Reddzik 2 777 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja (edytowane) https://steamcommunity.com/ogg/1643320/announcements/detail/525344448442270466?snr=2___ Ściąga 8.8GB Cytat Patch 1.4.2 is ready to be downloaded. Here is the full list of changes: Balance changes: lowered armor piercing multiplier for 9x18 ammo. Fixed an issue where camera movement sensitivity was too low on low framerate when using gamepads as input devices. Fixed an issue where mutants were shaking and twitching erratically when investigating a threat. Fixed an issue where consumable items were duplicated in quick slots, and appeared as available, despite not being present in Player's inventory. Fixed an issue where radiocall with Strelok was not triggered and next objective didn't trigger if Player hadn't killed all Wardens at TCS location during Dangerous Liaisons mission. Fixed an issue where Scar could get stuck playing confused animation after killing him during bossfight in The Last Step mission. Fixed an issue where Sanya Ocheret could start a combat with stalkers in his squad during The Boundary mission. Fixed an issue where doors to Duga's underground tunnel and Location D could be locked on user saves during Once More Unto The Breach mission. Edytowane 29 Maja przez Reddzik 1 1 1
Spychcio 802 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca (edytowane) Ok, nadal robię Hold. Przynajmniej do 2026. Niech nadal dopieszczają ten tytuł bo widać, że gra wyszła gdzieś o 1,5 roku za wcześnie. Edytowane 19 Czerwca przez Spychcio 3 2
Crew 900 1 000 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca (edytowane) Kurde, dlaczego jak wyjdzie totalnie zzerowany tytuł to ludzie piszą, że "Gra wyszła za wcześnie" Nie, nie wyszła za wszcześnie. Od lat wychodzą niedopracowane gry. I jak pisałem wcześniej, że nic nie naprawili tej gry skoro fabuła jest totalnie do kitu. "Gościowi artefakt zniszczył 20 metrową kawalerkę i udaje się do zony by ktoś za to zapłacił". Ja pier.... Mógł się ubezpieczyć od uderzeń artefaktów z zony Edytowane 19 Czerwca przez Crew 900 2 2
elfuegoxxx 7 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca eh umęczyłem {dla zasady}, poł roku to trwało. eh nie polecam
Crew 900 1 000 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca 39 minut temu, elfuegoxxx napisał(a): eh umęczyłem {dla zasady}, poł roku to trwało. eh nie polecam Oczywiście, że nie bo w grze nic nie ma. Świat jest pusty i mało zadań pobocznych.
Reddzik 2 777 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca Potwierdziły się przecieki, że jutro patch
Crew 900 1 000 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca 17 minut temu, ODIN85 napisał(a): Który to już? A co za różnica i tak nic nie naprawi 1 4 1
Funky Koval 128 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca No dobra nie mam w co grać. Tego gniota już naprawili??
caleb59 1 635 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Paradoks polega na tym, że właśnie nie. Lenie z GSC mają czas i będą w tym dłubać i dłubać co najmniej do końca tego roku. Przypominam o dwóch fabularnych DLC, które też są w planie i o których nic konkretnego nie wiadomo. 1
galakty 3 346 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Ja to nie wiem czy wgl się doczekam naprawy tej gry, a uwielbiam pierwszego Stalkera, Lost Alpha i chciałem wrócić do klimatu w nowej odsłonie...
ODIN85 3 507 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca 1 godzinę temu, caleb59 napisał(a): Paradoks polega na tym, że właśnie nie. Lenie z GSC mają czas i będą w tym dłubać i dłubać co najmniej do końca tego roku. Przypominam o dwóch fabularnych DLC, które też są w planie i o których nic konkretnego nie wiadomo. Zanim to dadzą to gra wyleci z Gp a pełnej ceny nie mam zamiaru płacić.
caleb59 1 635 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca https://store.steampowered.com/news/app/1643320/view/525346350588494399 1
PaVLo 921 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Patch 1.5 — Guns & Looting Update Lista zmian https://www.stalker2.com/pl/news/patch-1-5
Reddzik 2 777 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Improved performance at locations with lots of dialogues pending (e.g. large hubs like Rostok) Fixed severe FPS drops while looking at interactive objects and NPCs at close interact range. Fixed an issue with performance degradation when multiple NPCs attempt to open doors simultaneously. kek?
Kakarotto 732 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca W GP pobiera 31.7 GB. Z nudów (i by sprawdzić HDR) odpalę po nowym patchu i może będą jakieś nowe, zabawne błędy. Po ostatnim miałem "wysyp" artefaktów i liczę na coś podobnego. 2
reddy 152 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca W tej grze dzieją się rzeczy, których ich a life nie przewidzi. pijawki zabiły dwóch strażników przed wejściem do Rostoku od strony hm, biurowca z napisem, wpadły do środka, zaczął się rozpierdziel, ja strzelam do pijawek, inni strzelają do mnie idźta z taką robotą 4
Tooth 40 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Długo mnie tutaj nie było ale widać GSC trzyma poziom 🤣 1
STALKER 75 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Ja tam likwiduje wszystko po drodze. Szkoda że nie można zabić żadnej żaby i ryby.
Rekomendowane odpowiedzi