ODIN85 551 Opublikowano Poniedziałek o 04:43 Opublikowano Poniedziałek o 04:43 8 godzin temu, Crew 900 napisał(a): Dotarłem do Janowa z Fabułą. Co za męczarnia ludzie. Po zadaniu na bagnach z czystym niebiem to jest dramat. Symulator biegania, bez trainera na szybsze poruszanie to bym nie dał rady bo trzeba duże odległości z punktu to punktu przemierzyć. Tak z 30% gry to naprawdę w miarę i chyba robione było na pokaz, potem to już bez pomysłu idzie. Ci z GSC to polecieli po tytule i nic więcej.Wszystko leży w tej grze. Póki co na GP 0.2% skończyło gre 1
Vulc 477 Opublikowano Wtorek o 04:26 Opublikowano Wtorek o 04:26 Co taka cisza, wszyscy wskoczyli w buty pana profesora z biczem w ręku? W sumie się nie dziwię, u mnie też zainteresowanie siadło, nawet nie zauważyłem kiedy. Nie żeby było szczególnie wysokie, ale trzymałem się kurczowo przez jakiś czas fajnych miejscówek. Niestety backtracking zrobił się nieznośny, nie mam obecnie do tego energii.
ODIN85 551 Opublikowano Wtorek o 04:57 Opublikowano Wtorek o 04:57 Kto chciał to już skończył. Reszta czeka na patche i spadek ceny.
Crew 900 120 Opublikowano Wtorek o 07:34 Opublikowano Wtorek o 07:34 (edytowane) Po co patche jak według opinii na steam gra jest genialna Edytowane Wtorek o 07:34 przez Crew 900 3
Reddzik 509 Opublikowano Wtorek o 09:04 Opublikowano Wtorek o 09:04 Ja akurat gram w poe2, Stalker musi uznać swoją porażkę. Poczeka i się wróci. 1
aureumchaos 135 Opublikowano Wtorek o 09:18 Opublikowano Wtorek o 09:18 ja cisne indiane i inne gry... stalker poczeka na 100 paczy i sie dalje zobaczy
Spychcio 326 Opublikowano Wtorek o 10:11 Opublikowano Wtorek o 10:11 U mnie to samo, obadam go ponownie w lutym/marcu jak będzie nowy PC. 1
PaVLo 318 Opublikowano Wtorek o 11:51 Opublikowano Wtorek o 11:51 6 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Kto chciał to już skończył. Reszta czeka na patche i spadek ceny. Czekam na kolejne pacze, a tymczasem łoję z bicza faszystów 1
Vulc 477 Opublikowano Wtorek o 11:57 Opublikowano Wtorek o 11:57 6 minut temu, PaVLo napisał(a): Czekam na kolejne pacze, a tymczasem łoję z bicza faszystów Stalker? Spoiler Bicz please.
Frog67 195 Opublikowano Wtorek o 15:30 Opublikowano Wtorek o 15:30 Wygląda na to że artefakt dziwna woda mam zbugowany i nie pojawia mi się w anomali błędnych ogników. Problem znany ma być naprawiony łatką, a tymczasem dziś trafilem na coś takiego XDDD 3
Crew 900 120 Opublikowano Wtorek o 17:04 Opublikowano Wtorek o 17:04 (edytowane) W grze po niektórych scenkach jest taki dziwny błąd, że viewmodel broni się zwiększa i zostaje aż do ponownego uruchomienia gry i jest to naprawdę super bo gra nie jest wtedy tak blisko ekranu. Czy jest jakaś komenda która to na stałe zrobi? Edytowane Wtorek o 17:05 przez Crew 900
STALKER 5 Opublikowano Wtorek o 20:30 Opublikowano Wtorek o 20:30 Artefakty można gdzieś kupić czy nie ma takiej możliwości?
Frog67 195 Opublikowano Wtorek o 20:33 Opublikowano Wtorek o 20:33 2 minuty temu, STALKER napisał(a): Artefakty można gdzieś kupić czy nie ma takiej możliwości? Nie opłaca się kupować, Hawajczyk ma ale same slabe.
