Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze że macie chłopaki czas te wszystkie mody testować, już jest ich 371:)
Pewnie za pół roku będzie z 10 poradników, które mody wgrać, żeby się dobrze grało i ładnie wyglądało, to wrócę do tej gry:)

Jak tam było o plusach i minusach tej gry to już widzę dwa plusy:

- gra wyszła

- można modować

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Kolejne zadanie główne nie działa. Jak nie zadziała jeden myk odstawiam grę na jakiś czas,to nie ma sensu.

Jak już raz użyłeś konsoli, to już będziesz musiał cały czas, niestety :( Jest to dość upierdliwe, ale co zrobić:( Ja prawie od samego początku tak gram, ale już końcówka na szczęście i gra wylatuje z dysku 

Edytowane przez maras2574
Opublikowano (edytowane)

Mam pomysł na akcję bez konsoli. Jak to nie zadziała to kiedyś się wróci.

Chyba że już ktoś wie?

Poszedłem do Richtera bez obroży i zonk.

Teraz pójdę po obrożę a potem do niego.

Zadziała to ? bo prawie 4km biegania.

Edytowane przez ODIN85
Opublikowano
30 minut temu, Reddzik napisał(a):

Patch się przeciąga, obstawiam przez to, że chcą wydać równocześnie z Xboxem, a tam trzeba przejść jakieś certyfikacje, a nie raz to trwa tydzień, była ostatnio jakaś gierka i wersja PC na steamie dostawała szybciej patcha niż wersja na Xboxa. Tak to jest jak się wydaje gry na Xboxa :wariat:

W gejpasie to samo, taki palworld zawsze byl do przodu z wersja w porownaniu ze steam. 

• Upvote 1
Opublikowano

Co jest nie tak z nocą w tej grze? Tutaj w nocy jest po prostu szaro. W Czystym Niebie albo Zewie w nocy jest tak ciemno, że bez latarki praktycznie nic nie widać. A jeszcze jak się trafiło burzę to rewelacyjnie to wyglądało.

Opublikowano (edytowane)

Bonkolowi wypadła kamizelka z full upgradem z ekwipunku, było tak, że założył inną, a ta zamiast do ekwipunku wypadła na ziemię i przepadła. Sprawdzał na filmiku, przewijał swojego streama i nie ma jej w tym miejscu.

Chłop przez ściany strzela do niego, widać jak ma odpaloną latarkę, jak świeci przez tekstury :smiech: Co za parodia

Edytowane przez Reddzik
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, ODIN85 napisał(a):

Chyba że już ktoś wie?

Poszedłem do Richtera bez obroży i zonk.

Teraz pójdę po obrożę a potem do niego.

Zadziała to ? bo prawie 4km biegania.

Obroża jest w innym miejscu.

Spoiler

Idź do czerwonego lasu do obozu bandytów i musisz zabić giganta.

Jak już zdobędziesz ten przedmiot to idź do tego npc, ale przed rozmową z nim.

Edytowane przez Jaycob
Opublikowano

Mnie wczoraj ten quest z obroża mutanta do szału doprowadził, próbowałem 7 razy. Za każdym razem co innego się działo po wczytaniu zapisu, nawet znaczniki misji na mapie inne miejsca pokazywały. Też nabiłem kilometrów na próżno bez obrozy.

• Sad 1
Opublikowano
3 godziny temu, Joloxx9 napisał(a):

Ke? Normalnie mody dodajesz do pliku z gra. Windows na tyle wydoroslal, ze pozwala przegladac pliki gry.

serio? dawno nie grałem w nic z gp ale kiedyś nie można było tam nic robić o.o