Tooth 40 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września (edytowane) Fix fixowi nie jest równy i wyskoczy kolejna masa błędów 😂 Jak dobrze że skończyłem fabułę też nudna jak flaki w oleju. A tak a propos to gdzie plecak w inwentarzu ? Optymalizację CPU ? Niby jakie Ciekawe czy dalej oponenci się spamia z tyłu twoich pleców bądź w rejonie ciebie przy 100m 😂🤣 Edytowane 23 Września przez Tooth
Sheenek 330 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września Ja gram, jestem juz dosc daleko, i tak naprawde gra sie calkiem fajnie. Zmodowalem sobie cene napraw, bo ten system obecny jest totalnie z doopy i zniecheca cie do uzywania zmodowanego sprzetu. Przy cenie 20% naprawy jest ok.
Phoenix. 4 713 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września Kiedy ten silnik maja uaktualnic w koncu ??
caleb59 1 621 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września Do końca 2025 ale zastrzegli sobie, że może się opóźniać.
trybcio86 72 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września (edytowane) Zajebisty ten patch 1.6 nie moga zrobic zadnej misji XD Oni w tym studiu robia sobie na zlosc ze takie gowno wydali ? Frakcje strzelaja do siebie na kazdym kroku jak poebane a ja sobie moge z nich loota zgarniac XD czym dalej w las tym wiecej drzew ... Edytowane 23 Września przez trybcio86
Crew 900 999 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września 10 minut temu, trybcio86 napisał(a): Zajebisty ten patch 1.6 nie moga zrobic zadnej misji XD Oni w tym studiu robia sobie na zlosc ze takie gowno wydali ? Frakcje strzelaja do siebie na kazdym kroku jak poebane a ja sobie moge z nich loota zgarniac XD czym dalej w las tym wiecej drzew ... A czemu misji nie możesz zrobić?
trybcio86 72 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września 1 minutę temu, Crew 900 napisał(a): A czemu misji nie możesz zrobić? bo nie mam interakcji z npc-kami albo wszyscy nagle wypierd.... z miejsca misji bo sie strzelaja XD
Crew 900 999 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września 16 minut temu, trybcio86 napisał(a): bo nie mam interakcji z npc-kami albo wszyscy nagle wypierd.... z miejsca misji bo sie strzelaja XD A no to coś nowego w tej łatce. Czyli niekontrolowane spawny frakcji koło innych frakcji Czekaj, za parę dni hotfix wpadnie
trybcio86 72 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września 28 minut temu, Crew 900 napisał(a): A no to coś nowego w tej łatce. Czyli niekontrolowane spawny frakcji koło innych frakcji Czekaj, za parę dni hotfix wpadnie teraz w zonie jest w uj glosno od ciaglej nawalanki frakcji.... gorzej niz dziki zachod... ze skrajnosci w skrajnosc... 3
maras2574 890 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września Widzę że jest ciekawie po każdym patchu, nic się nie zmienilo, co za 3
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września Oni naprawiają tą grę czy tylko ją bardziej psują? Chyba że to taka taktyka, najpierw coś bardziej zepsujmy, a później naprawy do stanu przed naprawy i będziemy fair wobec graczy i nie zarzucą nam że nic nie naprawiamy
maras2574 890 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września Oni już chyba sami nie wiedzą co robią
galakty 3 312 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września Oni po prostu obrali taktykę odwrotną do Cyberpunk. Wydać OK grę i ją zepsuć, zamiast zepsutą i zrobić OK 1 1
Tooth 40 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września Zaraz pobiorę i zobaczę 🤣 To sie popłacze ze śmiechu że nic nie naprawili 😂
ODIN85 3 501 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września (edytowane) 50 minut temu, galakty napisał(a): Oni po prostu obrali taktykę odwrotną do Cyberpunk. Wydać OK grę i ją zepsuć, zamiast zepsutą i zrobić OK Niech już to zostawią i robią 3 część Edytowane 24 Września przez ODIN85
maras2574 890 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września Lepiej niech już nic nie robią. A za ten chłam powinni kasę oddawać ! Ja mam w pompie, przeszedłem w GP, w grudniu
trybcio86 72 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września (edytowane) Ale sie teraz ubawilem bo mi sie do miejsca skryjówki przed emisją zleciały mutanty i dwie walczace frakcje XD Juz mnie to nie tyle wkurza co bawi jak oni naprawiaja stare bledy i modyfikuja nowe ilosc swistajacy kul na m2 sobie pewnie wyobrazacie XD Edytowane 24 Września przez trybcio86 3
PaVLo 917 Opublikowano 2 Października Opublikowano 2 Października Pojawiła się jakaś aktualizacja, pobrało 4.5GB i znów przemieliło ponad 120GB zapisu na SSD ... ta gra w rok wykończy mi ten dysk 1
eciepecie 91 Opublikowano 2 Października Opublikowano 2 Października (edytowane) Jakiś progress? Edytowane 2 Października przez eciepecie
Reddzik 2 762 Opublikowano 2 Października Opublikowano 2 Października Miał być patch, a dokładnie fix. Widziałem na kanale yt u tego co tu nie raz wrzucałem ale nie wchodziłem w szczegóły. 1
caleb59 1 621 Opublikowano 3 Października Opublikowano 3 Października 8 godzin temu, eciepecie napisał(a): Jakiś progress? 2
Crew 900 999 Opublikowano 4 Października Opublikowano 4 Października Pograłem trochę wczoraj po dłuższej przerwie i dalej dupa z grą jest bo świat pusty. Przeszedłem se spacerkiem najpierw 2.5 km i raz zespawnowały mi się dwóch czy trzech buraków i dwie pijawki za plecami, później trafiłem na mini obóz z najemnikami i tyle. Później poszedłem do Malachitu i tam jakiś oddział z bazy wybiegł i na jakiejś odległości widziałem jak stają i znikają i ci co znikli zespoawnowali się znów w bazie malachitu i znów oni wybiegli z bazy do tego samego miejsca i tak w kółko. No jaja. 1 1 2 1
reddy 152 Opublikowano 4 Października Opublikowano 4 Października Ta gra to wydmuszka i nic już się nie zmieni. Świat ok, ładny, duży. I tyle, nie ma tam nic do roboty, a kulawe spawny prawie rok po premierze, wspomniane przez kolegę wyżej, to żenada. 1
Zas 287 Opublikowano 5 Października Opublikowano 5 Października 15 godzin temu, Crew 900 napisał(a): Później poszedłem do Malachitu i tam jakiś oddział z bazy wybiegł i na jakiejś odległości widziałem jak stają i znikają i ci co znikli zespoawnowali się znów w bazie malachitu i znów oni wybiegli z bazy do tego samego miejsca i tak w kółko. No jaja. Wpadali w anomalię teleportacyjną i tyle - a tu już jakieś narzekania, choć jak widać wszystko działa tak, jak powinno.
Rekomendowane odpowiedzi