ODIN85 478 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu (edytowane) No prosze na sam koniec jest podróż do dowolnego miejsca na mapie od Przewodnika. Czyli całe to chodzenie to sztuczne wydłużenie rozgrywki. 45 minut temu, Kakarotto napisał(a): Z tego co zaobserwowałem, to im dalej idę z fabułą i co za tym idzie, idę w inne części mapy, to technicy są lepsi, w sensie więcej mogą ulepszyć. Przykładowo w Pomniejszej Zonie technik nie mógł mi czegoś ulepszyć i był właśnie ten komunikat, a na Wysypisku już poszło. Z drugiej strony trzeba zdobywać pendrajwy do pozyskania niektórych ulepszeń i być może nie miałem takiego pendrajwa i nie mogłem ulepszyć sprzętu do końca w PZ, a potem znalazłem i poszło. Do końca nie wiem, ale może ktoś coś dopisze. __________________________ Ja tam sobie idę po mapie jak fabuła prowadzi i się ubieram (i dobywam) w to, co znajduję po drodze. Lepiej byłoby mieć szybciej dobry sprzęt, ale lepsza frajda, jak coś dobrego wpada, np. po jakieś porządnej strzelaninie czy fabularnym wydarzeniu. Sama fabuła to jedyna słuszna droga. Walczy się z brakiem wszystkiego,potyczki to walka na śmierć i życie. Starcia z bossami mega emocje. W Prypeci jest jazda na całego. Podoba mi się już mimo tych cyrków z misjami. Edytowane 18 godzin temu przez ODIN85
seba842005 41 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 10 godzin temu, Tomek1623 napisał(a): Chłopaki co w przypadku kiedy u różnych techników (chyba tak się nazywają) nie mogę ulepszyć broni, pancerza bo pisze " technik nie może zamontować tego ulepszenia"? Są graty, których w ogóle się nie da ulepszyć, choć mają taką możliwość. Przykładem jest kapota z DLC edycji Deluxe i Ulti. Nie ma w grze technika, który by ja ogarnął. Tak samo jest z niektórymi broniami, które mają już mody. 1
lukadd 348 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu 44 minuty temu, ODIN85 napisał(a): Sama fabuła to jedyna słuszna droga. Walczy się z brakiem wszystkiego,potyczki to walka na śmierć i życie. Starcia z bossami mega emocje. W Prypeci jest jazda na całego. Podoba mi się już mimo tych cyrków z misjami. Sama fabuła? W grze która w swojej głównej formule miała być wręcz stworzona do eksploracji świata w drodze do celu. Chyba żartujesz Jak eksploracja jest zwalona w tej grze to cała gra jest zwalona I nie ma żadnego usprawiedliwienia. Coraz bardziej wątpię, że to będzie grywalne za rok i niestety trzeba będzie dłużej poczekać, oczywiście jeśli twórcy się nie poddadzą i nie oleją gry po prostu tylko po łebkach poprawiając. 1
Sheenek 72 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Jak Odin mowi ze fabula jest najlepsza to jak smiesz watpic
azgan 637 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Godzinę temu, ODIN85 napisał(a): Sama fabuła to jedyna słuszna droga. Walczy się z brakiem wszystkiego,potyczki to walka na śmierć i życie. Starcia z bossami mega emocje. W Prypeci jest jazda na całego. Podoba mi się już mimo tych cyrków z misjami. Mówiłem 🤭? 17 minut temu, lukadd napisał(a): Sama fabuła? W grze która w swojej głównej formule miała być wręcz stworzona do eksploracji świata w drodze do celu. Chyba żartujesz Jak eksploracja jest zwalona w tej grze to cała gra jest zwalona I nie ma żadnego usprawiedliwienia. Coraz bardziej wątpię, że to będzie grywalne za rok i niestety trzeba będzie dłużej poczekać, oczywiście jeśli twórcy się nie poddadzą i nie oleją gry po prostu tylko po łebkach poprawiając. Bo tam nie ma co robić, pusty świat bez życia a zadania idź i pogadaj a eksplorować i tak trzeba robiąc główny wątek
