Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W końcu patch naprawił moje nawiększe utrapienie w Stalkerze2

20241220135509_1.thumb.jpg.83da962c9e33ccdd315e7eab2e24279a.jpg

Ile czasu zeszło na te butelke to nie policze, myślałem że ślepy nie zauważam, a tu po prostu był bug i nie chciała sie pojawić... no anomalia w anomalii :E  

Opublikowano
12 minut temu, trybcio86 napisał(a):

Ta gra to jakis rak XD Nie moze mi zaladowac shaderow bo sie ciagle zawiesza w losowych momentach wczytywania ich. Fajne to takie ruskie 

Usuń mody, zaktualizuj sterowniki, może masz za duże OC lub UV, kto wie, coś musi być.

Opublikowano

https://www.ppe.pl/news/359856/trylogia-stalerka-zyska-nowa-jakosc-tworcy-potwierdzaja-fantastyczna-wiadomosc.html

S.T.A.L.K.E.R Legends of The Zone Trilogy doczeka się edycji "next-genowej". Oznacza to, że posiadacze PlayStation 5 i Xbox Series X|S będą mogli liczyć na nową jakość grafiki i inne usprawnienia. Ponadto w planach jest ulepszenie wersji na PC. Premierę aktualizacji zaplanowano na przyszły rok.

• Upvote 1
Opublikowano
Godzinę temu, Stjepan napisał(a):

Usuń mody, zaktualizuj sterowniki, może masz za duże OC lub UV, kto wie, coś musi być.

gra na game pasie nie mam zadnego moda ani uv, sterownik tez nowy ta gra jest jednym wielkim bugiem

Opublikowano
28 minut temu, King Arthas napisał(a):

Testujcie tam Panowie (i Panie), bo sobie w następnym roku kupię za połowę ceny w pełni spatchowaną grę :)

Już ~150zeta wersja steam. Za pół roku jak będzie można się zastanawiać dopiero czy już wystarczająco ogarnęli to będzie poniżej 100pln :E

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, trybcio86 napisał(a):

Ta gra to jakis rak XD Nie moze mi zaladowac shaderow bo sie ciagle zawiesza w losowych momentach wczytywania ich. Fajne to takie ruskie 

Modów nie masz, to może mod na shadery pomoże:

https://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/97

W dniu 19.12.2024 o 13:52, DżonyBi napisał(a):

Na GP tez juz wlecial - 117GB. Cala gra ne serwerze waży 143.23GB, a na premiere ważyła 155.2GB.

Eliminacja bugów się powiodła, jeśli mniej waży. :lol2:

Gra zaktualizowana, ale strach odpalać. xD

Edytowane przez Kakarotto
Opublikowano
14 minut temu, MJRegul napisał(a):

No to po paczu nie mogę włączyć gry :D Crash za crashem podczas kompilowania shaderów. Coraz iekawiej XD i widzę po forach, że nie tylko ja tak mam XD 

Spokojnie, jeszcze kilka razy ściągniemy rozmiar gry od nowa i będzie dobrze:E

Opublikowano

Ja od premiery mam 50h i jestem dobrze za połową gry. Zero jakichkolwiek problemów technicznych. Wszystko lata jak złoto w 120FPS od premiery. Chwilowo odstawiłem ze względu na POE2 i tam przepadłem ale na święta zamierzam wrócić do Zony. ;)

• Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, userKAMIL napisał(a):

Ja od premiery mam 50h i jestem dobrze za połową gry. Zero jakichkolwiek problemów technicznych. Wszystko lata jak złoto w 120FPS od premiery. Chwilowo odstawiłem ze względu na POE2 i tam przepadłem ale na święta zamierzam wrócić do Zony. ;)

U mnie 20h też większych problemów nie miałem, nawet jak pogmerałem w engine.ini, 80fps jest, detale wysokie FG+DLSS i działa, wiadomo na początku były te nieszczęsne spadki do 10fps co załatwiłem modem, teraz jest o wiele lepiej.

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Stjepan napisał(a):

U mnie 20h też większych problemów nie miałem, nawet jak pogmerałem w engine.ini,

Też mam ten ini z nexsusa na Ultra i lata jak złoto. Poniżej jeszcze mod na który czekałem najbardziej. Czyli slot z pistoletu możemy użyć na dowolną trzecią broń! U mnie jest to karabin, shotgun i sniperka. ;)

https://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/310?tab=description

S.T.A.L.K.E.R. 2_ Heart of Chornobyl 20.12.2024 16_32_28.png

Edytowane przez userKAMIL
Opublikowano

To nie jest śmieszne! Ileż można patchować ten bubel? Strach to odpalać, ja pewnie zostawię grę jak dorobię się nowego kompa, bo aktualnie to brak słów.

Doskonałe zdjęcie ukazujące aktualny obraz Stalkera 2, zostaje łapać się za głowę.
not-even-a-month-yet-but-i-already-miss-this-kind-of-post-v0-ycr12q5s218e1.thumb.webp.455ce924067ed806a457268e7adf4fdf.webp

Opublikowano

sciagnelo mi teraz 10g pacha i dalej sie wywala XD jest jakis postep bo przynajmniej mi wyskoczylo okienko do raportowania bledu ale czego nie rusza to ta gra jeszcze gorzej dziala XD A ja tak bardzo chcialem zabic wszystkich na smierc odziany w pancerz czerstwego chleba ... a świeta tuż tuż 

Opublikowano (edytowane)

Byłem afk, i widzę, że od nowa nadpisuje pliki, czyli te ponad 120GB, a było prawie 100%, kolejny patch, który ma problem z aktualizacją, co za badziewie, coraz większe cyrki z tą grą.:boink::kupa: Żadna gra nie ma takich problemów z patchowaniem jak ten Stalker, nawet jeśli jest ta gra na dysku C. Przechodzą samych siebie.

Edytowane przez Reddzik