Panowie wyobraźcie sobie, że macie firme. Stworzyliscie produkt, ktory wyceniliscie na 500euro przykladowo. Potem widzcie, ze wasz produkt na czarnym rynku sprzedaje sie jak swieze bulki za 1000 euro. Co bys zrobil. Ja bym podniosl cene, bo produkt wycenilem za tanio. Sony to teraz zrobilo przy PS5 Pro.
Sklepy to samo. Jak maja wystawic co taniej, zeby Janusz z Markiem zarobil, bo widza, ze ludzie kupuja od nich jak swieze bulki, to wtedy oni wola zarobic i podnosze cene u siebie.
Na razie to na nova z mniejszym vddio mialem 8000, tzn 1.250.
Tu, wg Buildzoida, x870e hero lubi duzo volt na vddio.
Moze to sprawka nitropath, ale jak dalem troche inne timingi jego i 1.4 vddio wstepnie stabilnosc byla.
W reckach testerom wychodzilo ze nie da sie uzyskac na taichi 8000mhz, a u mnie na oczko nizszej nova nie bylo problemu.
Moze to jakis sponsoring, albo te ramy dobrze dzialaly z AsRockkiem (byly 8000 na qvl, ja mam 8200), a z Asusem juz niekoniecznie (nie widze ich w qvl).
Stopień dezercji nie jest żadnym wyznacznikiem porównawczym jak po jednej stronie dostajesz kulkę w łeb, a po drugiej przyjmują z powrotem do armii bez konsekwencji.
Rekomendowane odpowiedzi