ODIN85 620 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) @tgolik Da się ale to i tak ponad 40h. Edytowane 6 godzin temu przez ODIN85
AndrzejTrg 371 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Oprócz wszechobecnych anomalii, nie widziałem aby ktoś wrzucał https://www.benchmark.pl/aktualnosci/stalker-serial-netflix.html Serial podobno się szykuje. a że z netflixem różnie bywa to może być hit, albo kit ale raczej pójdzie to w stronę stanu gry, ale chyba na TV błędów nie można mieć
Alek_M 31 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Jak to robi Netflix, to ja już nawet wiem jak będzie wyglądać logo 1
Vulc 579 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 1 godzinę temu, AndrzejTrg napisał(a): Serial podobno się szykuje. a że z netflixem różnie bywa to może być kit, albo kit Poprawiłem drobną literówkę. 1
ODIN85 620 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 49 minut temu, Alek_M napisał(a): Jak to robi Netflix, to ja już nawet wiem jak będzie wyglądać logo Nawet wiem kto zagra Streloka
JSTMB 3 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Będzie anomalia że po wejściu do niej stajesz się gejem
Kakarotto 156 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 8 godzin temu, Reddzik napisał(a): @Kakarotto Pisałem o tym samym, takie same mam odczucia. Nie mam siły i dlatego odinstalowałem, by zająć się innymi grami. Chyba u Ciebie będzie podobnie. Z crashami jakoś szło grać, ale jak fpsy dropią do 20, a wcześniej było w danym miejscu 70, to jakoś moja tolerancja zaczęła spadać. Raczej do świąt tego nie naprawią, więc wejdzie inna gierka do repertuaru. _____________ Jeśli Netflix robi serial, to wiadomo jak będzie. Chaos fabularny, ale kolorowy i "postępowy" na jeden sezon. 1
Rekomendowane odpowiedzi