PepePanDziobak 105 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca Ja to nie wiem skąd u was tyle problemów z tymi grami. Mam wersję od wujka z hameryki i działa cały czas po każdym paczu ,mam wrażenie że jest coraz lepiej. Fabuła stalkera 2 jest tylko dla wytrawnych graczy Specyficzny klimat specyficzne łażenie. Mi się podoba. Nie gram tyle co zimą ale jest dobrze.
ODIN85 3 502 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca Po Instytucie są największe cyrki. Gdzie jesteś z fabułą?
Alek_M 233 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca @ODIN85 ja już jestem po rozmowie ze Striełokiem, daleko jeszcze mam do cyrku?
ODIN85 3 502 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca Już powinien być a jak nie ma to łatanie jest jednak skuteczne
bbandi 452 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca Ja już walczyłem po Striełoku z tym stworem i jedno napiszę o tej walce ... 1
PepePanDziobak 105 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca 4 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Po Instytucie są największe cyrki. Gdzie jesteś z fabułą? doktorka w bańce zrobiłem, mam 80h rozegranych. Robię wszystkie poboczne na które trafiam 1
AndrzejTrg 2 741 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca (edytowane) 7 godzin temu, PepePanDziobak napisał(a): Ja to nie wiem skąd u was tyle problemów z tymi grami. Mam wersję od wujka z hameryki i działa cały czas po każdym paczu ,mam wrażenie że jest coraz lepiej. Fabuła stalkera 2 jest tylko dla wytrawnych graczy Specyficzny klimat specyficzne łażenie. Mi się podoba. Nie gram tyle co zimą ale jest dobrze. Czyli pływasz po zatoce? Jaką konkretnie wersje masz? Edytowane 21 Marca przez AndrzejTrg
STALKER 75 Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca Fabułą to żaden stalker nie stał tu liczy się explor i zadyma z frajerami. 3
Phoenix. 4 722 Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca Z tymi botami na aimbocie co wyskakuja zza rogu 2
Keller 727 Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca 9 godzin temu, STALKER napisał(a): Fabułą to żaden stalker nie stał tu liczy się explor i zadyma z frajerami. No ale wiesz, te bieganie na dużej mapie w jedynce było przyjemne, a tu nie jest. Męczy. I nie zaskakuje.
Alek_M 233 Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca 16 minut temu, Keller napisał(a): Męczy. I nie zaskakuje. Czas wyjść na dwór i pobiegać, zobaczysz co to zmęczenie
galakty 3 321 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca Dalej gra tak słaba? KCD2 czekam na DLC i trochę mi się nudzi.
PepePanDziobak 105 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca Czasem poplywam 1.3 grałem wczoraj z 2h i zero problemów w rostoku są spadki fps ale do 40 klatek. Najgorzej ta gra chodziła zaraz po premierze. Dla mnie teraz miód malina ta gra Pada więc rowerem nie pojeżdżę , to trzeba grać
bbandi 452 Opublikowano 24 Marca Opublikowano 24 Marca Potwierdzam, działa lepiej, pogrłaem z 3h od łatki ostatniej i mniej stutteru i płynniej.
Phoenix. 4 722 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca https://store.steampowered.com/news/app/1643320/view/525338740326924398 1
GS01 37 Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca (edytowane) Gość robi dubbing lektora. Brzmi to nieźle. Chce uderzać do GSC, może to się pojawi kiedyś. Edytowane 30 Marca przez GS01 2
Crew 900 1 000 Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca (edytowane) Ciekawe, naprawdę i może ma przyszłość ale kurde słychać tą sztuczność. W ogóle nie ma emocji. Edytowane 30 Marca przez Crew 900 1 1
GS01 37 Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca 1 minutę temu, Crew 900 napisał(a): Ciekawe, naprawdę i może ma przyszłość ale kurde słychać tą sztuczność. W ogóle nie ma emocji. Czy ja wiem..? Lektor za bardzo nie przekazuje emocji, on nie ma istnieć na pierwszym planie: 1
Crew 900 1 000 Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca (edytowane) No różnica jest i to spora. Mirosław naprawdę miał talent. U niego nie słychać tej sztuczności a tutaj to jakby A.I to robiła. Edytowane 30 Marca przez Crew 900 1
GS01 37 Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca 1 godzinę temu, Crew 900 napisał(a): No różnica jest i to spora. Mirosław naprawdę miał talent. U niego nie słychać tej sztuczności a tutaj to jakby A.I to robiła. bo to właśnie jest AI (ElevenLabs).
Rekomendowane odpowiedzi