Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
27 minut temu, lukadd napisał(a):

Ale dla mnie gamepass ma już ogólnie mały sens. A na pewno nie dla takiej gry jak Stalker do której się będzie wracać. Więc bez sensu ograć w passie i później przy każdym powrocie opłacać znowu abonament, aby mieć dostęp do gry i save :E

Pass dobry był, aby ograć takiego np. Starfielda, ograć i zapomnieć :E

A to savey z passa beda niekompatybilne ze steam?

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
8 godzin temu, DżonyBi napisał(a):

Ja wole pada, ale jak ktos ma drewniane palce to moze faktycznie drewniane rece + drewniane K+M to najlepszy duet. Po 15 latach gry na padzie nie mam problemu z headshotami.

U mnie też będzie grane na padzie 

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, azgan napisał(a):

Ale tutaj od jutra będzie spam w temacie i myślę że ten o Dragon Age The Veilguard zostanie spokojnie przebity :lol2:

Tego nawet co nie ma porównywać. Co do DA kolorowego wypierdka i wydmuszkę, to mieliśmy przed premierą już ogromne podejrzenia, że to idzie w fatalną stronę. Tutaj też są lekko, ale bardziej na tle technicznym. Niemniej na moje rozeznanie dla typowego dorosłego gracza z PL, to stalker znaczy o wiele więcej niż Dragon Age. Uogólniam, jasne - ale wiadomo ocb:P. Co innego gdyby porównywać od Mass Effecta:D:D

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Necronom napisał(a):

RTVEuroAGD do odbioru na 21.11 :E To poczytam jak u was działa :)

Mnie przyszedł SMS, że mogę sobie wybrać termin odbioru i wybrałem...............na jutro :jupi:

Edytowane przez Alek_M
  • Like 3
Opublikowano
16 minut temu, Sheenek napisał(a):

A to savey z passa beda niekompatybilne ze steam?

Zwykle nie są :E czasami da się przenieść, a innym razem może powstaną mody konwertujące save jak np. do Starfielda. Ale to już zależy od gry.

• Thanks 1
Opublikowano

Jeśli ktoś zamawiał tzw. reprinta, czyli kolekcjonerkę z drugiego rzutu, która ma ograniczoną ilość steelbooków to powinien dostać na email klucz do gry, taki był układ ze strony GSC. Znajomy właśnie dostał tak więc piszę to informacyjnie.

Opublikowano
16 minut temu, Kelam napisał(a):

Tego nawet co nie ma porównywać. Co do DA kolorowego wypierdka i wydmuszkę, to mieliśmy przed premierą już ogromne podejrzenia, że to idzie w fatalną stronę. Tutaj też są lekko, ale bardziej na tle technicznym. Niemniej na moje rozeznanie dla typowego dorosłego gracza z PL, to stalker znaczy o wiele więcej niż Dragon Age. Uogólniam, jasne - ale wiadomo ocb:P. Co innego gdyby porównywać od Mass Effecta:D:D

No ale widziałeś już? Murzyna dali też do S.T.A.L.K.E.R.A 2 🤭.

9 minut temu, ODIN85 napisał(a):

No właśnie mam wolne ale do piątku. Miałem zamiar skończyć w 2 dni:E

Sprinter, ja tam wolę dłużej się pobawić :lol2:😉

Opublikowano
1 minutę temu, azgan napisał(a):

No ale widziałeś już? Murzyna dali też do S.T.A.L.K.E.R.A 2 🤭.

Dali jako postać drugoplanową, albo trzecioplanowa, pasuje, mamy XXI wiek u mnie w mieście poniżej 100k mieszkańców też mieszkają murzyni i inne narodowości, to nie XVI Japonia i murzyn główny bohater. :)

Opublikowano

Polowałem i upolowałem Zew Prypeci wydanie premierowe, z mapą, pocztówkami, przepisami i instrukcją. DVDBox. :D 

Poprzednio nie było bo to były inne czasy, wtedy wszystkie gry były zdrowe. :E  Jeden murzyn woke nie czyni. :E  

Opublikowano
20 minut temu, azgan napisał(a):

U mnie też będzie grane na padzie 

Ja tak samo single gierki na padzie. Odkąd się naumiałem na padzie sadzenia headshotów bez asyst to gram tylko na padzie.

Klawa i mysz to do strategii, albo do większości RPG w np. rzucie izometrycznym.

Wiadomo, że mycha szybsza, ale nie tak komfortowa w użyciu, a jak się już ogarnia tego pada to się śmiga i tak wystarczająco dobrze w singielki :E

Tyle, że ciekawe kiedy zagram :E No, preorders :E Poczekam na opinie i jak chociaż będzie przyzwoicie to może w czwartek/piątek się skuszę :E RDR1 + Undead skończyłem w tamtym tygodniu, teraz łupię znowu kolejne tury z doskoku w The Against Storm i Tavern Master już na ukończeniu. Więc lada moment trzeba będzie wybrać kolejną gierkę do ogrywania.

• Confused 1