Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
55 minut temu, wrobel_krk napisał(a):

No tak jak wystawią innego i to pewnie za 22k to wtedy racja.

Najlepsi byli krętacze z Moreli w czasie kryptoszału. 

Bez żenady pchali karty z LHR w słusznej cenie, a jak ludzie czekający na nie od 2020 r. się pytali dlaczego nie mogą wysłać, to tłumaczyli że to inny model jest, a nie ten zamówiony (bo LHR). 

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, Radio Tirana napisał(a):

Najlepsi byli krętacze z Moreli w czasie kryptoszału

Dokladnie tak samo robil xcom. Ja mialem taki przypadek. Zamowilem Asusa TUF noLHR 3060Ti, a po kilku miesiacach zadzwonili, ze model zostal wycofany i zaproponowali mi wtedy Zotaca 2-fan, a na stronie byl dostepny TUF 3060 Ti LHR, ale dowiedzialem sie po fakcie. Nie przyjalem tego Zotaca i poprosilem o zwrot pieniedzy.

Edytowane przez DżonyBi
  • Sad 1
Opublikowano (edytowane)

image.thumb.png.88ee48e76f74e5093d4ed137f9d5ad97.png

Dobrze tam ceny rosną. Czułem się jak frajer jak kupiłem prebuilda ze sferisa za 22900 z 9800X3D i 5090, ale jednak wyszło na to, że wygrałem na tym, zwłaszcza że wysłali wersję Astral OC. XD

Byle tylko się za szybko nie stopił.

Edytowane przez Ozonek
  • Haha 4
Opublikowano
3 minuty temu, Ozonek napisał(a):

image.thumb.png.88ee48e76f74e5093d4ed137f9d5ad97.png

Dobrze tam ceny rosną. Czułem się jak frajer jak kupiłem prebuilda ze sferisa za 22900 z 9800X3D i 5090, ale jednak wyszło na to, że wygrałem na tym, zwłaszcza że wysłali wersję Astral OC. XD

Byle tylko się za szybko nie stopił.

Włożyli Ci Astrala OC do gotowca?

Opublikowano
Teraz, LecOLiCe napisał(a):

Włożyli Ci Astrala OC do gotowca?

O dziwo tak.

gpu.thumb.png.bbb441588ea4fdd8865ca7ef672d78b3.png

Widać im się skończyły tańsze wersje, albo wygrałem loterię.

Tak czy siak mniejsza z marką, ale Astral ma wbudowany monitoring kabli, więc przynajmniej mogę sprawdzić czy mi się nie stopi. Trochę nierówno idzie, bo w Furmarku 1 kabel robi 11 amperów, a reszta po 6-7, ale 11 ampów raczej kabla nie stopi.

• Upvote 1
Opublikowano
4 minuty temu, Ozonek napisał(a):

O dziwo tak.

gpu.thumb.png.bbb441588ea4fdd8865ca7ef672d78b3.png

Widać im się skończyły tańsze wersje, albo wygrałem loterię.

Tak czy siak mniejsza z marką, ale Astral ma wbudowany monitoring kabli, więc przynajmniej mogę sprawdzić czy mi się nie stopi. Trochę nierówno idzie, bo w Furmarku 1 kabel robi 11 amperów, a reszta po 6-7, ale 11 ampów raczej kabla nie stopi.

Bo to są chyba te gotowce jakoś robione pod auspicjum ASUS mam rację?

Opublikowano
5 godzin temu, Joloxx9 napisał(a):

zlacza/kable sie palily, pala i beda palic. Tyle lat mielismy 6/8 pin i 0 problemow, potem trzeba bylo slupki w excel poprawic wiec ograniczamy koszta. No to masz teraz, cudowny standard jego mac. 

Teraz to się nawet auta palą..... oczywiście te na baterie ;) Też niby cudowny standard (oby nie) :E