CavieZ 23 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 4 minuty temu, ODIN85 napisał(a): Gram do Indiany,potem się zobaczy Indiana to średniak grałem 4h. Głównym minusem gry jest durne i słabe SI. A ja jestem wyczulony na ten punkt.
DITMD 150 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Nie rozumiem czego oczekiwaliście od tej gry. Stalker to przede wszystkim klimat i eksploracja, to zawsze był przeciętny shooter. Ludzie tutaj napalali się na nie wiadomo co.
CavieZ 23 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Teraz, DITMD napisał(a): Nie rozumiem czego oczekiwaliście od tej gry. Stalker to przede wszystkim klimat i eksploracja, to zawsze był przeciętny shooter. Ludzie tutaj napalali się na nie wiadomo co. Tak Stalker to eksploracja. Ale tu eksploracja też nie jest najwyższych lotów. Stalker 1 i 3 miały mniejsze aczkolwiek ciekawiej się zwiedzało
ODIN85 415 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu @DITMD No tak ale to miało sens na tych małych mapach w starych częściach. Tu ciągle jest problem z wagą i dalekimy odległościami a to zabija fun z szukania.
DITMD 150 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ja nie mam problemu z wagą, zabieram na eksplorację tylko to co potrzebne, a nie biegam po Zonie obładowany jak hinduski pociąg.
zozolek 23 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 29 minut temu, Lypton napisał(a): Fallout 4 ma średnią z recenzji 87/100. Wtedy było podobnie - recenzenci zachwyceni, gracze niekoniecznie. Największe growe periodyki i serwisy dawały mu między 9 a 10 na 10. Do zachwytu mi daleko ale ze wszystkimi patchami, dlc i modami gra się bardzo przyjemnie !. Tutaj pewnie potrzeba również 2-3 lat na naprawę...
Jaycob 330 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 16 minut temu, CavieZ napisał(a): Indiana to średniak grałem 4h. Głównym minusem gry jest durne i słabe SI. A ja jestem wyczulony na ten punkt. Premiera 8 grudnia? Już lata torrent? 1
dawidoxx 106 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 42 minuty temu, CavieZ napisał(a): Indiana to średniak grałem 4h. Głównym minusem gry jest durne i słabe SI. A ja jestem wyczulony na ten punkt. Gdzie to niby grałes skoro premiera jest w grudniu? brakło tłumaczenia Edytowane 2 godziny temu przez dawidoxx
userKAMIL 164 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 2 godziny temu, Jaycob napisał(a): To zależy jak grasz. Tam, gdzie był to 1/4 story. Ok czyli tak jak sam zauważyłem… To nieźle grę przeszedł. Edytowane 2 godziny temu przez userKAMIL
Jaycob 330 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 14 minut temu, dawidoxx napisał(a): brakło tłumaczenia Przynajmniej nie: "lorem ipsum", jak ktoś wcześniej podał na screenie. A tak można użyć Google Lens i załatwione. 6 minut temu, userKAMIL napisał(a): Ok czyli tak jak sam zauważyłem… To nieźle grę przeszedł. Prawie nic jeszcze nie widział.:E 1
samsung70 19 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 41 minut temu, zozolek napisał(a): Do zachwytu mi daleko ale ze wszystkimi patchami, dlc i modami gra się bardzo przyjemnie !. Tutaj pewnie potrzeba również 2-3 lat na naprawę... jakie mody wrzuciłeś?
dawidoxx 106 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ja wrzuciłem mod ma dluższy dzień i sprint 1
CavieZ 23 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 43 minuty temu, Jaycob napisał(a): Premiera 8 grudnia? Już lata torrent? Mam dostęp do wersji preview. Ale nie ma szans by poprawili SI. Nigdy takiego elementu nie poprawiają. Za późno.
ODIN85 415 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 30 minut temu, CavieZ napisał(a): Mam dostęp do wersji preview. Ale nie ma szans by poprawili SI. Nigdy takiego elementu nie poprawiają. Za późno. quaz to Ty?
CavieZ 23 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 5 minut temu, ODIN85 napisał(a): quaz to Ty? Mówisz o tym Youtuberze? Nieeee ja dupy nie sprzedałem Ubisoftowi nie pojechałem do Disneylandu. 1
maras2574 104 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 6 godzin temu, wrobel_krk napisał(a): A serio ktoś tam wstawiał jakiś mod że można odblokować misje jak się zbugowały/ ich nie ma;) Tak, kolega @seba842005wrzucał poradnik co zrobić w takiej sytuacji na 141 stronie tego wątku. Pomogło i ruszyłem dalej, ale co z tego jak ukończyłem misję i znów musiałem korzystać z konsoli żeby wystartować z nową ! Jak tak ma być do końca, to zlewam tego krapa i leci z dysku ! 1
Tomek_ITH 59 Opublikowano 22 minuty temu Opublikowano 22 minuty temu https://www.gry-online.pl/recenzje/stalker-2-heart-of-chornobyl-recenzja-w-przygotowaniu-gra-ktora-k/z546b9 ''oszałamiający graficznie, oparty na fotogramterii otwarty świat postapokaliptycznej Zony – najładniejszy open world do tej pory'' Brak słów. Gra jest ładniejsza od cp277, rdr2... 1
Frog67 135 Opublikowano 14 minut temu Opublikowano 14 minut temu Jedno trzeba przyznać dobre artefakty robią bardzo dużą różnice żeby nie powiedzieć gigantyczną, jak sobie ulepszyłem kieszeń na artefakty olowiem to moge tam wlożyć cokolwiek i to zmienia mocno granie. Wszystkie kieszenie które są podkreślone na zielono mają dodatkową ochrone przed promieniowaniem. Mimo że to nie jest bonus maksymalny to czuje te różnice w walce.
PepePanDziobak 14 Opublikowano 13 minut temu Opublikowano 13 minut temu 4 godziny temu, eciepecie napisał(a): nie wiem czy ktoś wklejał .. ktoś z was to testował ? Irytują mnie trochę spadki z 70-80 fps do 15,10,6fps jak już złapie slajdszoł to tylko restart gry pomaga
Frog67 135 Opublikowano 12 minut temu Opublikowano 12 minut temu @PepePanDziobakŻadnych takich spadków nie doświadczyłem typowy objaw zapchania Vramu.
Valeri 11 Opublikowano 11 minut temu Opublikowano 11 minut temu Shadery na początku też wam się tak strasznie długo ładują ? 1
caleb59 202 Opublikowano 5 minut temu Opublikowano 5 minut temu U mnie pierwszy raz trwał równo 4 minuty z zegarkiem w ręku, późniejsze uruchamiania gry to już coś ~1 minuta.
Rekomendowane odpowiedzi