ODIN85 478 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu (edytowane) 35 minut temu, Sheenek napisał(a): Jak Odin mowi ze fabula jest najlepsza to jak smiesz watpic Nie mówie że jest dobra tylko przez brak kasy giwer naboi i leków jest mega ciężko. Poczytaj ile czego ma Vulc i jak ma łatwo. 38 minut temu, lukadd napisał(a): Sama fabuła? W grze która w swojej głównej formule miała być wręcz stworzona do eksploracji świata w drodze do celu. Chyba żartujesz Jak eksploracja jest zwalona w tej grze to cała gra jest zwalona I nie ma żadnego usprawiedliwienia. Coraz bardziej wątpię, że to będzie grywalne za rok i niestety trzeba będzie dłużej poczekać, oczywiście jeśli twórcy się nie poddadzą i nie oleją gry po prostu tylko po łebkach poprawiając. Można to robić oczywiście ale wtedy jest się mega koksem i robisz z każdym co chcesz. Edytowane 17 godzin temu przez ODIN85
Alek_M 22 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu 2 minuty temu, Crew 900 napisał(a): Jakiś patch wleciał 23 GB
RTX5090 61 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu moderzy naprawiają grę. Ekipa weźmie kilka modów, wrzuci do gry jako patch i pora na cs-a
Reddzik 458 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu What, przed chwilą nic nie było a teraz widzę jakiś patch, grubo
Reddzik 458 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu https://www.ign.com/articles/stalker-2-dev-gsc-game-world-explains-for-the-first-time-what-went-wrong-with-a-life-20-and-why-it-was-removed-from-the-games-description-on-steam
Tomek1623 84 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu 13 minut temu, maras2574 napisał(a): Niezła jazda w tej Prypeci Właśnie robię tam pierwszą misje, 43h. Iile jeszcze do końca z ciekawości?
maras2574 139 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu (edytowane) Nie wiem, byłem w kinie, idę do pralni Mi pokazuje 67 godz. Edytowane 14 godzin temu przez maras2574
JeRRyF3D 387 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu (edytowane) ...to mleko kup, jak będziesz wracał. Edytowane 14 godzin temu przez JeRRyF3D
Blacktiger 37 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu (edytowane) Czyli poza kilkoma poprawkami w misjach dodali: Mouse Smoothing is disabled by default. Mouse Acceleration is disabled by default. Camera sensitivity: 25%. Aim sensitivity: 15%. Co tu kurde zajmuje tyle 23 GB jak mody to na kilka mb ogarniały Jak zdecydują się poprawić AI i dodać AI Life to już chyba grę na nowo wydadzą Bawię się ok pomimo bugów ale system patchowania to mają z*bany Edytowane 14 godzin temu przez Blacktiger
maras2574 139 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 4 godziny temu, ODIN85 napisał(a): No prosze na sam koniec jest podróż do dowolnego miejsca na mapie od Przewodnika. Dokładnie
Frog67 189 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Dziwne że u mnie nie 23GB a 19 ale dobra mniejsza o to 1
caleb59 278 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu U mnie też - dokładnie 19.3GB na Steam.
bbandi 107 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Powinni SSD dyski dawac do pudełka z grą żeby na pacze miejsce było
seba842005 41 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Na bank poprawili wycieki pamięci. Obecnie da się grać na 8GB vramu przy ustawieniu epic nawet na 2560x1600 i to na laptopowym rtx 4070. Grałem dobre pół godziny i zero dropu FPS do kilku klatek. Gra teraz trzyma vram w okolicy 7GB, gdzie wcześniej nawet po kilku chwilach już miałem dropy do 5FPS. 2 1
PrzemeeK 4 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Skif sobie postanowił, że będzie chodził a raczej "stał" w miejscu i elo, trzy restarty i nic. chodzi jakby był przeładowany z 200kg, w ogóle wczoraj biegałem po zonie bez utraty staminy, w ekwipunku pojawiały mi się randomowe bronie, walczę sobie a tu nagle zamiast pompy mam vipera czy ktoś mi powie, kiedy to się stało, że beta testerzy płacą po 240zł za grę i ją sami testują PO PREMIERZE? przecież to ocipieć idzie z tymi bugami.
Rekomendowane odpowiedzi