Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja zawsze po wykupieniu GP anuluje subskrypcje/płatności cykliczne. To nie ma wpływu na działanie, normalnie chmura działa do czasu kiedy ci się nie skończy abo. Coś innego tam padło. Wyczyść cache, spróbuj jeszcze raz zsynchronizować grę.

Opublikowano
7 godzin temu, bbandi napisał(a):

Grałem tydzień w GP, abonament mam do 23.01.25, dziś anulowałem ale mam prawo używać do końca miesiąca i co się dzieje? uruchamiam grę a tu nagle sejwów nie może zaaktualizować i mam grać od nowa? WTF kolejna korpo zagrywka.

Ta apka czasem tak ma. Zwykle pomaga  ponowne uruchomienie kompa.

Opublikowano

Ok ruszyło, musiałem jakiś badziew w tle aktualizować i też kompa zrestartować, uff już się bałem bo od nowa na pewno bym nie grał, gra ma kapitalny klimat ale najgorsze jest bieganie tam i z powrotem oraz bieganie po tych budynkach z NPC, trzeba "nauczyć" się układu pomieszczeń gdzie kto jest bo mapa nijak nie pomaga.

Ogólnie to jak w starym stalkerze :D wgrałem też moda na dłuższy dzień bo wtedy wygląda najlepiej.

Opublikowano

Tak grając zastanawiałem się skąd te wasze problemy i bugi skoro ja ich nie doświadczam. Teraz chyba wiem bo jestem dopiero po instytucie a do tego czasu się szlajałem. Co prawda miałem jakie nagłe załamania klatek i tylko restart pomagał, też nie miałem problemu z tym atakiem na wioskę, nic tam się nie działo ale w dalszej części w Roztoku czy jak się to tam nazywa zwiesiło mi grę i wyskoczyło okno z brakiem pamięci więc coś się zaczęło dziać :D

Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, Amp napisał(a):

Tak grając zastanawiałem się skąd te wasze problemy i bugi skoro ja ich nie doświadczam. Teraz chyba wiem bo jestem dopiero po instytucie a do tego czasu się szlajałem. Co prawda miałem jakie nagłe załamania klatek i tylko restart pomagał, też nie miałem problemu z tym atakiem na wioskę, nic tam się nie działo ale w dalszej części w Roztoku czy jak się to tam nazywa zwiesiło mi grę i wyskoczyło okno z brakiem pamięci więc coś się zaczęło dziać :D

Do Instytutu zero problemów a potem cuda na kiju miałem:E

Edytowane przez ODIN85
Opublikowano

Przetestowałem tego kartofla na nowej platformie z tą samą kartą... różnice są wielkie. Gra chodzi stabilnie, fpsów w bród (szło by grać bez żadnych wspomagaczy) i ogólnie by nie było źle. :lol2:

Oczywiście to tylko tak jako ciekawostkę napisałem, dla mnie ta gra jest już skończona. :dupa:

Opublikowano

U mnie po błędzie na Dzikiej Wyspie, jak na razie zero problemów. Dwa razy przy uruchomieniu błąd z kompilacją shaderów, ale za każdym razem pomogło usunięcie pamięci podręcznej w Windzie. 
Następny patch zbiegnie się pewnie z premierą nowych GPU i DLSS4.

Opublikowano

U mnie nie ma problemów a przynajmniej nie doświadczyłem z kompilacją shaderów ale po instytucie co rusz się coś gra wiesza wystarczy w większą anomalię wejść i zwiecha z jakimś błędem na ekranie, musiałbym zrzut zrobić albo spisać co tam nabazgrane, na razie unikam większych anomalii...tak po prawdzie nie mogę się doczekać końca gry aby się nią nie katować.

Opublikowano
13 minut temu, Amp napisał(a):

U mnie nie ma problemów a przynajmniej nie doświadczyłem z kompilacją shaderów ale po instytucie co rusz się coś gra wiesza wystarczy w większą anomalię wejść i zwiecha z jakimś błędem na ekranie, musiałbym zrzut zrobić albo spisać co tam nabazgrane, na razie unikam większych anomalii...tak po prawdzie nie mogę się doczekać końca gry aby się nią nie katować.

Kfs6UEU.thumb.jpeg.f803b16679981737cd177ac62626c7ee.jpeg

Nazywałem to skokiem do czwartego wymiaru, wnioskując po odległości do celu misji. :smiech:

• Haha 1
Opublikowano

Dokładnie takie coś, teraz znów problem z brakiem pamięci...poprzednio wystarczyło uciec do innego pomieszczenia ale teraz nie wiem bo mam tu misję a w sklepie mnie złapało jak pozbywałem się nadmiaru sprzętu :D

Opublikowano (edytowane)

Grę sobie zamówiłem na następny miesiąc i będę grał na PC. Do urozmaicenia sobie rozgrywki zawsze gram na kontrolerze   Xbox One:bandyta:

Moje pytanie czy gra chodzi lepiej na procesorach Intel?

Edytowane przez Czubatka Boża