Panowie - jeżeli wrzucacie coś ponad jedną fotę, to te kolejne ładujcie w spoiler. Wczoraj tu już dwa razy o tym przypominałem, a wcześniej też nie raz.
e: Porządek zrobiony. Kolejnym razem lecą punkty porządkujące, bo ile można przypominać. Macie to specjalnie dodane przez admina. W jednym spoilerze mieści się wiele fot. Chodzi o userów przeglądających mobilnie, by ich nie atakować zalewem skirnów. Od tego jest dedykowany topic i tam można wrzucać bez spoilera.
Wiesz co jest najlepsze? że jak ją włączyłem wtedy jak ją podesłałeś to tak pobieżnie oglądnąłem, dopiero wczoraj wywaliłem wszystkie znaczniki i zobaczyłem całość... jak zdałem sobie sprawę że same Pogrobno to jest taki mały wycinek, to zbladłem to jest awruk ogromne, no gigantyczne jak bebech
4,5 do 5 lat, ładnie się w tych Niemczech bawią
https://kryminalne.o2.pl/informacje/abdulanaser-a-zgwalcil-14-latke-porazajace-szczegoly-7094964876065344a
Patrzę na rtx4060ti za nowego 1500 zł z forum i myślę co taka wysoka cena... Patrzę na nowe, oh.... Ceny podnieśli przed Black frajer czy po prostu dostępność już słaba również wśród niższych modeli?
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kelam,
info spoilery
Rekomendacja dodana przez Kelam
0 reakcji
Pokaż odpowiedź