano 20 Lutego 2025 7 minut temu, Lestat napisał(a): Ja robię co mogę aby przekazać wszystkim moim znajomym jak wyglądają zakupy w tym sklepie ziarnko do ziarnka... Tutaj tak, od dawna wiadomo że mają takie praktyki, chodziło mi że ludzi poza forum to nie obchodzi i dalej będą tam kupować
Radio Tirana 1 207 Opublikowano 20 Lutego 2025 Opublikowano 20 Lutego 2025 Przypomnę tylko, że w cenie Palitów mogliście mieć pachnące MSI Trio z dostawą na jutro albo poniedziałek
ODIN85 3 700 Opublikowano 20 Lutego 2025 Opublikowano 20 Lutego 2025 2 minuty temu, Necronom napisał(a): Dobre żarciki to się tam kogoś trzymają 😅 Ktoś zjby dostał że wysłał te smsy a nie wiedział że mają do gotowców za 26k iść 1 minutę temu, galakty napisał(a): Tutaj tak, od dawna wiadomo że mają takie praktyki, chodziło mi że ludzi poza forum to nie obchodzi i dalej będą tam kupować Kiedyś to był mój ulubiony sklep. Od cyrków z 30xx nic tam już nie kupiłem.
ffallen 49 Opublikowano 20 Lutego 2025 Opublikowano 20 Lutego 2025 2 minuty temu, Zachy napisał(a): @ffallen ale jedno niekoniecznie prowadzi do drugiego w kwestii samych TUF... mogli dostac inne 5090, ktorych nie sprzedawali wczsniej i z nich probowac pokryc braki no to dostali Pality czy tam Gainwardy i chca tym latac braki. ja tam wole czekac na Astrala. zrobie sobie kolekcje na scianie 'garaz mode ON' - Astral, Suprim SOC, X-Trio Dobra faktycznie - trochę za szybko przeczytałem - zwracam im honor. Napisali, że pokryją oczekujące zamówienia na RTX 5090 z serii TUF. Nie napisali czym pokryją, a pokryli Palitami. O Astralach nie napisali. Czytanie ze zrozumieniem. 1
Doamdor 2 177 Opublikowano 20 Lutego 2025 Opublikowano 20 Lutego 2025 1 minutę temu, Radio Tirana napisał(a): Przypomnę tylko, że w cenie Palitów mogliście mieć pachnące MSI Trio z dostawą na jutro albo poniedziałek O godzinie 15 będą nowe, świeże, pachnące RTX 5070Ti, czekające na napalonych graczy, w oszałamiającej cenie. 1
sultan_kosmitow 21 Opublikowano 20 Lutego 2025 Opublikowano 20 Lutego 2025 Bawi mnie wiara w produkty Asusa tym forum. Widac co po niektorzy nie mieli doczynienia z niczym premium od tego producenta. Suprim od MSI zjada Astrala w jakosci wykonania i rozwiazaniach, ten 4 wentyl nic wnosi a wrecz pogarasza. 2
dawidoxx 992 Opublikowano 20 Lutego 2025 Opublikowano 20 Lutego 2025 30 minut temu, SylwesterI. napisał(a): Kiedy Pipolinio nie dostanie 5090 Kiedy inni nie dostaną Czego się spodziewać po typie który lata do wszystkich modów i goni na każdeg.. Pewnie kolor włosów też się zgadza 🤣 1
kempes 28 Opublikowano 20 Lutego 2025 Opublikowano 20 Lutego 2025 (edytowane) 33 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): Palita mi proponują 🤣🤣 Ja informacji o upominku nie dostałem 😅 Edytowane 20 Lutego 2025 przez kempes
TonyMoSo 53 Opublikowano 20 Lutego 2025 Opublikowano 20 Lutego 2025 2 minuty temu, sultan_kosmitow napisał(a): Bawi mnie wiara w produkty Asusa tym forum. Widac co po niektorzy nie mieli doczynienia z niczym premium od tego producenta. Suprim od MSI zjada Astrala w jakosci wykonania i rozwiazaniach, ten 4 wentyl nic wnosi a wrecz pogarasza. Dokładnie, SUPRIM w 5xxx to jest TOP TOPÓW - wystarczy pocztyać branżowe recki.
Sebastiansbk 137 Opublikowano 20 Lutego 2025 Opublikowano 20 Lutego 2025 (edytowane) Ten sam producent a później dystrybutor wysłał tylko TUFY, Astrali nie a później xkom wyskakuje z alternatywa w postaci palitow, noo ciekawa historia... Miały być tylko TUFY, tam panowie astral też są ale dla kierowników działów 🤗 Edytowane 20 Lutego 2025 przez Sebastiansbk
ODIN85 3 700 Opublikowano 20 Lutego 2025 Opublikowano 20 Lutego 2025 4 minuty temu, sultan_kosmitow napisał(a): Bawi mnie wiara w produkty Asusa tym forum. Widac co po niektorzy nie mieli doczynienia z niczym premium od tego producenta. Suprim od MSI zjada Astrala w jakosci wykonania i rozwiazaniach, ten 4 wentyl nic wnosi a wrecz pogarasza. Nie ma to jak dwa miechy czekać na kartę a potem zwrot bo cewki 3
TonyMoSo 53 Opublikowano 20 Lutego 2025 Opublikowano 20 Lutego 2025 Teraz, kempes napisał(a): Ja informacji o upominku nie dostałem 😅 Ja informacji o upominku nie dostałem 😅 To robi x-kom tylko dla "płaczków" z forum, żeby ocieplić wizerunek bo wiadomo że będa wklejać screeny z korespondencji. 2
Lestat 84 Opublikowano 20 Lutego 2025 Opublikowano 20 Lutego 2025 Gdyby nie sprzedawał towaru, którego nie ma to nie byłoby afery. To tak mało, ale jak widać za dużo dla tego sklepu.
