Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Na premiere chyba wiecej ludzi udalo sie kupic 5090 niz to mialo miejsce w przypadku 4090.

Tak czy siak paper launch pelna gębą...

@Fenrir_14 to miałeś jasna sytuacje.

Bo wlasnie to ja bym musial kumplom w Danii tlumaczyc co i gdzie kupic, dac im zadatek i liczyc ze uda im sie kliknac.

Za duzo niewiadomych wiec bezpieczna byla przystan x-kom tym razem

5 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Sprzedali coś czego nie mają?:hihot:

5090 Astral OC wysylka 03.02

Edytowane przez Zachy
Opublikowano

@Zachy spróbuję jeszcze w jednym sklepie, teraz na dniach tam coś ma wjechać. Mam tam - 10% na wszystko z programu lojalnościowego - każdy kto zrobi łączne zakupy za ok. 7500pln w ciągu 12m-cy ostatnich dostaje - 10% na wszystko z wyjątkiem produktów Apple i coś tam jeszcze. Punkty można też zdobywać wystawiając opinie zakupionych produktów 👌

Muszę też przyznać że Asus mnie bardzo pozytywnie zaskoczył że było tych Astrali tyle. Nie spodziewałem się szczerze, nawet @PiPoLiNiO robiłem przytyki 😀 po tych ich ostatnich nowościach i braku produktów na półkach. Dobra robota!! We wspomnianym wyzej sklepie było około 30 szt. Astrali OC dla 5080.

Btw: niedługo zapowiedzą oficjalnie nowe AiO z 7 calowym ekranem oled a'la Panorama Tryx 😀

Opublikowano

Może i 5 stopni mniej ale za to masz odrzutowiec z komputerze. Płacąc taką kwotę to masz dostać kartę chłodną i cichutka a nie, że musisz wypinać w niej wentylator, żeby mieć dobra kulturę pracy.

Tutaj co prawda 5080 ale widać OCB

Opublikowano
Godzinę temu, PiPoLiNiO napisał(a):

Pany. Jak już się wpisujecie cyframi, to chociaż piszcie co kupiliście. I czy Wam wysłali :)

TUF 5090 nie OC z x-kom'a w tej promocji asus'a za msrp 10299 zł
Dostałem potwierdzenie zamówienia mailowo, ale na razie cisza o wysyłce.

• Sad 1
Opublikowano
8 minut temu, MadDog napisał(a):

Może i 5 stopni mniej ale za to masz odrzutowiec z komputerze. Płacąc taką kwotę to masz dostać kartę chłodną i cichutka a nie, że musisz wypinać w niej wentylator, żeby mieć dobra kulturę pracy.

Tutaj co prawda 5080 ale widać OCB

Jak gra z dźwiękiem to nie jest żaden problem;)

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
W dniu 29.01.2025 o 11:28, kendo999 napisał(a):

po co wam te karty  za ponad 10 tys  jak  od rana do wieczora przez 7 dni  napierdzielanie   bzdurnych komentarzy na forum , do forum to integra wam wystarczy

Komentarz ten zebral ponad 30 reakcji. Na poczatku sie zasmialem ale im dluzej sie zastanawiam nad tym to koles ma 100%. Cos jak z ogladaniem filmu Dzien Swira. Kiedys myslalem ze to komedia, a teraz wiem ze to dramat

Edytowane przez Roman_PCMR
  • Haha 2