Valeri 10 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Przez to, że ten chopek ma tak mały udźwig średnio chce mi się zwiedzać świat.
MJRegul 81 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 12 minut temu, PaVLo napisał(a): Bez sensu to odinstalowywać i potem znów marnować zapisy hosta na nvme, a poza tym masz 4TB, więc masa miejsca, aby gra sobie leżała . Ja takie gry zostawiam, jak je połatają i wracam po czasie, gdy opinie są już pozytywne. Too late, zrobiłem totalne czystki, formaty wszystkich dysków, reinstalację W11 i ustawiam sprzęty od zera. Tak, nudzę się na L4 bejcowana i olejowana gitara schnie na wieszaku, seriale na Netflixie okupuje kobieta, zostało grzebanie w PC bo książki to na dobranoc 1
Spychcio 286 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 8 minut temu, azgan napisał(a): To porównanie powoduje u mnie aż zwątpienie w składanie nowego PC za 10 koła Xbox Quality (2000zł) vs PC (10 000zł... 5070Ti+9800X3D) Wielkie Dzięki @azgan
azgan 500 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Teraz, Spychcio napisał(a): To porównanie powoduje u mnie aż zwątpienie w składanie nowego PC za 10 koła Xbox Quality (2000zł) vs PC (10 000zł... 5070Ti+9800X3D) Wielkie Dzięki @azgan Jestem w sumie zaskoczony jak dobrze wygląda wersja na XSX biorąc pod uwagę to co widziałem u siebie na PC. Minus jest taki że na konsoli ciężko będzie ogrywać ten tytuł bez modów zanim to wszystko będzie połatane.
lukadd 270 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Jak ktoś lubi 30fps, brak możliwości dostosowania detali i rozdzielczości. Brak modów, zmian w .ini itd, itd. To w zupełności dziś styknie konsola.
lamparcicho 313 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ziomeczek mi dzisiaj opowiadał, że podczas wczorajszej sesji z gierką na XSX gadał z jakimś typem i po chwili typa nie było, została tylko sama latarka a dialog dalej leciał Wiekopomne dzieło powiadam Wam 1
Spychcio 286 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 4 minuty temu, azgan napisał(a): Jestem w sumie zaskoczony jak dobrze wygląda wersja na XSX biorąc pod uwagę to co widziałem u siebie na PC. Minus jest taki że na konsoli ciężko będzie ogrywać ten tytuł bez modów zanim to wszystko będzie połatane. Dlatego przestałem grać, muszą to połatać... a patrząc ile mają do ogarnięcia to mam spokój przynajmniej na 6 miesięcy.
Crew 900 96 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Przez microsoft taki downgrade. 1
lamparcicho 313 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Wina Xbox Series S. Tak długo optymalizowali wersję na ten opiekacz, że zabrakło im czasu na resztę
Element Wojny 523 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 20 minut temu, lamparcicho napisał(a): gadał z jakimś typem i po chwili typa nie było, została tylko sama latarka a dialog dalej leciał Chłop się napromieniował i jego wizualizacja się pokiełbasiła, nic dziwnego biorąc pod uwagę miejsce akcji. 1
caleb59 191 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Jaki cyrk... https://streamable.com/nc0n4u 3
5hogun 18 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 49 minut temu, Valeri napisał(a): Przez to, że ten chopek ma tak mały udźwig średnio chce mi się zwiedzać świat. Na to jest akurat mod.
Devils1100 6 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 2 minuty temu, caleb59 napisał(a): Jaki cyrk... https://streamable.com/nc0n4u Omg🙄😒 i To goty ma zostać ta... 1
lamparcicho 313 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Gniot of the year 8 minut temu, caleb59 napisał(a): Jaki cyrk... https://streamable.com/nc0n4u Publiczność wstała i cały stadion zaśpiewał: Edytowane 2 godziny temu przez lamparcicho 2
Frog67 130 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Pierwszy crash za mną po 25h, nagle crash z raportem, za dobrze bylo bez żadego wykopu. 1 2 1
RTXnietylko4060tiUSER 91 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Czy zauwazyl ktos u siebie problemy z DLSS/DLAA? U mnie generuje on artefakty na roslinnosci przy odpowiednich warunkach pogodowych. TSR dziala bezblednie. Edytowane 2 godziny temu przez RTXnietylko4060tiUSER
Element Wojny 523 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Żadne artefakty ludzie, napromieniowało Wam komputery, trzeba było grać z licznikiem Gajgera obok klawiatury a nie teraz narzekać. 2
Jaycob 309 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 14 minut temu, Frog67 napisał(a): Pierwszy crash za mną po 25h, nagle crash z raportem, za dobrze bylo bez żadego wykopu. 1 1
RTXnietylko4060tiUSER 91 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Polecam TSR, implementacja DLSS/DLAA w tej grze to zart.
userKAMIL 160 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 2 godziny temu, Strilok napisał(a): Ktoś w grze ma taki poziom graficzny? Szczególnie ten drugi screen. Bullshoty i tyle. Gra na maksymalnych ustawieniach w 4K dalej wygląda fantastycznie! Dla mnie jedna z najlepszych produkcji tego roku i po 25h mam pierwszy 3 regiony zwiedzone. Zero wywalania do pulpitu czy jakieś inne cuda. Na pomniejsze błędy typu lewitujące ciało etc nawet uwagi nie zwracam i cały czas bawię się kapitalnie! Dla mnie problemy z optymalizacją nie istnieją i trzyma non stop 100-120 klatek. Wracam grać dalej. Edytowane 1 godzinę temu przez userKAMIL
Frog67 130 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Pochodziłem sobie na artefakty i zrobilem takie combo Dobrze to dziala nie powiem, teraz tylko polować na lepsze 2
maras2574 99 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu W dniu 23.11.2024 o 19:04, Tooth napisał(a): Lepiej aby nic nie popsuli na temat zapisów gry ... Strzał w łeb No lepiej żeby nie, mam 20 godz. przegrane i raczej nie przechodziłbym od nowa
Rekomendowane odpowiedzi