ODIN85 551 Opublikowano wczoraj o 03:28 Opublikowano wczoraj o 03:28 6 godzin temu, STALKER napisał(a): Artefakty można gdzieś kupić czy nie ma takiej możliwości? Grę da się ukończyć bez nich
AndrzejTrg 300 Opublikowano wczoraj o 08:38 Opublikowano wczoraj o 08:38 17 godzin temu, Frog67 napisał(a): Wygląda na to że artefakt dziwna woda mam zbugowany i nie pojawia mi się w anomali błędnych ogników. Problem znany ma być naprawiony łatką, a tymczasem dziś trafilem na coś takiego XDDD Ukraińskie panele fotowoltaiczne 😁 1
reddy 34 Opublikowano wczoraj o 09:17 Opublikowano wczoraj o 09:17 W dniu 10.12.2024 o 05:26, Vulc napisał(a): Co taka cisza, wszyscy wskoczyli w buty pana profesora z biczem w ręku? W sumie się nie dziwię, u mnie też zainteresowanie siadło, nawet nie zauważyłem kiedy. Nie żeby było szczególnie wysokie, ale trzymałem się kurczowo przez jakiś czas fajnych miejscówek. Niestety backtracking zrobił się nieznośny, nie mam obecnie do tego energii. Dokładnie, wjechał przyjemny Indy, a stalker ganianiem kilometrów z buta, gdzie jedyną atrakcją są losowe spawny, zmęczył. Zanim to (o ile) porządnie połatają, to kolejne podejście będzie najpewniej na Pececie 1
Dudzio 0 Opublikowano wczoraj o 17:18 Opublikowano wczoraj o 17:18 Emisja trwa już u mnie przez kilka godzin, niezależnie od platformy (Xbox/PC) i resetowania gry. Czy komuś udało się rozwiązać może taki bug?
Crew 900 120 Opublikowano wczoraj o 17:20 Opublikowano wczoraj o 17:20 Teraz, Dudzio napisał(a): Emisja trwa już u mnie przez kilka godzin, niezależnie od platformy (Xbox/PC) i resetowania gry. Czy komuś udało się rozwiązać może taki bug? Jeżeli nie masz zapisu sprzed emisji to niestety czeka cię nowa gra. Jest też taki bug w postaci niekończącego się efektu działania psi w którym też nowa gra jest wymagana. Te ciule w ogóle zamierzają wydać kolejnego patcha czy za chwilę będzie, że już kończą wsparcie bo sprzedali ponad milion kopii i gra jest genialna wedługo ocen i opinii?
maras2574 191 Opublikowano wczoraj o 17:35 Opublikowano wczoraj o 17:35 Podobno pracują w pocie czoła nad kolejnym patchem 1
ODIN85 551 Opublikowano wczoraj o 17:44 Opublikowano wczoraj o 17:44 (edytowane) 26 minut temu, Dudzio napisał(a): Emisja trwa już u mnie przez kilka godzin, niezależnie od platformy (Xbox/PC) i resetowania gry. Czy komuś udało się rozwiązać może taki bug? Jest mod na nexusie na zmianę pogody. Może to pomoże. Edytowane wczoraj o 17:44 przez ODIN85
Keller 23 Opublikowano wczoraj o 18:22 Opublikowano wczoraj o 18:22 Pytanie jest inne - czy jest to lepsze niż Stalker jedynka. I powtórzę, mam gdzieś grafikę.
STALKER 5 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Stalker jedynka to już przeszłość ale jak nie grałeś to ograj wszystkie części. Czy lepszy? Jestem na początku gry i dla mnie zapowiada się lepiej. 1
MJRegul 116 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ktoś jeszcze w to gra? Codziennie wchodzę na Steama sprawdzić czy devi coś robią i póki co kolejnych patchy brak. Po 30h gra nudna jak flaki, ciągnie się i dosłownie jest to symulator chodzenia ze spawnem przeciwników za plecami i w sumie tyle. Steam mi mówi, że ostatnio uruchomiona 4 grudnia XD
ODIN85 551 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Nie bardzo. Teraz Indy jest na topie
Rekomendowane odpowiedzi