sultan_kosmitow 21 Opublikowano 20 Lutego 2025 Opublikowano 20 Lutego 2025 1 minutę temu, Lestat napisał(a): Gdyby nie sprzedawał towaru, którego nie ma to nie byłoby afery. To tak mało, ale jak widać za dużo dla tego sklepu. Zawsze mozesz anulowac zamowienie. Problemy ze stockiem sa wszedzie. Taka premiera i z seria 60x0 nie bedzie lepiej mimo ze cena i tak pojdzie z 30% w gore przez proces
Umpero 979 Opublikowano 20 Lutego 2025 Opublikowano 20 Lutego 2025 (edytowane) Sracie się z tym jak nie wiem kto. Dają zniżki, upominki, kij go wie co jeszcze aby jednego z drugim zadowolić i jeszcze biadolą. Jest sytuacja jaka jest. Cieszyć się do cholerki jasnej, ciasnej, że w ogóle będziecie mieli te karty, a jęczycie jak jęczybuły. Ja nawet nie mam miejsca w kolejce i nikt do mnie nie pisze, że mnie przeprasza i nie daje fantów w ramach przeprosin za opóźnienie. Normalnie gorzej jak w przedszkolu. Dzieci w Afryce głodują, a oni biadolą, że kilka, kilkanaście dni później kartę będą mieli i to jeszcze po zniżkach i fantach pocieszenia Macie honor to zrezygnujcie z zamówienia w @x-kom i skończcie płakać Edytowane 20 Lutego 2025 przez Umpero 3
Lestat 84 Opublikowano 20 Lutego 2025 Opublikowano 20 Lutego 2025 3 minuty temu, sultan_kosmitow napisał(a): Zawsze mozesz anulowac zamowienie. Problemy ze stockiem sa wszedzie. Taka premiera i z seria 60x0 nie bedzie lepiej mimo ze cena i tak pojdzie z 30% w gore przez proces Sprzedaż towaru, którego się nie ma jest zwykłym oszustwem. Można pisać o oddaniu kasy za stracony czas, koszty przelewu czy % za pieniądze leżące na ich koncie, ale nawet nie o to chodzi. To już jest zadośćuczynienie za oszustwo, do którego w ogóle nie powinno dojść.
Sebastiansbk 137 Opublikowano 20 Lutego 2025 Opublikowano 20 Lutego 2025 Oho będzie ustawka chyba... 4 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): Ty widzę straszny kozak jesteś od 2 dni Na żywo też jesteś taki odważny czy tylko jak życiowa pipka przez forumek? 3
Umpero 979 Opublikowano 20 Lutego 2025 Opublikowano 20 Lutego 2025 Teraz, Lestat napisał(a): Sprzedaż towaru, którego się nie ma jest zwykłym oszustwem. Można pisać o oddaniu kasy za stracony czas, koszty przelewu czy % za pieniądze leżące na ich koncie, ale nawet nie o to chodzi. To już jest zadośćuczynienie za oszustwo, do którego w ogóle nie powinno dojść. Nie podoba się? To przekaż mi to miejsce w kolejce. Pocałuję w rączkę i będę cierpliwie i z pokorą przyjmował kolejne fanty od @x-kom za opóźnienia.
Lestat 84 Opublikowano 20 Lutego 2025 Opublikowano 20 Lutego 2025 (edytowane) jak czytam o kolorze włosów to już widać z jakiego to ugrupowania istota Tematy polityczne są w innym miejscu. 1 minutę temu, Umpero napisał(a): Nie podoba się? To przekaż mi to miejsce w kolejce. Pocałuję w rączkę i będę cierpliwie i z pokorą przyjmował kolejne fanty od @x-kom za opóźnienia. Jeśli bym kupował to nie ma problemy. Ja już się przejechałem wcześniej i uczę się na błędach. Unikam tego sklepu. Edytowane 20 Lutego 2025 przez Lestat
maras2574 955 Opublikowano 20 Lutego 2025 Opublikowano 20 Lutego 2025 25 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Ja dostałem sms, że mam zignorować poprzedni, tyle że poprzedniego nie dostałem 🤣🤣 Taki mają zapierdol że się gubią ! Ja tam im nie zazdroszczę
VRman 2 950 Opublikowano 20 Lutego 2025 Opublikowano 20 Lutego 2025 (edytowane) 12 minut temu, sultan_kosmitow napisał(a): Taka premiera i z seria 60x0 nie bedzie lepiej mimo ze cena i tak pojdzie z 30% w gore przez proces Aż 30% ma być droższy wafel 3nm? Czyli mówisz, że Nvidia będzie płacić TSMC za 6090 aż o 90-110$ więcej? Edytowane 20 Lutego 2025 przez VRman
TonyMoSo 53 Opublikowano 20 Lutego 2025 Opublikowano 20 Lutego 2025 (edytowane) 12 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Ty widzę straszny kozak jesteś od 2 dni Na żywo też jesteś taki odważny czy tylko jak życiowa pipka przez forumek? Nie to żebym kogoś bronił ale... Z taką ilościa postów, spamu, płaczu itp. (NA JEDNYM TYLKO FORUM) bardzo wątpie w to czy Ty (i kilka innych osób tutaj) wiesz co to jest "życie" poza ekranem monitora. Edytowane 20 Lutego 2025 przez TonyMoSo 2
Lameismyname 2 720 Opublikowano 20 Lutego 2025 Opublikowano 20 Lutego 2025 W sklepie na X śledzą dramę kolegi @PiPoLiNiO stąd celowo zaproponowali Palita dla draki 2
Rekomendowane odpowiedzi