Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, lukadd napisał(a):

A później wyjdzie jakaś nowa świetnie zoptymalizowana gra z PT i będzie płacz, że 16GB za mało na wszystkie suwaki w prawo 8:E

To da się coś w lewo a na forum się powie że ma się wszystko w prawo:D

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Kadajo napisał(a):

Przecież FG Nvidii działa nadal tylko na RTX 4xxx, to FG które działa na starszych kartach to wersja AMD która niestety nie jest tak dobra.

1 godzinę temu, Radio Tirana napisał(a):

Generator FSR ciągle jest znacznie lepszy niż brak generatora :E 

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Zhao napisał(a):

Narzekacie na te ceny a i tak prędzej czy później i tak każdy kupi ..i tak w kółko :D

Tak właśnie jest, najpierw mówią, że ceny beee i nie kupują, a potem w pierwszych dniach po premierze pękają i jednak kupują to, na co narzekali, bo inni to mają i ja też muszę to mieć xD. Ale to się dzieje nie tylko z GPU. Z iPhone'ami i innymi drogimi urządzeniami jest to samo, kupują co rok nowy gen pomimo tego, że co rok się niemal nic się nie zmienia i nie ma sensu zmiany co rok, bo koledzy czy koleżanki to kupują i ja nie chcę być gorszy/gorsza :E.

Opublikowano
32 minuty temu, Zhao napisał(a):

Narzekacie na te ceny a i tak prędzej czy później i tak każdy kupi ..i tak w kółko :D

Ceny będą normalne, gorzej z wydajnością na tym ledwie przypudrowanym procesie.

Opublikowano

Powiedzcie mi proszę - mam zasilacz Spc supremo fm2 650w - czy pod karty rtx50 i nowe złącze zasilania będzie dostępna jakaś przejściówka do tego już kilkuletniego zasialacza ?

Opublikowano
2 minuty temu, Aruuus77 napisał(a):

będzie dostępna jakaś przejściówka do tego już kilkuletniego zasialacza ?

Na Allegro czy gdzieś w komputerowym na pewno, ale nie wiadomo czy będą znowu dokładać adaptery do pudełka z GPU. 

Opublikowano
2 godziny temu, Zhao napisał(a):

Najlepsze, że narzekają jak ceny jeszcze nieznane. A kto wie, może przez ten już dość spory hejt na niski vram w necie dadzą znośne ceny.