-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
Szanse że karta Asus, pokroju 5070ti czy wyżej, kupiona w PL trafi do amerykańskiego serwisu są zerowe 😀 -
Przez Coffee Banan · Opublikowano
Sprzedam zakupioną 22.09.2025r na amazonie.de //sprzedawca Amazon.EU// konsolę PS5 SLIM 1TB z napędem BD model CFI-2016 + drugi dysk ssd m.2 1TB firmy Patriot Viper VP4300 Lite //kupiony w morele.net 01.10.2025r//. Konsola + pad + dodatkowy dysk -w pełni sprawne. Na konsoli było niewiele grane. Posiadam też osobno Sony PS Portal biała. Kupiona na amazonie.de 24.09.2025r. Do wszystkiego posiadam oryginalne opakowania. CENA: 1800 zł z wysyłką Kurierem InPost. -
Przez hafexo · Opublikowano
Ej ale proszę nie obrażać mojego staruszka - służył mi wiernie bardzo długo. Płyta główna wytrzymała tyle czasu wyżyłowanego do 4,9ghz procka po delidzie Udało mi się wyrwać 32gb ramu 3200 za 700zł, płytę i procek również kupiłem (5700x). Szkoda mi trochę że moja ukochana karta dźwiękowa na PCI pójdzie w odstawkę ale no cóż Myślę jeszcze nad kartą, ale chyba już sobie zrobię prezent noworoczny i kupię RTX5070 -
Przez Macius · Opublikowano
A np brak tego dram albo to że działa na niższym nvme 3.0 a nie 4.0 i jest wolniejszy ma jakieś znaczenie przy wczytywaniu tekstur map? -
Przez Krzysiak · Opublikowano
W sumie to nawet na nim możesz na testy postawić system, wtedy też nie mieliśmy nic innego pod ręką niż ssd na sata Pewnie raczej to nie będzie to bo tylko raz się z takim przypadkiem spotkałem, ale przynajmniej wykluczysz go.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi