Na reddicie znalazłem ciekawszą tabelkę z porównaniem modeli - poniżej link do samego arkusza i wątku na reddit. W późniejszym czasie tabela ma zostać uzupełniona o wyniki benchmarków i resztę danych obecnie niedostępnych, także fajne źródło wiedzy w pigułce się zapowiada
Tabela z porównaniem modeli
Wątek na reddit
Według wywiadu USA, a także informacji krajów europejskich i arabskich nie ma oznak świadczących o możliwym buncie ludności w Iranie. Nie zaobserwowano też pęknięć reżimu — napisał w czwartek dziennik "Washington Post".
...Nie ma ani jednego znaku świadczącego o tym, że system się załamuje albo że ktoś odchodzi. Nic. Zero — powiedział wysokiej rangi europejski przedstawiciel władz. — Kontrola jest całkowita — dodał.
https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/tak-zachowuja-sie-iranczycy-po-smierci-chameneia-wywiad-usa-zdradza-kulisy/ltjbmdk,79cfc278
No to czego tutaj nie rozumieć. Od lat pokazują, że skupiają się bardziej na grach i ich dostępności niż wspieraniu ekskluzywności swojej platformy. Nowy Xbox w takiej postaci, byłby naturalną konsekwencją tego typu polityki.
Jeszcze taki temat
bo mi to spokoju nie daje.
Noiseblocker Eloop 120mm po 5 euro w Caseking wczoraj dowalili w dwu wersjach
bo mi Adrian pisał że worek tego nakupił do swoich projektów w LL i desk PC.
Szykują się w NB z nowym modelem tzn następcą Eloop że taka rzeź i rozdawnictwo w sklepie?
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez bokiel,
7 reakcji
Pokaż odpowiedź