Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 godzin temu, lamparcicho napisał(a):

Widziałem, że GOL dał 8/10. Wbijam na komentarze, przewijam na sam dół a tam...

Rozumiem, że się komuś podoba, ktoś się dobrze bawi mimo takiego a nie innego stanu technicznego gry ale arcydzieło? Serio? :E

Ten Alex to dzban co z każdego forum chyba wyleciał, on we wszystko co gra to GOTY. To jego znak rozpoznawczy, bo nicki miał różne, nie pamiętam nawet od jakiego zaczynał.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Tytuł najbardziej irytujących bagien w historii gamingu zdoby Stalker 2.

Teraz nie dziwię się @azgan że miał dość jak doszedł do Instytutu. Wygląda on tragicznie. Poziom grafy to Ps3:/

Już końcówka i zakończenie w Dragon Age The Veilguard jest bardziej emocjonujące i więcej się tam działo a tutaj po wyjściu z instytutu, nudne bieganie po banach od znacznika do znacznika żeby tylko z kimś pogadać i sztuczne wydłużenie i tak już rozwleczonej do granic możliwości rozgrywki przez poruszanie się w wodzie. Po scenie gdzie ktoś nam sprzedał kosę chwilę jeszcze pograłem i miałem dosyć jak spotkałem po drodze w zasypanym tunelu kolejowym mutanta któremu sprzedałem 10 magazynków z AR'a w głowę i dalej sobie radośnie biegał 🤭

Edytowane przez azgan
  • Sad 1
  • Upvote 1
Opublikowano

@azgan tu się zgodzę, jestem myślę na etapie 70% gry i od wyjścia z instytutu jakość głównego wątku to idź tam weź to i to od jednego końca na mapie do drugiego aby sztucznie wydłużyć rozgrywkę, WTF?, czuje ze recenzenci grali tylko w początek gry. A ten pomysł z piciem wódy z jakimś chłopem to krindzowy ze ło ho ho. Mam nadzieje ze jak dojdę do prypeci to będzie cos ciekawego i eksploracja godna stalkera ... Wcześniej chwaliłem grę ze jest na prawdę fajnie ale teraz odwróciło się o 180 stopni :(

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, pieciak napisał(a):

@azgan tu się zgodzę, jestem myślę na etapie 70% gry i od wyjścia z instytutu jakość głównego wątku :(

Ponownie jak pisałem wcześniej. Jesteś w 1/4 gry dopiero.

Ale tak, gameplay dalej się nie zmiana, odległosci, jakie trzeba będzie przejść się nie zmienią, a wręcz wydłużą. :D

Edytowane przez Jaycob
  • Sad 2
Opublikowano
Teraz, Jaycob napisał(a):

ale ja jestem dużo dalej niż po wyjsciu z instytutu, piłem z jakimś chłopem wódę i szukałem kagańca... to jest jakies 70% gry 

Opublikowano
3 minuty temu, pieciak napisał(a):

@azgan tu się zgodzę, jestem myślę na etapie 70% gry i od wyjścia z instytutu jakość głównego wątku to idź tam weź to i to od jednego końca na mapie do drugiego aby sztucznie wydłużyć rozgrywkę, WTF?, czuje ze recenzenci grali tylko w początek gry. A ten pomysł z piciem wódy z jakimś chłopem to krindzowy ze ło ho ho. Mam nadzieje ze jak dojdę do prypeci to będzie cos ciekawego i eksploracja godna stalkera ... Wcześniej chwaliłem grę ze jest na prawdę fajnie ale teraz odwróciło się o 180 stopni :(

No i oczywiście musieli dać afroamerykanina w misji głównej żeby żaden recenzent go przypadkiem nie przeoczył i nie było afery po premierzexD

• Haha 2
  • Upvote 1
Opublikowano
3 minuty temu, pieciak napisał(a):

ale ja jestem dużo dalej niż po wyjsciu z instytutu, piłem z jakimś chłopem wódę i szukałem kagańca... to jest jakies 70% gry 

Jeśli chodzi o

Spoiler

tę obrożę z mutanta

To wciąż jakieś 7-8h przed Tobą.

Opublikowano
4 minuty temu, Jaycob napisał(a):

Jeśli chodzi o

Ukryj zawartość

tę obrożę z mutanta

To wciąż jakieś 7-8h przed Tobą.

ok dzięki za info, mam 20h nabite tak jest napisane na SAVE, a w programie xbox napisane 30h, nie wiem ocb...

Opublikowano
12 minut temu, Jaycob napisał(a):

Ale tak, gameplay dalej się nie zmiana, odległosci, jakie trzeba będzie przejść się nie zmienią, a wręcz wydłużą. :D

Faktycznie to nawet nie połowa. 13 misja na 35.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, pieciak napisał(a):

ok dzięki za info, mam 20h nabite tak jest napisane na SAVE, a w programie xbox napisane 30h, nie wiem ocb...

Pewnie ta apka nalicza czas od samego uruchomienia. U mnie ostatni save ma 31h, a program pokazuje 70h, ale sporo siedziałem w afk czy może afg (away from gamepad). :E

Edytowane przez Jaycob
Opublikowano

Witam wszystkich. Przybywam z zamykanego pclaba gdzie miałem nick beza101. Także raz jeszcze wszystkim dzień dobry.

Chciałem podzielić się moją śmieszna sytuacją w Stalkerze. Mianowicie nie raz miałem sytuacje w której miałem bardzo mało hp i byłem napromieniowany. Panicznie szukałem jakichś butelek z wódką do zbicia promieniowania lub apteczek czy bandaży zeby się podleczyć.

Nie miałem jednak pojęcia że w wiosce jest gość który może mnie uzdrowić :E Przez to sporo razy padłem. Jak to mówią człowiek na błędach się uczy. Od taka śmieszna sytuacja :P 

Gra generalnie mi się podoba pomimo bugów.

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

Nie jestem do końca pewny, ale te apteczki czy bandaże nie uleczą promieniowania, jak jesteś napromieniowany (w sensie na maxa) i jak nie masz wódy czy odpowiednich dragów to leżysz.

Edytowane przez Jaycob
Opublikowano

Mnie tam promieniowanie samo schodzi z czasem, oczywiście jeśli mówi o nie takim dużym. Teraz nie wiem czy jestem takim dobrym stalkerem czy to bug. xD

Ogólnie, nie licząc crashy, gra chodzi znośnie w 90-100+ fps. Oczywiście w pierwszej większej wiosce fps z czasem dropi do ok. 40 i VRAM zapycha się pod sam korek. :hihot: